Преди няколко седмици си бях паркирал колата зад блока, ама бях паркирал на супер малко разстояние от другата кола..!! Просто нямаше как и иначе да паркирам..!! И на сутринта отивам до колата и гледам човека ми прибрал страничното огледалото, за да не го удари.. или по-скоро, за да не удари и неговото..!! Но все пак е важен и жеста, че поне се е замислил..!! Трябва да сме позитивно настроение иначе няма да се оправим скоро..!!Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде сбъркахме ?
Collapse
X
-
Случка от днес: деца играят с топка в училищен двор. Покрай училището има улица, в която по принцип е забранено влизането на автомобили, но забраната масово се нарушава. Топката излиза от училището и попада под спряла кола с работещ на място двигател. Едно дете тръгва да я взима, разбира, че колата работи и се отдръпва. Съществото, което стои в колата, е надуло музиката, приказва по телефона и не вижда нищо. Точно приближих пеша до колата, за да му кажа да не вземе да тръгне, че деца го чакат да си вземат топката, и той започна да тръгва на заден ход. Извиках му "СПРИ !" Тъпирът само ме изгледа с празен поглед и продължи на заден. В следващата секунда топката се спука. Е кипна ми и му теглих една изключително звучна псувня. Очаквах нещо да се трогне, даже да излезе да се посборим - само повдигна рамене и каза: "Какво толкова бе, за една топка." Това не го разбирам, викаш му "СПРИ !" и той продължава, ами зад колата му можеше да е паднал човек...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
floks
някой не знае, че една топка е много за някого Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 а с такива малоумници като този е пълно в софия
Коментар
-
С колегата snake сме се нагледали на много неща в Пазарджик...Обаче все още има какво да се види ,уверявам ви!!!Не знам да се смея ли или да плача... ПП:Днес между другото ми откраднаха капачките на вентилите на гумите...Струват 1.50 ,но да открадне е идеята...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:ПП:Днес между другото ми откраднаха капачките на вентилите на гумите...Струват 1.50 ,но да открадне е идеята...
Коментар
-
Двадесет години след "Демокрацията" пример за просперитет продължават да са дебеловратите малоумници, които закон не ги лови и момичетата с чалга визия, високо вдигнати крака и птичи мозък. Извинявам се, ако съм обидил птиците. Трудното ежедневие на повечето от нас често рефлектира на пътя, а за съжаление съм сигурен, че много го отнасят и в домовете си. Много по-лесно е да теглиш майни наляво и надясно изпускайки пара, като чайник и избивайки често комплекси, вместо да се извиниш, или направиш път. А за пиленето на гуми, басовете и клаксоните по нощите в жилищните квартали, разпраните ауспуси и шофирането по ’жапанки гол до кръста не ми се коментира....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
извинявам се ако ще обидя някой колега,но таксиметровите шофьори си мислят,че са сами на пътя и си карат както си искат,а да не говорим за младежите по на 18 години току що взелу книжка и татко е купил BMW e36 и давай да ме видят какъв съм шофьор.пък колко хора има които пият и карат нямам думи.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Humppa
Колеги, тази прекрасна територия, на която се намира РБългария е населена предимно с примати! Нали не очаквате от примати да решават диференциални уравнения и да транспонират матрици...
Коментар
-
ем след 20 години безмозъчно управление са забравени всички морални ценности в живота забравени са думи като чест достойнство,гордост,уважение и т.н.В една държава в която секса алкохола цигарите и наркотиците са на почит нищо хубаво не може да се случва...До голяма стешен са виновни и родителите,като не се интересуват изобщо от децата си.Петко СлавейковНе сме народ, не сме народ, а мърша,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша,пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875жалко,че колко вярно изглежда това стихотворение и днес...Което поражда в мен въпросът "Какво изгуби българинът през този дълъг преход,и какво спечели"...Fiat fen
Коментар
-
ivailo rachev написа:извинявам се ако ще обидя някой колега,но таксиметровите шофьори си мислят,че са сами на пътя и си карат както си искат,а да не говорим за младежите по на 18 години току що взелу книжка и татко е купил BMW e36 и давай да ме видят какъв съм шофьор.пък колко хора има които пият и карат нямам думи.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар