6ma7ka7a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предстоящата необходимост от бойлери
Collapse
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
nasty написа:Ми ние сме на някаква немска марка стибел електрон май беше - слагат ти го техни механици и имаш 10 години гаранция.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
@trace: Аз също имам 3 TESY-та и нямам право да съм недоволен. Последното у дома - някава фирма дилър дойдоха, донесоха, монтираха и си взеха обявената цена без никакви проблеми. Бойлера си работи, доволен съм... Чудя се за какъв чеп трябва да давам примерно повече от 200 кинта за чуждестранен бойлер, като все още има достатъчно добри български бойлери...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
trace написа:nasty написа:Ми ние сме на някаква немска марка стибел електрон май беше - слагат ти го техни механици и имаш 10 години гаранция.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
аз в къщи съм само с бойлери "Матев". най добро съотношение качество-цена е горещо поцикнования вариант на водосъдържател - с доста дебела ламарина е. обаче ги спряха от производство и ако се намери някой ще е залежал.... п.п. след 5 г. ходене по мъките с бойлер на Елдом инвест - никога повече!!!п.п. 2 - Дядото по същия начин с Теси - мъки, мъки......Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:Слушам ги вчера какви глупости ръсиха Славчо и неговите сценаристи. "На запад" се било плащало на едно място всичко, и ако не си платиш едно от нещата (ток, телефон,отоплением вода и т.н.) ти били спирали всичко. Е, по-голяма глупост от това не бях чувал. НЯМА такова нещо в нито една европейска държава. Знам със сигурност. Гледахме го заедно с моя приятел, живеещ от 1993 година в Англия. Реакцията му беше - "това са пълни глупости."Знам и от жена на мой приятел, полякиня, че в Полша нямат право да ти изключват тока, дори да не си плащаш сметките. Могат да те съдят и да си търсят дължимите суми (и го правят, разбира се, доста бързо), но не ти изключват тока. Може д аимаш малко дете, може да гледаш стар човек на системи, за които да трябва ток. Тук в България е джунгла и става все по-зле в някои аспекти.
Коментар
-
bubachko
Atanas71 написа:Sev написа:ele написа:Вземи си газов бойлер. Предимствата са:Няма значение колко голямо е домакинството, топла вода винаги има (стига да има газ )Икономични са. При къпане всеки ден, по 2 пъти на ден, 10 лева газ за около 2 месеца. Само, че трябва да го изключваш когато не ти трябва. Иначе, ако е включен постоянно е около 20 лева/месецнедостатъци:изисква определени условия за монтажИначе... аз съм мноооого доволна
Коментар
-
Atanas71 написа:Колко време си ползвал газов бойлер че си изградил такова мнение за икономическата му неефективност? Или пак един чул че някой имал газов бойлер..........и си говори каквото са му предали :D Мога да ти кажа че това е една много добра инвестиция стига с него да работят грамотни хора, които спазват правилата за безопасност.А пък те новите газови бойлери са направени така опростено оставяш го на режим готовност пускаш водата и се къпеш докато има вода и газ в бутилката Моят бойлер на пълна мощност е 17кв. и спокоино прави 12л. вода на 80градуса за минута при входяща 8градуса изпитано В пъти по-добър от проточните ел. бойлери които доста се затрудняват при входяща вода 6-8градуса
Коментар
-
Immortal написа:Да ви имам проблемите.Аз все още се чудя, защо софиянци търпят издевателствата на столичната топлофикация?!? Слагате си по един бойлер, слагате си по един климатик или по една газова или каква да е печка и си свиркате... Ние като не сме топлоснабдени?!? Да не би да плащаме милиони за отопление (за справка, топлим се с климатик в едната стая и с акумулираща печка и духалка в другата - никога досега не сме плащали повече от 120 лв сметка за ток, а и бойлер се ползва еектрически, включва се рано сутрин към 4 часа (с таймер) и изключва към 6. Цял ден има топла вода - за по един душ сутрин и по един вечер стига.)Топлофикация, та топлофикация... Стига сте пълнили гушите на такива като Вальо Топлото. Нямали пари да си платят газта - да си ги търсят от него и подобните му.И не обиждайте съседите си, които не са успели да платят парното си. Това е целта на управляващите - да настроят съсед срещу съсед.Бил съм в положение, при което сме били на една заплата, а сметката запарно и топла вода (в Сливен като живеехме) да е по-голяма от заплатата ми. Това си е чист озаконен рекет и вие се връзвате...Слушам ги вчера какви глупости ръсиха Славчо и неговите сценаристи. "На запад" се било плащало на едно място всичко, и ако не си платиш едно от нещата (ток, телефон,отоплением вода и т.н.) ти били спирали всичко. Е, по-голяма глупост от това не бях чувал. НЯМА такова нещо в нито една европейска държава. Знам със сигурност. Гледахме го заедно с моя приятел, живеещ от 1993 година в Англия. Реакцията му беше - "това са пълни глупости."Знам и от жена на мой приятел, полякиня, че в Полша нямат право да ти изключват тока, дори да не си плащаш сметките. Могат да те съдят и да си търсят дължимите суми (и го правят, разбира се, доста бързо), но не ти изключват тока. Може д аимаш малко дете, може да гледаш стар човек на системи, за които да трябва ток. Тук в България е джунгла и става все по-зле в някои аспекти.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:Да ви имам проблемите.---CUT---
Коментар
-
[quote="Immortal"]Да ви имам проблемите.Аз все още се чудя, защо софиянци търпят издевателствата на столичната топлофикация?!? ......................................И не обиждайте съседите си, които не са успели да платят парното си. Това е целта на управляващите - да настроят съсед срещу съсед......................Immortal Толкова изчерпателно си го написал ,че няма какво друго да добавя."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
абе сичко е комплексно... едно време преди 1989 г. имаше ли такива неплатили???сега 1 . ти надуват сметката , заради далавери и да плащаш сметката на такива неплатилипосле хората нямат пари...и като за капак на всичко няма читава правосъдна система да осъди нередовните платци.п.п. апропо - с тока положението е същото. циганите не плащат, ама сметките им се прехвърлят на много повече канарчета и не се усеща... за съжаление.... и там рязането е по лесно...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар