Честито Да расте, да не старее и да хубавее! Без никаква ирония:Vadim-е, Честито специално на теб и на всички кореняци!!!Ей, Chris-чо, Ии за теб специални поздрави и виртуална бира
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Eми да ни е честито!<off>Ама аз лично по за празник приемем 1 Август ...некакси по ми е празнично по улиците.... А днес 90 мин, не мога да излезна от София</off>
Eми да ни е честито!<off>Ама аз лично по за празник приемем 1 Август ...некакси по ми е празнично по улиците.... А днес 90 мин, не мога да излезна от София</off>
Ами ти що бЕгаш, бе? Парзник имаш, а се изнизваш, а?
Ами ти що бЕгаш, бе? Парзник имаш, а се изнизваш, а?
E нал за ракия и домати требва да се оди. Нема ги държа у гаража я.
хайде де столичанитолкова много бяхте в другата темаа чак сега Влади успя да пусне тема :D
Мани... станахме, като динозаврите - всички занят за нас, ама никой не ни е виждал! Lane Staley мерси! Ако всички приходящи бяха, като теб градът ни нямаше да е на това дередже...
хайде де столичанитолкова много бяхте в другата темаа чак сега Влади успя да пусне тема :D
Мани... станахме, като динозаврите - всички занят за нас, ама никой не ни е виждал! Lane Staley мерси! Ако всички приходящи бяха, като теб градът ни нямаше да е на това дередже...
Благодаря! Не съм само аз, много са така, дано всички да направим по нещо, защото заслужаваме да живеем в хубав град.
LiGuru написа:
E нал за ракия и домати требва да се оди. Нема ги държа у гаража я.
Прайш оборот на селяните :D
Коментар