Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към колегата Авео - интригата разплетена

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Към колегата Авео - интригата разплетена

Всички видяхме темата за проблема с някакъв търновски колега. Прочетохме и видяхме помиите, който са изливани. Не мисля обаче, че е коретно спрямо всички търновци във форума, да не се уточнява за кого става дума. По този начин, всеки би могъл да бъде обвиняем в тази уникална тъпотия. Още повече, че пишещите търновци тук не сме малко. За това моля Явор ("истинския" Авео) да уточни за кого става дума, което смятаме, че е редно търновците от форума!!!Искам да получим лични извинения с обяснения във форума, когато виновник излезе на лице, надявам се това да стане скоро и качествено!!!С най-добри чувства, ама това е супер некоректно и към нас!!!!

И на мен би ми било интересно защото имам съмнение кой е без да съм в час за какво точно става дума. Така, че колега Авео сподели с нас, в това няма нищо лошо.
    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
    Land Rover Discovery 2.5TD '94
    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Тука явно има някакъв бъг във форума щом може да се влиза с ника на друг, нещо се дъни, да ме извинят модераторите, но са ви пробили защитата. Хването го по IP-то бе хора.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

когато се вземе решение ще бъдете информирании за самоличността и за евентуалното наказание
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

NikMar написа:
          Тука явно има някакъв бъг във форума щом може да се влиза с ника на друг, нещо се дъни, да ме извинят модераторите, но са ви пробили защитата. Хването го по IP-то бе хора.
          Случаят няма нищо общо технически със форума. Писанията са в dir.bg и bgtop, където само си пишеш името/което си поискаш/ и споделяш.....въпросният търновец е псувал колеги, обиждал ги е и т.н. и т.н. , но го е направил с име "Авео"...Извинявам се на колегите от Търново, в действителност не беше коректно от моя страна, но не можех да поста цялата информация, преди да съм обсъдил с колегите от администраторският състав как ще се действа. Скоро ще има официално становище. А що се отнася до интриганта, надявам се да напише някой ред тук......аз лично / а и много хора /...хич не са учудени от разкритията....само това мога да кажа сега.Извинявам се отново на търновците....

Коментар

А ти сигурен ли, че е искал да те натопи един вид, защото някой друг също може да си е харесал този ник случайно?
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

На момента изпратих мейл до администрацията на bgtop, описах им проблема....привечер вчера получих мейл от тях с IP-то на човека, писал от мое име. При справка за адреса на пи-то, излезе информация, че е регистрирано при някакъв "ВарчевНет" във Велико Търново.....в последствие, при направената справка в нашата база данни, се оказа, че под това IP въпросният обвиняем колега е написал 54 мнения при нас......доказателствата са скриин-шотове от мейла на bgtop и справката за IP-то при нас.....Вината и идентичността са доказани 100% благодарение на администрацията на bgtop......няма мърдане, скоро ще ги видите...това е от мен.Аз съм част от администрацията на този форум и тъй като съм страна по проблема, повече няма да вземам отношение...представил съм доказателствата на колегите...решение ще има скоро. Аз бях дотук......Единствено дължа извинение, че се занимавате и четете простотии, но......това е положението.

Коментар

Не, честно казано чета много често dir.bg и веднъж видях коментар с твоя ник. Не помня точно за какво беше , но беше много тъпо написано и си помислих, че не си ти, а просто някой случайно е избрал този ник (може да е фен на Шевролет ) Но щом си разбрал, че е умишлено с цел злепоставяне - това е друг въпрос.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Яворе дай ми това IP с шефовете на Вачевнет се познаваме да го разберем този "юнак"

Коментар

stenli написа:
                    Яворе дай ми това IP с шефовете на Вачевнет се познаваме да го разберем този "юнак"
                    Той се знае кой е имайте търпение.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз даже мисля че човека, който е направил простотията е най-добре сам да си каже - за да не се правим на детективи...Така или иначе ще се разбере кой е - нека поне сам да се обоснове и да изтъкне мотивите си!За тези които не знаят - анонимността в интернет е привидна и е само за хлапаци, които си мислят че могат да флудват из форумите просто ей-така!Всичко може да бъде открито и разбрано с малко повече желание. Само пример - истинския хакер е не този, който може да влезе някъде или да направи нещо, а този, който може да си прикрие следите.
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

А аз бях останал с впечатлението че той пише в нашия форум от името на Явор.
                        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

колегата Авео ,ако е казваше Леандро спокойно може да събере матриал за цял мексикански сериал
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Ами на мен са ми присвоили сай който съм си регистрирал и сега на velev.klima.hit е друга фирма бе то вече човек почва да се замисля за кражбата на информация и самоличност като е по филмите. Много неприятно да те злепоставят така.
                            Обичам си работата.

Коментар

Ето и позьора се видя кой е!!! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=31846

Коментар

Working...
                              X