Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се оплача как ме удариха...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е добре де, аз пък бих рискувал да си взема някой свидетел, а най-добре жената, която ти е разказала случката. Дори и да има грешка в номера, едва ли на сбъркания номер ще е регистриран пак бял бус! Що не червен автобус на Биомет, например? Абе ти си знаеш, ама е хубаво да предприемеш някакви мерки!
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Вместо да се чудиш, отивай в КАТ с някой колега или тази жена за която споменаваш, колкото по бързо го намерят тоя, толкова по добре, утре може да прегази деца на улицата !

Коментар

като знам какво се е случило, аз лично бих замъкнала някой приятел да играе ролята на свидетел, ако истинските свидетели по една или друга причина не искат да свидетелстват. Не мога да укоря някой, който не иска да свидетелства защото ще загуби цял ден в бюрократичното МВР или по някаква причина се страхува от някакво отмъщение...
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Колега, според мен най-добре кажи за бележката на твоите застрахователи, те имат интерес да си вземат парите от гражданската на буса.

Коментар

max-2 написа:
            Колега, според мен най-добре кажи за бележката на твоите застрахователи, те имат интерес да си вземат парите от гражданската на буса.
            застрахователите нямат интерес да плащат на никой и без протокол от КАТ нищо няма да платят по гражданска

Коментар

Колегата не говори ли за автокаско щом му е по-ниска премията? А аз какво да кажа като дори каско нямам, и ме удари някакъв и бяга и го гоних и му викам както си избягал още по-зле за теб ами давай да викаме кат и оня ми вика,че той самия бил полицай и да съм правел квото искам и да видиш как бързо доприпка за да подменяме формулярите като пъпълних неговите данни в гадния образец и как бързо му разпознаха колата и го викнаха коллегите му и в крайна сметка му се размина по-леко, а аз си изпросих протокола, щото инъче щях да видя пари ама на кукуво лято за пукната броня. Ходи там да се въртиш да откриеш жената, че не си бил самия ти свидетел - особено ако нямаш каско!
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

ele написа:
                max-2 написа:
                застрахователите нямат интерес да плащат на никой и без протокол от КАТ нищо няма да платят по гражданска
                Да, така е - застрахователите не ги интересува това. Запознах ги със случая и те отговориха, че това си е работа на КАТ, въпреки, че имам протокол. Може би е по-различна ситуацията, ако стане ПТП и двамата шофьори са на мястото, когато дойде КАТ, но дано не разбирам как е в този случай. А по отношение на свидетелите - наистина е трудно да убедиш човека, който е видял какво се е случило да напише всичко това във КАТ. Все още обмислям варианта да отидем с един колега и той да е свидетеля.
                Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

Колежке(ако греша-прощавай),според мен бива да разбереш къде е вършил нещо"келеша",от там-как да го откриеш и тогава с двама познати по метър и сто...та при него.Дали ще му дръпнете ср.нето или ще натискате шефа му ти(вие) си решете.Важно е да няма колебание кой е виновен и кой потърпевш.Нанесените щети трябва да се плащат,нали,що ти да си шматката?УСПЕХп.с.Преди месец закачех с буса бронята на един Пасат.Намерих човека нагости у приятеля му...20лв.-толкова прецени той...
                  ===============================
                  // ..."Денят не си личи по сутринта"... //

Коментар

dzvera написа:
                    Колежке(ако греша-прощавай),според мен бива да разбереш къде е вършил нещо"келеша",от там-как да го откриеш и тогава с двама познати по метър и сто...та при него.Дали ще му дръпнете ср.нето или ще натискате шефа му ти(вие) си решете.Важно е да няма колебание кой е виновен и кой потърпевш.Нанесените щети трябва да се плащат,нали,що ти да си шматката?УСПЕХп.с.Преди месец закачех с буса бронята на един Пасат.Намерих човека нагости у приятеля му...20лв.-толкова прецени той...
                    Имаш специални поздрави от мен за постъпката си.......трябва да ти кажа, че ако някой като теб ми одере леко колата и по този начин ме намери, за да ми каже и да се разберем, дори пари няма да му взема....заради почтенноста му и мъжката постъпка...

Коментар

Авео написа:
                      dzvera написа:
                      Имаш специални поздрави от мен за постъпката си.......трябва да ти кажа, че ако някой като теб ми одере леко колата и по този начин ме намери, за да ми каже и да се разберем, дори пари няма да му взема....заради почтенноста му и мъжката постъпка...
                      Точно така, браво! Наистина постъпката е супер мъжка, евала
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

dzvera написа:
                        Не грешиш, че съм колежка и да ти кажа, точно това правя вече - издирвам буса, дали е на фирма или на физическо лице, питам тук-там и така докато го открия. Колебание никакво няма, защото няма и място за това. Смятам, че всеки трябва да носи отговорност за действията си. А теб мога да те поздравя за постъпката, евала! Ако повечето хора бяха като теб, мисля, че всички щяхме да сме повече Човеци.

Коментар

somebody написа:
                          точно това правя вече - издирвам буса, дали е на фирма или на физическо лице, питам тук-там и така докато го открия.
                          Няма нужда да питаш на много места, достатъчно е да имаш познат в МВР или Общината (местни данъци и такси).
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            somebody написа:
                            точно това правя вече - издирвам буса, дали е на фирма или на физическо лице, питам тук-там и така докато го открия.
                            Няма нужда да питаш на много места, достатъчно е да имаш познат в МВР или Общината (местни данъци и такси).
                            Ееее, то е ясно, но когато нямаш познати пътя е по-дълъг.

Коментар

А кой е номера на буса? Може някой да има връзчици тук-там и да помогне

Коментар

"Фолсваген транспортер С 7340 ТХ"Благодаря на колегите за хвалбите,но темата е за друго... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Знаем,че доста хора от форума биха могли да докопат информациика.Помогнете на колежката-утре може и с друг да се случи,една от причините е точно чувството за безнаказаност!!!
                                // ..."Денят не си личи по сутринта"... //

Коментар

Working...
                                X