Може би въпроса трябваше да бъде следния : Има ли Пунто което да гори под 8-9 литра на 100км ? Аз веднага бих отговорил че няма такова . :D И за да се успокоявам пред другите водачи като ме попитат колко гори им казвам 4-5 литра ,само че на 50 км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.1 - Спор за разхода и въпрос към собствениците
Collapse
X
-
коцев написа:Може би въпроса трябваше да бъде следния : Има ли Пунто което да гори под 8-9 литра на 100км ? Аз веднага бих отговорил че няма такова . :D И за да се успокоявам пред другите водачи като ме попитат колко гори им казвам 4-5 литра ,само че на 50 кмFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:коцев написа:Може би въпроса трябваше да бъде следния : Има ли Пунто което да гори под 8-9 литра на 100км ? Аз веднага бих отговорил че няма такова . :D И за да се успокоявам пред другите водачи като ме попитат колко гори им казвам 4-5 литра ,само че на 50 км
Коментар
-
LiGuru написа:westdogg написа:коцев написа:Може би въпроса трябваше да бъде следния : Има ли Пунто което да гори под 8-9 литра на 100км ? Аз веднага бих отговорил че няма такова . :D И за да се успокоявам пред другите водачи като ме попитат колко гори им казвам 4-5 литра ,само че на 50 км
Коментар
-
Благодаря за отговорите до тук и още един път да уточня:Идеята е ако ми даде да го карам дали мога да му вдигна разхода на 10.Не с каране на първа и втора (освен ако не е наложително), но примерно по малките улички ако го карам гаааз колкото може и точно преди завоя спирачки колкото може, после пак гаааз и т н ... Аз съм убеден, че може... особено ако не е загряла колата тогава не 10, ми 12 ще отиде сигурно... но да кажем, че ще е загряла...
Коментар
-
Според мен е възможно да изгори тия литри,моето не съм го засичал на бензин но под 7 в градане пада в това съм сигорен.Аз си карам постояно на газ и разхода е между 8-9л. само градско,говоря за газминалата седмица с 14.5л. съм минал178 км.,дали ще ми вярвате или не си е ваш проблем,поздрави. да споменавам ли качествените горива в нашата държава???Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
имам Фиат Пунто 1.1 55кс мк1 99година дори 5.12.... като се има преджид пътя Русе-София-Русе и в София направих едно 100км градско и ми даде тоя разход ....... некарам бавно но не го и натискам много , абе нормално 90-100 - 110 някъде, значи зимата в софия без ръчкания с мнооого работа на място може да хвани 10 сигурен съм в това .Може и 20 да хване ако работи 20ч на място и мине само 100км така 4е........ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ нещакат цяло е доста икономичен автомобил, След тая кола и дизелите ми се струват "Гладни"Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
Имах преди фиатката един Нисан Микра, модел 1986г. 1000сс.Значи, карах я винаги на макс и градско даваше 6.5л/100км.Това беше максимума, като на всеки светофар бях преди всички коли.Само за сравнение - на Honda CRX и взимаше първите 20 метра За Пунто-то нямам впечатление но за да гори 10 определено не е наред.Иначе каква е файдата от тия 1000 кубика и 55 коня, като Бравото ми харчи 9-10 в града ?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар