Трява ми лепило с което да залепя мембрана на говорител, отлепила се е около 1 см. и криви звука. Хванах се да се занимавам, защото е марка pininfarina, от което останах много изненадан, не знаех че правят и тонколони, а иначе самото говорителче си е здраво и вади добър звук, въпреки повредената мембрана. Та сега се чудя какво да използвам трява да е достатъчно здраво и да не повреди мембраната и гумата отстрани.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте лепило за....говорител
Collapse
X
-
Re: Препоръчайте лепило за....говорител
van_dal написа:Трява ми лепило с което да залепя мембрана на говорител, отлепила се е около 1 см. и криви звука. Хванах се да се занимавам, защото е марка pininfarina, от което останах много изненадан, не знаех че правят и тонколони, а иначе самото говорителче си е здраво и вади добър звук, въпреки повредената мембрана. Та сега се чудя какво да използвам трява да е достатъчно здраво и да не повреди мембраната и гумата отстрани.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
deadairplane
-
Хелметекс.... добре ще търся такова, при мен мембраната е отлепена точно в края и има къде да се хване лепило. Мислех си и за поксипол, но трява да го пробвам първо върху гума да не се окаже разяждащо.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Хелметекс! - втори път. Изпробван многокртно, той е еластичен използват го в обущарството, продава се по железариите и едно шишенце струва около 1 лев.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар