ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за фиат браво
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
-
FaceLess написа:ele написа:user123 написа:А как мислите колата да бъде ли регистрирана или не
Коментар
-
Ако аз трябваше да избирам между 1.8 и 1.6 без колебания бих избрал по-големия мотор. Но както спомена един от колегите Фиат Браво с този двигател се срещат доста по-малко в сравнение с 1.6. Предполагам, че дори и в Италия положението е същото, което значи че е имало по-голямо търсене на Браво с 1.6/16V. Но при избора на кола втора употреба на първо място е състоянието на колата. Все пак помисли си и за 1.9 JTD макар че доколкото разбирам трудно ще намериш читава.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
user123 написа:А как мислите колата да бъде ли регистрирана или не или по друг начин казано да бъде ли нов внос
Коментар
-
u_bo
user123 написа:ХАха разколебавате ме,кажете нещо хувабо за брвавото бе :D освен да не взимам браво ?
Коментар
-
u_bo написа:user123 написа:ХАха разколебавате ме,кажете нещо хувабо за брвавото бе :D освен да не взимам браво ?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Аз направо бих си взел, както съм си и взел де, Мареа комби. Кола с две врати не може да ме впечатли. Комбито е най-красивото от цялото семейство Браво, Брава, Мареа. Единственото хубаво нещо на Бравото е приликата му в предницата с Мареата. Иначе от средата назад никога не бих го загледал. За почти две години се убеждавам, че не ми и трябва по-голям мотор от 1,6 - напълно му е достатъчен. Така че, изборът си е твой.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Щом не ти пука дали ще е 10коня повече, взимай 1.6. Това е най-масовия двигател на браво и не се оплакват мн от него. А за въпроса дали да е нов внос- трърдо НЕ . Ако е нов внос 90% ще е от Италия и тепърва освен разходите за регистрация, каско и обслужване , ще имаш и допълнителни да си стегнеш колата( почти сигурно е , че ще има нещо за смяна). Ако вземеш кола която е карана тук, хем като теглиш чертата накрая ще ти се върже по евтина, хем и ще си запознат по-добре със състоянието на колата и с това какво е сменено по нея( естествено ако попаднеш на коректен продавач де).Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар