Всички видяхме темата за проблема с някакъв търновски колега. Прочетохме и видяхме помиите, който са изливани. Не мисля обаче, че е коретно спрямо всички търновци във форума, да не се уточнява за кого става дума. По този начин, всеки би могъл да бъде обвиняем в тази уникална тъпотия. Още повече, че пишещите търновци тук не сме малко. За това моля Явор ("истинския" Авео) да уточни за кого става дума, което смятаме, че е редно търновците от форума!!!Искам да получим лични извинения с обяснения във форума, когато виновник излезе на лице, надявам се това да стане скоро и качествено!!!С най-добри чувства, ама това е супер некоректно и към нас!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към колегата Авео - интригата разплетена
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тука явно има някакъв бъг във форума щом може да се влиза с ника на друг, нещо се дъни, да ме извинят модераторите, но са ви пробили защитата. Хването го по IP-то бе хора.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Явор Митев
NikMar написа:Тука явно има някакъв бъг във форума щом може да се влиза с ника на друг, нещо се дъни, да ме извинят модераторите, но са ви пробили защитата. Хването го по IP-то бе хора.
Коментар
-
Явор Митев
На момента изпратих мейл до администрацията на bgtop, описах им проблема....привечер вчера получих мейл от тях с IP-то на човека, писал от мое име. При справка за адреса на пи-то, излезе информация, че е регистрирано при някакъв "ВарчевНет" във Велико Търново.....в последствие, при направената справка в нашата база данни, се оказа, че под това IP въпросният обвиняем колега е написал 54 мнения при нас......доказателствата са скриин-шотове от мейла на bgtop и справката за IP-то при нас.....Вината и идентичността са доказани 100% благодарение на администрацията на bgtop......няма мърдане, скоро ще ги видите...това е от мен.Аз съм част от администрацията на този форум и тъй като съм страна по проблема, повече няма да вземам отношение...представил съм доказателствата на колегите...решение ще има скоро. Аз бях дотук......Единствено дължа извинение, че се занимавате и четете простотии, но......това е положението.
Коментар
-
Не, честно казано чета много често dir.bg и веднъж видях коментар с твоя ник. Не помня точно за какво беше , но беше много тъпо написано и си помислих, че не си ти, а просто някой случайно е избрал този ник (може да е фен на Шевролет ) Но щом си разбрал, че е умишлено с цел злепоставяне - това е друг въпрос.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз даже мисля че човека, който е направил простотията е най-добре сам да си каже - за да не се правим на детективи...Така или иначе ще се разбере кой е - нека поне сам да се обоснове и да изтъкне мотивите си!За тези които не знаят - анонимността в интернет е привидна и е само за хлапаци, които си мислят че могат да флудват из форумите просто ей-така!Всичко може да бъде открито и разбрано с малко повече желание. Само пример - истинския хакер е не този, който може да влезе някъде или да направи нещо, а този, който може да си прикрие следите.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар