Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много добри цени в момента за нов ФИАТ+безплатно каско

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това ясно за астрата. Не я сравнявам с бравото. Няма значение цената. Бравото ми харесва много повече, дори и да беше по-скъпо.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Не говорим за харесване, а че другите марки пробутват като "екстра" много повече "стандартни" неща, отколкото Фиат. Или поне Бравото, което съм сравнявал с конкуренцията до припадък. Даже имам една екселска таблица с всички възможни неща (оборудване, екстри) при една и съща цена и сходен двигател. В тази таблица под графа "Браво" има най-много точки Така че не си прав, италианските си остават най-натъпкани с екстри за една и съща цена. Или поне за версията "Спорт" съм сигурен.

Коментар

точно така еБраво си е от нашата марка, но няма конкуренция и като визия и като оборудване/ценавярно ФИАТ се обезценявава малко повечено ми дреме дали след 10 години ще го продам за 8000 или за 5000но това само времето ще покаже
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
          вярно ФИАТ се обезценявава малко повечено ми дреме дали след 10 години ще го продам за 8000 или за 5000но това само времето ще покаже
          Абе не е малко за съжаление. То идеята на новата кола не е да я караш 10 години, а 4-5, и да си купиш нова. При това положение има чувствителна разлика в обезценяването 4-5 годишно Стило (последния представител на този клас) струва 11-12 хиляди. Ауди А3 на тия години е почти 20-ка...Но пък ние не искаме Ауди А и ако моделът се окаже сполучлив, може да задържи цена. Както е например с друга италианка - Алфа 156, която върви колкото Ауди А4 и БМВ3 (на същата възраст).

Коментар

зависиаз я бих карал повече времено 100% 4-5 годишно Браво няма да е на цените на които върви Стилобазовите които ги пуснаха по 14 000 Евро може бино оборудваните и добре моторизирани коли в никакъв случай

Коментар

Дано си прав

Коментар

lyubohar написа:
                Така че не си прав, италианските си остават най-натъпкани с екстри за една и съща цена. Или поне за версията "Спорт" съм сигурен.
                Никъде не съм твърдял че италианките нямат достатъчно екстри към съответното ниво, а другите имат. Друга ми беше идеята.Иначе и аз мисля че новото браво ще си задържи цената на старо.
                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

lyubohar написа:
                  Дано си прав
                  ми хайде девече и подарък каско :D което при теб ще е около 1800 лева :D само дето отстъпката май вече не е твърдо 3000...

Коментар

Не е, но е почти с 200-300 лева по-малко ми излиза за моя модел. Имам си вече оферта от преди час И мисля усилено...

Коментар

отстъпката 3000 ли е?зависи ли от оборудването и мотора?

Коментар

Отстъпката е процентна, но резултатът е почти същия. Повече инфо не е редно да давам, защото може цифрата да е само мен и дилъра и да ви подведа. Така или иначе който се интересува ще звънне да пита

Коментар

не мисля че е само за теб това в АИ не се случва :D както и да етози път ми се струва че ще се похвалишняма да е за РД, ама за Коледа :D макар че ще дойде след 2 месеца поне

Коментар

Разликата момци е, че "Форд" и "Опел" дават отстъпки по 15% за добър ден В "АутоИталия" се молиш за безплатно каско 5%, ако няма някаква друга промоция!

Коментар

Има го и това с отстъпките... Да не ви казвам, че в Киа ме посрещнаха с "Добър ден, ще ви направя хубава отстъпка!" Иначе за чакането - едва ли ще е чак два месеца. Те още отпреди Кризата ги доставяха за около и дори под месец (дилърът ми показа таблица с датите), а какво остава за сега, когато със сигурност произвеждат по-малко бройки

Коментар

ако не поръчаш нищо допълнително ще дойде по-бързомакар че винаги има какво да се поръча

Коментар

Working...
                                X