Е добре де, аз пък бих рискувал да си взема някой свидетел, а най-добре жената, която ти е разказала случката. Дори и да има грешка в номера, едва ли на сбъркания номер ще е регистриран пак бял бус! Що не червен автобус на Биомет, например? Абе ти си знаеш, ама е хубаво да предприемеш някакви мерки!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се оплача как ме удариха...
Collapse
X
-
mnpenchev
Вместо да се чудиш, отивай в КАТ с някой колега или тази жена за която споменаваш, колкото по бързо го намерят тоя, толкова по добре, утре може да прегази деца на улицата !
Коментар
-
като знам какво се е случило, аз лично бих замъкнала някой приятел да играе ролята на свидетел, ако истинските свидетели по една или друга причина не искат да свидетелстват. Не мога да укоря някой, който не иска да свидетелства защото ще загуби цял ден в бюрократичното МВР или по някаква причина се страхува от някакво отмъщение...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
max-2 написа:Колега, според мен най-добре кажи за бележката на твоите застрахователи, те имат интерес да си вземат парите от гражданската на буса.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Колегата не говори ли за автокаско щом му е по-ниска премията? А аз какво да кажа като дори каско нямам, и ме удари някакъв и бяга и го гоних и му викам както си избягал още по-зле за теб ами давай да викаме кат и оня ми вика,че той самия бил полицай и да съм правел квото искам и да видиш как бързо доприпка за да подменяме формулярите като пъпълних неговите данни в гадния образец и как бързо му разпознаха колата и го викнаха коллегите му и в крайна сметка му се размина по-леко, а аз си изпросих протокола, щото инъче щях да видя пари ама на кукуво лято за пукната броня. Ходи там да се въртиш да откриеш жената, че не си бил самия ти свидетел - особено ако нямаш каско!
Коментар
-
ele написа:max-2 написа:Колега, според мен най-добре кажи за бележката на твоите застрахователи, те имат интерес да си вземат парите от гражданската на буса.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Колежке(ако греша-прощавай),според мен бива да разбереш къде е вършил нещо"келеша",от там-как да го откриеш и тогава с двама познати по метър и сто...та при него.Дали ще му дръпнете ср.нето или ще натискате шефа му ти(вие) си решете.Важно е да няма колебание кой е виновен и кой потърпевш.Нанесените щети трябва да се плащат,нали,що ти да си шматката?УСПЕХп.с.Преди месец закачех с буса бронята на един Пасат.Намерих човека нагости у приятеля му...20лв.-толкова прецени той...===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
Явор Митев
dzvera написа:Колежке(ако греша-прощавай),според мен бива да разбереш къде е вършил нещо"келеша",от там-как да го откриеш и тогава с двама познати по метър и сто...та при него.Дали ще му дръпнете ср.нето или ще натискате шефа му ти(вие) си решете.Важно е да няма колебание кой е виновен и кой потърпевш.Нанесените щети трябва да се плащат,нали,що ти да си шматката?УСПЕХп.с.Преди месец закачех с буса бронята на един Пасат.Намерих човека нагости у приятеля му...20лв.-толкова прецени той...
Коментар
-
Авео написа:dzvera написа:Колежке(ако греша-прощавай),според мен бива да разбереш къде е вършил нещо"келеша",от там-как да го откриеш и тогава с двама познати по метър и сто...та при него.Дали ще му дръпнете ср.нето или ще натискате шефа му ти(вие) си решете.Важно е да няма колебание кой е виновен и кой потърпевш.Нанесените щети трябва да се плащат,нали,що ти да си шматката?УСПЕХп.с.Преди месец закачех с буса бронята на един Пасат.Намерих човека нагости у приятеля му...20лв.-толкова прецени той...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
dzvera написа:Колежке(ако греша-прощавай),според мен бива да разбереш къде е вършил нещо"келеша",от там-как да го откриеш и тогава с двама познати по метър и сто...та при него.Дали ще му дръпнете ср.нето или ще натискате шефа му ти(вие) си решете.Важно е да няма колебание кой е виновен и кой потърпевш.Нанесените щети трябва да се плащат,нали,що ти да си шматката?УСПЕХп.с.Преди месец закачех с буса бронята на един Пасат.Намерих човека нагости у приятеля му...20лв.-толкова прецени той...Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
somebody написа:точно това правя вече - издирвам буса, дали е на фирма или на физическо лице, питам тук-там и така докато го открия.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:somebody написа:точно това правя вече - издирвам буса, дали е на фирма или на физическо лице, питам тук-там и така докато го открия.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
"Фолсваген транспортер С 7340 ТХ"Благодаря на колегите за хвалбите,но темата е за друго... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Знаем,че доста хора от форума биха могли да докопат информациика.Помогнете на колежката-утре може и с друг да се случи,една от причините е точно чувството за безнаказаност!!!===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар