Това ясно за астрата. Не я сравнявам с бравото. Няма значение цената. Бравото ми харесва много повече, дори и да беше по-скъпо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много добри цени в момента за нов ФИАТ+безплатно каско
Collapse
X
-
Не говорим за харесване, а че другите марки пробутват като "екстра" много повече "стандартни" неща, отколкото Фиат. Или поне Бравото, което съм сравнявал с конкуренцията до припадък. Даже имам една екселска таблица с всички възможни неща (оборудване, екстри) при една и съща цена и сходен двигател. В тази таблица под графа "Браво" има най-много точки Така че не си прав, италианските си остават най-натъпкани с екстри за една и съща цена. Или поне за версията "Спорт" съм сигурен.
Коментар
-
Sev написа:вярно ФИАТ се обезценявава малко повечено ми дреме дали след 10 години ще го продам за 8000 или за 5000но това само времето ще покаже
Коментар
-
lyubohar написа:Така че не си прав, италианските си остават най-натъпкани с екстри за една и съща цена. Или поне за версията "Спорт" съм сигурен.
Коментар
-
Има го и това с отстъпките... Да не ви казвам, че в Киа ме посрещнаха с "Добър ден, ще ви направя хубава отстъпка!" Иначе за чакането - едва ли ще е чак два месеца. Те още отпреди Кризата ги доставяха за около и дори под месец (дилърът ми показа таблица с датите), а какво остава за сега, когато със сигурност произвеждат по-малко бройки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар