Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги предложете ми каква DVD записвачка да си взема за PC

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги предложете ми каква DVD записвачка да си взема за PC

Колеги, предложете ми каква DVD записвачка да си взема за PC.Само да не е асус днес си купих една такава и да ви кажа, че за нищо не става утре ще ходя да я връщам пълен боклук предложете ми нещо хубаво и не прекалено скъпо.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

DVD RW Plextor PX-708A

Коментар

LG, NEC, каквото и да си вземеш до 60лв - все с еднакво качество са, 2 години гаранция. Според мен, вече са консумативи и те
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

YAMAHA! Едно време правеха на добрите CD устройства.
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

А от къде да я закупя защото по магазините масова продават NEC и ASUS.

Коментар

Yamaha не се внася в БГ или поне аз не знам. Едно време може да са правили яки записвачки, но лично аз не съм доволен - бях си купил най-скъпия модел на SCSI интерфейс и се скапа 2 дни след изтичане на гаранцията... LG не са лоши, а си и изкарват гаранционния срок. NEC oткак се обединиха със SONY станаха долнопробни боклуци като бившите SONY. Не знам какво не ти харесва на ASUS-а, но моделите с които аз съм се сблъсквал (повярвай ми не са малко, това ми е работата) си работят прекрасно, дори текущата ми записвачка у дома е ASUS DRW-1814BLT на SATA интерфейс със Lightscribe технология. Не е лоша, и не ми е отказвала за 6 месеца.
            Steliyan's Life!

Коментар

А моята е Asus drw-2014blt с каква програма записваш.А старата ми записвачка беше LG-GSA-4163B много бех доволен от нея.А тази асиса немо да запиша диск и после да го продължа.

Коментар

6ma7ka7a написа:
                А моята е Asus drw-2014blt с каква програма записваш.А старата ми записвачка беше LG-GSA-4163B много бех доволен от нея.А тази асиса немо да запиша диск и после да го продължа.
                Записвам с каквото има под ръка, у дома съм със стара версия на Неро - мисля 6та. Записваш диска като мултисесиен и оставяш сесията отворена. Лично аз не препоръчвам този метод на запис по ред причини - най-вече в медиите ASUS-а не е лош, но не записвай на 20х ако пишеш DVD-та, малко от продаваните у нас подложки поддържат реално тази скорост. Само да предупредя - ASUS се продават с 1 година гаранция за разлика от NEC и LG.
                Steliyan's Life!

Коментар

Това, което е било едно време, дори преди три години няма нищо общо с пазара в момента! Pioneer в днешни дни е едно от най-добрите предложения! Pioneer DVR-215
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз ползвам LG и на 3те компа. Никакви проблеми досега. В работата всички РС-та също са с LG и нямат грешка до сега. Дет се вика гаранционния срок все ще го избутат...
                    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

На всички компютри в офиса има само Асус. До сега проблем не е имало. Отделно от това сме продали над 200 Асус писачки и пак досега проблем не е имало. Сподели от какво не си доволен.
                      Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

Ето колега виж какво ми исписва това го исписва и на 4 и на 8 и на 10 и 12 и на 16 скорост днеска съм се пробвал да запиша поне 20 диска от различни марки и все така.
                        Прикачени файлове

Коментар

jenshen73 написа:
                          LG, NEC, каквото и да си вземеш до 60лв - все с еднакво качество са, 2 години гаранция. Според мен, вече са консумативи и те
                          LG - гаранцията и беше 12 месеца, на 13-я се скапа и спря да чете дискове.В същото време СД-записвачката ми, която е НЕК и е вече на 7 години работи безпроблемно.Та пак си взех НЕК, тоя път двд-записвачка, 2 години няма проблем засега.п.с. За LG-то може и някаква гадна партида да е било, защото известно времеслед като изпуши моята, срещах из форумите доста оплаквания за тях, бая хора бяханедоволни.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ето пак пробвах да запиша диск и вище какво стана.Още малко ще се мъча и накрая ще я искарам и ще и скоча от горе искам цял ден да запиша нещо а то нестава при положение че със стара със същотото неро по същия начин записвах дискове е....и и боклука е тази записвачка вече направо съм отчаян че дадох 60лева за нея .
                            Прикачени файлове

Коментар

Ако си я взел скоро - носи я за смяна. Ако е до 3 дни - направо казваш смяна, ако е повечко - ще почакаш повечко, въпреки, че аз лично ги сменям веднага. Но msi е прав - рядко има проблеми с новите АСУС-и. Явно ти си бил карък...@trace: От 2 години LG-DVD-RW са с 24 месеца гаранция. Аз също ги давам с толкова. Явно си уцелил кофти серия и аз лично признавам - имаше такава, поради което минах изцяло на НЕК-ове. Обаче пък от как НЕК се сляха със SONY - записвачките не са това, което бяха...
                              Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                              X