Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се оплача как ме удариха...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    А защо ние трябва да издирваме някой, чиито данни са защитени от МВР- те могат да направят справката за 2 минути от компютъра си и след още 10 да издирят нарушителя и да проверят дали е участвал в ПТП- вероятно и той е имал охлузвания, поне първия ден, но за това си трябва сезиране на КАТ... абе не става така- търсене- с Гугъла не става.
    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

    Коментар


      #32
      Повярвай,КИМИ,когато човек реши да свърши работа-СТАВА.п.с.Не искам да споря кой какво и как...това е форум,а не пленум на ЦК..
      ===============================
      // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
      ===============================

      Коментар


        #33
        Колеги, истината е, че когато пуснах темата, не го направих, защото очаквах помощ от някой, а просто защото не мога да остана безучастна от поредната извратеност, да не говорим за щетите, които са ми нанесени (все пак не повдигам този въпрос, защото пресполагам, че каското трябва да ги покрие до някаква степен). И друго - защото за още по-голямо съжаление системата в държавата ни е такава, че в повечето случаи, когато човек е невинен търпи повече морални и финансови щети от този, който е виновен - ако някой мисли, че това е нормално, аз няма какво да кажа, изводите всеки сам си ги прави. И пак се замислям - как би постъпил всеки от Вас, ако му се случи подобно нещо - дали няма да потърси някакъв начин или ще остане безучастен и ще разкаже на приятели, познати и във форума? Като всъщност не е ясно дали всичко това ще доведе до някакъв резултат при мен... На колегата КИМИ ще кажа, че никой не го кара да прави нещо, особено, ако той сам не чувства желание и необходимост за това. За колегата dzvera - ще се повторя, но не мога да замълча, когато срещна човешко отношение, благодаря, колега!
        Bravo 1.6/16V ... и на газ

        Коментар


          #34
          И за да приключа темата - оказа се, че който ми е оставил бележката на стъклото с номера на буса, или в старанието си да ми помогне е сбъркал, или просто ми е направил мечешка услуга . Моите проверки доведоха до провал, защото явно регистрационния номер е сбъркан и на този номер е регистриран лек автомобил.И така... водата си тече и си влачи камъните, боклуците, мърсотията и тинята, които ако не ни засипят, то няма да ни оставят чисти.
          Bravo 1.6/16V ... и на газ

          Коментар

          Working...
          X