Колеги, предложете ми каква DVD записвачка да си взема за PC.Само да не е асус днес си купих една такава и да ви кажа, че за нищо не става утре ще ходя да я връщам пълен боклук предложете ми нещо хубаво и не прекалено скъпо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги предложете ми каква DVD записвачка да си взема за PC
Collapse
X
-
LG, NEC, каквото и да си вземеш до 60лв - все с еднакво качество са, 2 години гаранция. Според мен, вече са консумативи и теSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Yamaha не се внася в БГ или поне аз не знам. Едно време може да са правили яки записвачки, но лично аз не съм доволен - бях си купил най-скъпия модел на SCSI интерфейс и се скапа 2 дни след изтичане на гаранцията... LG не са лоши, а си и изкарват гаранционния срок. NEC oткак се обединиха със SONY станаха долнопробни боклуци като бившите SONY. Не знам какво не ти харесва на ASUS-а, но моделите с които аз съм се сблъсквал (повярвай ми не са малко, това ми е работата) си работят прекрасно, дори текущата ми записвачка у дома е ASUS DRW-1814BLT на SATA интерфейс със Lightscribe технология. Не е лоша, и не ми е отказвала за 6 месеца.Steliyan's Life!
Коментар
-
6ma7ka7a написа:А моята е Asus drw-2014blt с каква програма записваш.А старата ми записвачка беше LG-GSA-4163B много бех доволен от нея.А тази асиса немо да запиша диск и после да го продължа.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:LG, NEC, каквото и да си вземеш до 60лв - все с еднакво качество са, 2 години гаранция. Според мен, вече са консумативи и теEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ето пак пробвах да запиша диск и вище какво стана.Още малко ще се мъча и накрая ще я искарам и ще и скоча от горе искам цял ден да запиша нещо а то нестава при положение че със стара със същотото неро по същия начин записвах дискове е....и и боклука е тази записвачка вече направо съм отчаян че дадох 60лева за нея .Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Ако си я взел скоро - носи я за смяна. Ако е до 3 дни - направо казваш смяна, ако е повечко - ще почакаш повечко, въпреки, че аз лично ги сменям веднага. Но msi е прав - рядко има проблеми с новите АСУС-и. Явно ти си бил карък...@trace: От 2 години LG-DVD-RW са с 24 месеца гаранция. Аз също ги давам с толкова. Явно си уцелил кофти серия и аз лично признавам - имаше такава, поради което минах изцяло на НЕК-ове. Обаче пък от как НЕК се сляха със SONY - записвачките не са това, което бяха...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар