Сложи я на друг компютър и пробвай пак. Ако пак прави мизерии значи си имал късмет да купиш дефектна бройка, на която аз досега несъм попадал. Късмет...
6ma7ka7a написа:
Ето пак пробвах да запиша диск и вище какво стана.Още малко ще се мъча и накрая ще я искарам и ще и скоча от горе искам цял ден да запиша нещо а то нестава при положение че със стара със същотото неро по същия начин записвах дискове е....и и боклука е тази записвачка вече направо съм отчаян че дадох 60лева за нея .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Ето пак пробвах да запиша диск и вище какво стана.Още малко ще се мъча и накрая ще я искарам и ще и скоча от горе искам цял ден да запиша нещо а то нестава при положение че със стара със същотото неро по същия начин записвах дискове е....и и боклука е тази записвачка вече направо съм отчаян че дадох 60лева за нея .
Колега, преди време и аз имах подобен проблем. Върнах записвачката в Джар, сложиха я на друг комп и си работеше. Оказа се проблем с Неро-то.Инсталирах си Ашампу и проблемът се реши.
Fiat Marea 1,6 16V 1998
Lancia Y 1.2 8v 1997
Fiat Tempra 1.6 1991
Мисля, че LG e най-добрия избор за записвачка на PC, аз съм с такива и на двата и записвам с NERO7 - нямам оплаквания !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
да обобщим- НЕ взимай корейска марка - lg,samsung...- взимай реномирана марка - NEC=SONY или LiteONтова от тези на нормалните цени.иначе ако те интересува откъде да си вземеш Плекстор и др. подобни хубави и скъпи марки пиши 1 ЛС , да не правя реклама тукаедит: та има един израз от Библията " По делата им ще ги познаете"ако се поразчетете по специализираните сайтове за оптични устройства - то става"По четенето им ще ги познаете"всеки боклук може да записва, но не всяко Оптично Дисково Устройство може да чете всичко.и после ще каже човека от сервиза - "Ми той диска ти е скапан, затова не го чете"п.с. в спорове относно техническата част на написаното в този пост НЯМА да влизам !
Коментар