Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    user123 написа:
    А как мислите колата да бъде ли регистрирана или не
    a да ти я платим не искаш ли?
    Е айде по-спокойно де, човека просто пита!Аз бих предпочел 1.6. Чувал съм повече позитивни отзиви за него. Иначе според мен, най-добре е да е вече регистрирана : 1во имаш директен контакт с човека дето я е карал и можеш от това да си направиш определени изводи, 2ро няма ги разправиите в КАТ, минаваш само през нотариус, отиваш да смениш талона и си готов.Успех в търсенето
    Fiat Punto 1.7TD
    Mazda 626 2.0
    Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
      ele написа:
      user123 написа:
      А как мислите колата да бъде ли регистрирана или не
      a да ти я платим не искаш ли?
      Е айде по-спокойно де, човека просто пита!Аз бих предпочел 1.6. Чувал съм повече позитивни отзиви за него. Иначе според мен, най-добре е да е вече регистрирана : 1во имаш директен контакт с човека дето я е карал и можеш от това да си направиш определени изводи, 2ро няма ги разправиите в КАТ, минаваш само през нотариус, отиваш да смениш талона и си готов.Успех в търсенето
      Точно заради разправиите в КАТ ми се иска да е регистрирана :D

Коментар

Ако аз трябваше да избирам между 1.8 и 1.6 без колебания бих избрал по-големия мотор. Но както спомена един от колегите Фиат Браво с този двигател се срещат доста по-малко в сравнение с 1.6. Предполагам, че дори и в Италия положението е същото, което значи че е имало по-голямо търсене на Браво с 1.6/16V. Но при избора на кола втора употреба на първо място е състоянието на колата. Все пак помисли си и за 1.9 JTD макар че доколкото разбирам трудно ще намериш читава.
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

ХАха разколебавате ме,кажете нещо хувабо за брвавото бе :D освен да не взимам браво ?

Коментар

user123 написа:
            А как мислите колата да бъде ли регистрирана или не или по друг начин казано да бъде ли нов внос
            Да не мислиш че нов внос са по-добри???Особено от Италия а?Питай некой шофьор на автовоз от каде ги товарат колите. :D По добре от тука май.,некоя ако уцелиш Гледана А иначе 1,8 харчи колкото 1,6 ама понаварвева бая повечко

Коментар

user123 написа:
              ХАха разколебавате ме,кажете нещо хувабо за брвавото бе :D освен да не взимам браво ?
              що не се ориентираш към червен голф 2 ? по темата - 1.8 е с японски компютър и запалване (Хитачи)1.6 е с италиански (Магнети Марели)мислиш ли че за по-скъпата и мощна кола италианците ще сложат нещо по-лошо ?

Коментар

u_bo написа:
                user123 написа:
                що не се ориентираш към червен голф 2 ? по темата - 1.8 е с японски компютър и запалване (Хитачи)1.6 е с италиански (Магнети Марели)мислиш ли че за по-скъпата и мощна кола италианците ще сложат нещо по-лошо ?
                И 1.4 и 1.6 са с Марели-Уебър, но като съм разпитвал по сервизите, не са ми казвали да са по-лоши от Хитачи и Бош. Така или иначе, ако имат да се развалят, развалят се всички - и Бош и Магнети и Хитачи...1.6 е може би най-хубавият двигател на Фиат, аз лично бих си взел него. Нямам големи наблюдения точно на 1.8, но КОЛКО много повече ще върви с 10-те коня отгоре :D
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Аз направо бих си взел, както съм си и взел де, Мареа комби. Кола с две врати не може да ме впечатли. Комбито е най-красивото от цялото семейство Браво, Брава, Мареа. Единственото хубаво нещо на Бравото е приликата му в предницата с Мареата. Иначе от средата назад никога не бих го загледал. За почти две години се убеждавам, че не ми и трябва по-голям мотор от 1,6 - напълно му е достатъчен. Така че, изборът си е твой.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

gantcho написа:
                    Нямам големи наблюдения точно на 1.8, но КОЛКО много повече ще върви с 10-те коня отгоре :D
                    А и 50кг повече! Тия 10 коня не си струват огромната разлика в цените според мен.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Все ми е 1 дали е с 10 коня от горе или по-малко интересува ме кой е по-качествен от 2та двигатела за сега се ориентирам към 1.6

Коментар

Едва ли има разлика в качеството, но 1.6 е по-евтин за експлоатация.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Така като гледам всеки защитава своя двигател както и дае мисля да е 1.6,дано не збъркам

Коментар

Щом не ти пука дали ще е 10коня повече, взимай 1.6. Това е най-масовия двигател на браво и не се оплакват мн от него. А за въпроса дали да е нов внос- трърдо НЕ . Ако е нов внос 90% ще е от Италия и тепърва освен разходите за регистрация, каско и обслужване , ще имаш и допълнителни да си стегнеш колата( почти сигурно е , че ще има нещо за смяна). Ако вземеш кола която е карана тук, хем като теглиш чертата накрая ще ти се върже по евтина, хем и ще си запознат по-добре със състоянието на колата и с това какво е сменено по нея( естествено ако попаднеш на коректен продавач де).
                            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

кво искате от човека бе, просто си задава въпрос и търси мнение, а му се отговаря с "да ти я платим не искаш ли"

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Ако има още нещо кое трябва да знам,вие сте

Коментар

Working...
                                X