Колеги да се похваля днес си взех ксенон 8000К китайски който сма си монтирах без релета и бушони и темподобни истории. Вижте резултата по долу на снимката...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От днес и аз съм към ксенон клуба
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Честито! Ефекта е положителен. Само да те питам: аве не ти ли синеят много тези 8000к...аз бях с такива крушки и ми свети доста със син отенък. Нещо ме издразни и сега си купих крушки с 5000к...много по-бели,така де абсолютно бели! Иначе за още по голям ефект,някои колеги съветват да се почисти и самото стъкло на фаровете.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
biker_81 написа:честито колега но от тази снимка виждам още един "голфаджия" който ще заслепява яко по пътищата,не разбрахте най накрая че рефлекторните фарове на старите коли не са пригодени за ксенон и колкото хвърлят на пътя толкова и навсякъде другаде.
Коментар
-
biker_81 написа:... ще заслепява яко по пътищата ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
biker_81 написа:честито колега но от тази снимка виждам още един "голфаджия" който ще заслепява яко по пътищата,не разбрахте най накрая че рефлекторните фарове на старите коли не са пригодени за ксенон и колкото хвърлят на пътя толкова и навсякъде другаде.
Коментар
-
Sashe написа:biker_81 написа:честито колега но от тази снимка виждам още един "голфаджия" който ще заслепява яко по пътищата,не разбрахте най накрая че рефлекторните фарове на старите коли не са пригодени за ксенон и колкото хвърлят на пътя толкова и навсякъде другаде.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз пък си мисля,че някои не добре настроени светлини ви пречат...не толкова ксеноновите.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
u_bo
BO написа:Sashe написа:biker_81 написа:честито колега но от тази снимка виждам още един "голфаджия" който ще заслепява яко по пътищата,не разбрахте най накрая че рефлекторните фарове на старите коли не са пригодени за ксенон и колкото хвърлят на пътя толкова и навсякъде другаде.
Коментар
-
[quote="u_bo"]ако съм разбрал правилно,тъй като не те ’държат нервите’ застрашаваш живота на невинните хора , които идват отсреща.странното е , че се хвалиш с това. Не е ли по-добре да пиеш по един валериан 10 минути преди шофиране и да не застрашаваш живота на невинни хора? Или мислиш че постъпваш правилно ?!?!Ако не мислиш така , най-добре ще е да не го правиш .... просто като чета сега написаното от теб и се сещам за написаното от ogi28 непускането при изпреварване се чудяДали понякога се замисляте за възможните последствия от действията си?от постовете ви личи че сте около и над средноинтелегентни ( не е комплимент просто констатация)а какво да очакваме от тези дето са под средноинтелигентни ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар