Не знам защо се сетихте за тази тема, аз даже бях забравил, че съм я пускал. Не сме сбъркали, толкова си можем и никога няма да се оправим . В последно време стигнах до прозрението, че всичко е до манталитет: от балканци, южняци и латиноси не очаквай нищо добро. Риторичен въпрос: Кои държави наричат PIGS (прасета) в ЕС? Обречени сме. Май не звучи съвсем оптимистично .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде сбъркахме ?
Collapse
X
-
Да ви разкажа и аз една скорошна случка, на път за морето, след Стара Загора. Карам си аз зад един тир и се готвя да го изпреварвам. Зад мен се влачи и една С класа. В насрещното има неспирен поток от колони коли, камиони всички гастарбайтери от турция си отиват по Европата. В един момент, при идваща кола в насрещното, батман с ескласата дава газ изравнява се с мен и почва да ме избутва да му направя място зад тира. Въобще нямаше да го пусна, ама щеше да си ме блъсне тъпака. Малко след това карам си аз пак в една колона от коли и пред мен има около 10 автомобила и карахме зад някакъв камион по нагорнище с не повече от 50. Един с едно ауди 80 зад .. и псува и маха и святка .. все едно има къде да ида аз. В следващия момент дядката дава газ до дупка и тръгва срещу един моторист, който щеше да се пребие за да го избегне и вгидна ръце човека и почна да му маха. Продължаваме нататък и пак колона. Една джипка на няколко коли зад мен, решава, че не може да така да стои зад други коли и тръгва да изпреварва отдясно в банкета) Съответно стигна до един знак и спря Съответно като се изравнихме не го и пуснах да мине. И историята продължава Карам си малко преди карнобат и един полски микробус ме следва на има няма 20 сантиметра със 110. Толкова беше близо, че му виждах мушичките на капака, в задното огледало. Намалям и той намаля и пак на една педя, ускорявам и той ... и така може 15 минути. Е тука вече, колкото и да съм спокоен шофьор, не можах да го понеса тоя, като тръгна да ме минава газ до дупка и си карахме изравнени, после се отказа, лепна ми се пак и му светнах задния халоген и изостана. А тия Х5-ци дето изпреварват колони 15 коли на завой... просто не знам как да ги коментирам. После защо имало над 300 души загинали тая година. Не мога да повярвам просто, че има такива кретени на пътя.
Коментар
-
Винаги съм си задавал въпроса "Какво е абсурд?". Скоро разбрах отговора! Ето го и него:Блондинка на около 18 години, кара Ауди Q7 с десен волан, говори по мобилния, пуши цигара и се опитва да навлезе в настещното на еднопосочна улица, защото на 10 м. по-навътре и бил фитнеса! Не, че има вътре къде да паркира този параход, но...!Та така, мили деца! Спете спокойно!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Абсолютно не съм съгласен с този извод.Проблема на българина не е нито в липсата на парите,нито въобще икономически.Проблема му е чисто манталитетен-възпитание+ценостна система+култура.
Коментар
-
snake написа:Не знам защо се сетихте за тази тема, аз даже бях забравил, че съм я пускал. Не сме сбъркали, толкова си можем и никога няма да се оправим . В последно време стигнах до прозрението, че всичко е до манталитет: от балканци, южняци и латиноси не очаквай нищо добро. Риторичен въпрос: Кои държави наричат PIGS (прасета) в ЕС? Обречени сме. Май не звучи съвсем оптимистично .like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:snake написа:Не знам защо се сетихте за тази тема, аз даже бях забравил, че съм я пускал. Не сме сбъркали, толкова си можем и никога няма да се оправим . В последно време стигнах до прозрението, че всичко е до манталитет: от балканци, южняци и латиноси не очаквай нищо добро. Риторичен въпрос: Кои държави наричат PIGS (прасета) в ЕС? Обречени сме. Май не звучи съвсем оптимистично .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар