Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит рожден ден на колежката ele

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честит рожден ден на колежката ele

Та така де, да ни е жива и здрава и винаги да ни радва с обективноста си, креативноста си и чувството си за хумор. И да не забрави да почерпи когото може
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Честито и от мен.Много зраве, щастие, любов и всичко останало, което си пожелае!!! И все така интересни постове във Форума!!!
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Честито и от мен!Много здраве ти желая и само хубави моменти Наздраве!
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито бъди винаги усмихната и жизнерадостна и много успехи в личен план.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Честито да си много здрава и това което си пожелаеш да ти се сбъдне.
          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Честито и от мен. И весело изкарване на празника!

Коментар

Честит рожден ден, Ленче! Да си ни жива и здрава! Много щастие, любов, късмет, здраве и пари ти желая!

Коментар

Ч.Р.Д. и от мен!Жела ти безкрайно здраве и любов, а всичко останало да може да си го купиш!!!
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

мерси, мерси, мерсиЩе почерпя преди другия рожден ден - ама помнете, че аз съм на фаза "забравяне" Следваща фаза - безпаметност... Имам 1 час да стигна до нея преди да ми свърши рожденния ден
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Честито и от мен!На Ele ще пожелая да изпитва все по-малко злоба за да живее по-дълго и щастливо!Да открие вътрешен мир за да остави и околните на мира!Да бъде по-толерантна за да бъдат и останалите с нея такива!И не на последно място ще и кажа само едно " По-умните отстъпват първи!" ---> това във връзка с темата свързана с катастрофата която предизвиках преди няколко дни ... за да НЕ си задава въпросът защо аджеба не падам до нивото и да за да си губя времето да отговарям на злобливи нападки и тесногръди клишета!
                        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Bella написа:
                            Честито и от мен!На Ele ще пожелая да изпитва все по-малко злоба за да живее по-дълго и щастливо!Да открие вътрешен мир за да остави и околните на мира!Да бъде по-толерантна за да бъдат и останалите с нея такива!И не на последно място ще и кажа само едно " По-умните отстъпват първи!" ---> това във връзка с темата свързана с катастрофата която предизвиках преди няколко дни ... за да НЕ си задава въпросът защо аджеба не падам до нивото и да за да си губя времето да отговарям на злобливи нападки и тесногръди клишета!
                            You are my sunshine,My only sunshine,You make me happyWhen sky is grey

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Честито!!!
                              "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Working...
                              X