Колеги днеска отивам към колата,която беше спряна на един паркинг и какво да вида -на предната броня,от към шофьорската страна Дупка. Някой неграмотник я закачил и Строшил. Дупка 15на15 см горе долу и яко пукнатини.Парчетата на земята. ПоЛуДеХ Та каското ми е в Интерамерикан.Утре ще снимат и оглеждат! Та да питам некой от вас ако е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 пробвал каското на Интерамерикан-срок горе долу за изплащане и евентуално колко ще дадат приблизително :D .Имам си работа с Каско за пръв път та за тва ми е интересно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Удариха ме на паркинг!!!Едно въпросче- ПЛАТИХА
Collapse
X
-
Здрасти пич ! На старата кола ми счупиха фара точно по същия начин и бул инс ми го лати за по малко от 2 седмици.После имах една омега, без каско, но един пичага със субаро импреса 2007г супер яка кола застрахована във бул инс,ме размаза доста успешно и застрахователят му бул инс ми изплати щетите за 1месец.Получих повече от колкото струва ено опелче на пазара.
-
Напълно нормална цена.Нито много нито малко.Не си мисли, че другите застрахователи няма да платят добре.вече е почти все едно къде си застрахован== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
4o4kata написа:Много съм доволен от Интерамерикан!!! :D Тия дена ми изплатиха щетата. 190 кинта!!! Направо ме разбиха. СУПЕР СА!!!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар