Аз съм с 1.6 и съм много доволен. Върви прилично, разхода е добър.Не съм сигурен, че би ми трябвал по-голям двигател.Но и аз си карам спокойно.Иначе имам познат който продава едно Браво 1.8 за 3000лв, много добро,единствения "кусур" е, че е бяла.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
при 1,8 изборът е много ограничен и трудно ще намериш такова Браводокато при 1,6 ще избираш на воля
Защо така мислиш? има доста обяви на тоя модел 1.8 гт въпроса ми е друг :P не как ще го намеря,а кое е по добро
Купуването на кола е по-скоро късмет, отколкото много познания и информация. Аз може да съм много доволна от 1.8гт, обаче колата, която ти купиш, да се нуждае от доволно много ремонт, дотолкова, че да останеш с диаметрално противоположно мнение. Ако едно Браво във Варна е перфектно, същото в София може да е развлина.... Затова - поеми сам риска да решиш какво искаш и да си го купиш. Иначе: най-добрата кола е новата Това е моето непрофесионално мнение
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
при 1,8 изборът е много ограничен и трудно ще намериш такова Браводокато при 1,6 ще избираш на воля
Защо така мислиш? има доста обяви на тоя модел 1.8 гт въпроса ми е друг :P не как ще го намеря,а кое е по добро
отиди и ги виж и ще говорим пак :D от 10 има 1 читавои двата мотора са добри, но късметът играе голяма роляима теми в които е написано какво да се гледа при покупка
А как мислите колата да бъде ли регистрирана или не
a да ти я платим не искаш ли?
маи маи не ме разбра моито момиче мисълта ми беше като я купувам дали да бъде регистрирана...това води до извода че може би нее нов внос ясен ли станах вече
маи маи не ме разбра моито момиче мисълта ми беше като я купувам дали да бъде регистрирана...това води до извода че може би нее нов внос ясен ли станах вече
Тя може да е регистрирана и пак да е нов внос и да не е карана в Бг. И не съм "твойто момиче"
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Тя може да е регистрирана и пак да е нов внос и да не е карана в Бг. И не съм "твойто момиче"
В повечето случаи нее така за това питам и искам отговори от хора който си имат хабер от тая гледна точка,и ако обичаш не пиши повече по темата ми,благодаря за първия ти пост не ми трябват повече от "жена" чао и всичко хубаво
В повечето случаи нее така за това питам и искам отговори от хора който си имат хабер от тая гледна точка,и ако обичаш не пиши повече по темата ми,благодаря за първия ти пост не ми трябват повече от "жена" чао и всичко хубаво
Коментар