Я да видим сега, колко са примерните платци тук! И да разберем защо някои си мислят, че могат да консумират без да плащат!? Това е типично за братята мангали!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плащате ли си парното и топлата вода?
Collapse
X
-
LiGuru написа:Lane Staley написа:Аз нямам топла вода и парно, а и не всички са от София или големи градове.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:LiGuru написа:Lane Staley написа:Аз нямам топла вода и парно, а и не всички са от София или големи градове.
Коментар
-
Lane Staley написа:А ток, студена вода, данъци? Дай да разширим малко обхвата. Аз нямам топла вода и парно, а и не всички са от София или големи градове.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Не си спомням да сме имали сметка, която да сме забавили дори камо ли да става дума за неплащане....."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Трябва да се добави отговор:Дреме ми на боздугана. Нямам нищо общо с топлофикация.Аз си продадох предишния апартамент само и само да се оттърва от тези мошенници. Преди, при откачени радиатори искаха по около 50-60 лева на месец за това, че тръбите им минавали през нас. А аз ги бях изолирал с гипскартон и вместо те да ми плащат наем, че техните тръби минават през нас, искаха аз да им плащам което се случва само в Булгаристан!Сега сме на газ и си ни е много добре. Като чуя топлофикация и си представям Вальо топлото в жакузито ф офиса сиСамо слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
То, дали ще си към Топлофикация - София или към Раховецгаз, все монополисти. Имам няколко приятели, които още на първата зима пропищяха от огромните сметки за газ. Единият даже не живее в новия си апартамент, системата му е била пусната на стенд-бай и въпреки всичко тръбите му успяха да се пръснат, за което удоволствие му праснаха 240 лева сметка за газ, а допълнително той сега ще прави основен ремонт на апартамента, че ще плати и на комшията отдолу, задето го е наводнил. А както се задава увеличение на газа с над 30%, не ми се мисли... Така че в България благините на цивилизацията са неприложими - колкото се може по-надалеч от всякакви монополисти.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
С газта е друго грацки :D Колкото отчете газомера - толкова. Като ми е кеф си спирам парното, като пак ми е кеф си го пускам и не завися от комшии и топлофикация. То и бензина идва само от лукойл, тока от Еон... ко, да си спра тока и да не карам ли като са монополисти?sugarboy написа:То, дали ще си към Топлофикация - София или към Раховецгаз, все монополисти. Имам няколко приятели, които още на първата зима пропищяха от огромните сметки за газ. Единият даже не живее в новия си апартамент, системата му е била пусната на стенд-бай и въпреки всичко тръбите му успяха да се пръснат, за което удоволствие му праснаха 240 лева сметка за газ, а допълнително той сега ще прави основен ремонт на апартамента, че ще плати и на комшията отдолу, задето го е наводнил. А както се задава увеличение на газа с над 30%, не ми се мисли... Така че в България благините на цивилизацията са неприложими - колкото се може по-надалеч от всякакви монополисти.Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар