Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Плащате ли си парното и топлата вода?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Плащате ли си парното и топлата вода?

Я да видим сега, колко са примерните платци тук! И да разберем защо някои си мислят, че могат да консумират без да плащат!? Това е типично за братята мангали!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Ами, който е на газ?....шегувам се...плащам всичко овреме!
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

А ток, студена вода, данъци? Дай да разширим малко обхвата. Аз нямам топла вода и парно, а и не всички са от София или големи градове.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Хм! Най-вероятно Vladim проучва длъжниците от входа си... Разбира се че плащам!
        Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Lane Staley написа:
          Аз нямам топла вода и парно, а и не всички са от София или големи градове.
          Е сега ми стана ясно защо е тази любов към старите успехи на ЦСКА,.... трябва все нещо да те топли в студените вечери

Коментар

LiGuru написа:
            Lane Staley написа:
            Е сега ми стана ясно защо е тази любов към старите успехи на ЦСКА,.... трябва все нещо да те топли в студените вечери
            Така си е.Ама катогледам резултатита на ФК Левски и задаващата се зима... Може да идваш на гости да се постоплиш, не се притеснявай.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз си плащам редовно, но казвам "ТВЪРДО НЕ НА МОНОПОЛА" В България за съжаление и Топлофикация и ЧЕЗ и Софийска вода са монополисти и си правят каквото си поискат.....Ако имам възможност, т.е. един ден когато успея да заживея в къща ще направя така че да съм най-малко зависим от тях

Коментар

Lane Staley написа:
                LiGuru написа:
                Lane Staley написа:
                Така си е.Ама катогледам резултатита на ФК Левски и задаващата се зима... Може да идваш на гости да се постоплиш, не се притеснявай.
                Няма начин аз съм морж :D

Коментар

Lane Staley написа:
                  А ток, студена вода, данъци? Дай да разширим малко обхвата. Аз нямам топла вода и парно, а и не всички са от София или големи градове.
                  Ако не си платиш тока няма да махнат трафа на целият квартал, нали? Ще дойдат и ще ти резнат жицата и то без да те чакат месеци и да те молят да си платиш. Студена вода не знам, кой не плаща, а и тя няма общо с газта, която подгрява топлата. Данъци - не е особено интересно, а и няма да мен да ми спрат колата от движение, ако ти не си платиш данъка за колата.Все пак темата е свързана с проблемът, който назрява, а и зимата бавно иде! Така, че който се топли с кюмбе, или климатик, моля да не участва тук!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не си спомням да сме имали сметка, която да сме забавили дори камо ли да става дума за неплащане.....
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Трябва да се добави отговор:Дреме ми на боздугана. Нямам нищо общо с топлофикация.Аз си продадох предишния апартамент само и само да се оттърва от тези мошенници. Преди, при откачени радиатори искаха по около 50-60 лева на месец за това, че тръбите им минавали през нас. А аз ги бях изолирал с гипскартон и вместо те да ми плащат наем, че техните тръби минават през нас, искаха аз да им плащам което се случва само в Булгаристан!Сега сме на газ и си ни е много добре. Като чуя топлофикация и си представям Вальо топлото в жакузито ф офиса си
                      Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

То, дали ще си към Топлофикация - София или към Раховецгаз, все монополисти. Имам няколко приятели, които още на първата зима пропищяха от огромните сметки за газ. Единият даже не живее в новия си апартамент, системата му е била пусната на стенд-бай и въпреки всичко тръбите му успяха да се пръснат, за което удоволствие му праснаха 240 лева сметка за газ, а допълнително той сега ще прави основен ремонт на апартамента, че ще плати и на комшията отдолу, задето го е наводнил. А както се задава увеличение на газа с над 30%, не ми се мисли... Така че в България благините на цивилизацията са неприложими - колкото се може по-надалеч от всякакви монополисти.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ха-ха, нямам парно И съм много доволен.Иначе бих си го плащал де, както си плащам останалите неща.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

С газта е друго грацки :D Колкото отчете газомера - толкова. Като ми е кеф си спирам парното, като пак ми е кеф си го пускам и не завися от комшии и топлофикация. То и бензина идва само от лукойл, тока от Еон... ко, да си спра тока и да не карам ли като са монополисти?
                            sugarboy написа:
                            То, дали ще си към Топлофикация - София или към Раховецгаз, все монополисти. Имам няколко приятели, които още на първата зима пропищяха от огромните сметки за газ. Единият даже не живее в новия си апартамент, системата му е била пусната на стенд-бай и въпреки всичко тръбите му успяха да се пръснат, за което удоволствие му праснаха 240 лева сметка за газ, а допълнително той сега ще прави основен ремонт на апартамента, че ще плати и на комшията отдолу, задето го е наводнил. А както се задава увеличение на газа с над 30%, не ми се мисли... Така че в България благините на цивилизацията са неприложими - колкото се може по-надалеч от всякакви монополисти.
                            Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

Working...
                            X