Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благодаря на инспектор Добрев от КАТ - Пловдив с Фиат Купе !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Колко пъргав е бил тоя камион че е надбягал алфата, направо не мога да си обясня... Успял е да се изнесе от кръстовището, дошли са колите отляво и ти чак тогава си тръгнала, щом си ударила ладата странично" Според мен колежката е видяла, че камионът тръгва, тръгнала е и тя, изпреварвайки камиона и е налетяла на ладата, която шофьора на камиона е изчаквал, движейки се леко, така камиона минава и заминава невредим, а колежката удря ладата с натисната газ. Всички знаем как "не вървят" тези алфи, това обяснява и по-големите щети при по-ниска скорост.

Коментар

max-2 написа:
      "Колко пъргав е бил тоя камион че е надбягал алфата, направо не мога да си обясня... Успял е да се изнесе от кръстовището, дошли са колите отляво и ти чак тогава си тръгнала, щом си ударила ладата странично" Според мен колежката е видяла, че камионът тръгва, тръгнала е и тя, изпреварвайки камиона и е налетяла на ладата, която шофьора на камиона е изчаквал, движейки се леко, така камиона минава и заминава невредим, а колежката удря ладата с натисната газ. Всички знаем как "не вървят" тези алфи, това обяснява и по-големите щети при по-ниска скорост.
      Точно така си го представих и аз.
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

jenshen73 написа:
        Ъъъ? Последно в Пловдив бях през 1997 - хайде дай и ти картинка - maps.google.com Интересно ми е що за кръгово ще да е?
        ето, малко поясненияВСИЧКИ вътре в кръговото са със предимство,всички по входящите булеварди са БЕЗ предимство.измереното разстояние е 33 метра.Затова много се учудих как така колежката търси вина в авомобилите които е ударила.Те са били вътре в кръговото от поне 30 метра и са на път с предимство.Да !! На всеки може са се случи, НО ако се случи трябва да гледаш реално на положението , а не да търсиш вина у околните !
        Прикачени файлове

Коментар

Много интересна интерпретация на ситуацията,със сблъсъка но положението със катастрофата е друго удъра е със около 60-70 км /ч ,а ударените хора са ми много добри познати казват се Ангел и Краси,колежката ще потвърди това двама братя са и просто ги помете,нещо което може да се случи навсеки ,но имам един вапрос към колежката от колко време има книжка честно?

Коментар

60-70km/h? В града? На това му се вика АКТ! И отнемане на шоферска книжка.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Колата е била на втора скорост надали още на 20 е превключила на 2 ра след катое бързла да се изнесе и Белла мисля че се казваш Милена с някаква немска фамилия ГОВОРИ ЛИ ПО GSM-а ДОКАТО СЕ ИЗНАСЯШЕ ОТ Крастовището,аз ти сачуствам за случилото си както и на хората които са били в ладата защото ги виждам всеки ден.

Коментар

То беше ясно от самото начало, че въпросната дама не знае къде се намира...
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Re:

Scar_face написа:
                  Много интересна интерпретация на ситуацията,със сблъсъка но положението със катастрофата е друго удъра е със около 60-70 км /ч ,а ударените хора са ми много добри познати казват се Ангел и Краси,колежката ще потвърди това двама братя са и просто ги помете,нещо което може да се случи навсеки ,но имам един вапрос към колежката от колко време има книжка честно?
                  ами като знаеш как е защо не го опишеш??? така ще е най-добре. откъде е идвала, къде е станал удара ..?

Коментар

Re:

Scar_face написа:
                    Не ме разсмивай МОЛЯ ТЕ ... опитай се да минеш през кръгово с 60-70 км/ч на втора скорост!1.Дори в права линия в Пловдив никога не съм вдигала 60-70 км/ч поради безбройните светофари и тази скорост е ненужно висока след като след 50 метра трябва да спра.2.НЕ , НЕ съм говорила по толефона!Когато шофирам ползвам ХЕДСФРЕЕ.Това ми е работата или т.е. аз съм вносител на моб.телефони и аксесоари за тях и в колата ми винаги се търкалят поне 2-3 броя хендсфреета и т.н.Същитият този ден дори не бях пуснала музиката, по телефона не съм разговаряла поради простата причина че всички знаеха че заминавам на почивка и никой не ме е притеснявал.3.Аз също съчувствам на тези хора,НО ако смятате че съм ги помляла нарочно сте в голяма заблуда.Както и да е,живеем с свободна страна и всеки има право да мисли и да изразява това което мисли както и по какъвто начин сметне за добре.Аз съм се отърсила от чувството за вина,защото си плащам по един или друг начин за Гяволъка ... съжалявам за хората,но с нищо не мога да върна времето за да променя събитията.Ако ти можеш да го сториш,на драго сърце ще приема тази "малка" услуга от теб ...п.п. Мисля че не е коректно да изнасяш лични данни като имена на каквито и да било хора ... ако аз преценя и желая да направя името,ЕГН-то и адреса си публично достояние повярвай ми умея да боравя с клавиатурата и що годе се справям с правописа...бих могла и сама да направя личните си данни публично достояние при желание от МОЯ страна!
                    НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

jenshen73 написа:
                      Преди да си правиш заключения си помисли дали ако съм се движила с тази скорост катаджиите нямаше да установят това и нямаше да го нанесат в АКТ-а ?!?Само се опитай да се замислиш още малко ... ако блъсна 20 и косур годишна Лада със 7 годишна относително нова кола като Алфата тези хора биха се измъкнали само с 2-те драскотини които имаше единият мъж на едната ръка от стъклото което се счупи?!?Мисля че е добре да придобиеш навика да мислиш преди да пишеш ... а не просто сейрджииската да повтаряш това което е нереално и ти като много "опитен" шофьор би трябвало да знаеш!

Коментар

Bella написа:
                        jenshen73 написа:
                        Преди да си правиш заключения си помисли дали ако съм се движила с тази скорост катаджиите нямаше да установят това и нямаше да го нанесат в АКТ-а ?!?Само се опитай да се замислиш още малко ... ако блъсна 20 и косур годишна Лада със 7 годишна относително нова кола като Алфата тези хора биха се измъкнали само с 2-те драскотини които имаше единият мъж на едната ръка от стъклото което се счупи?!?Мисля че е добре да придобиеш навика да мислиш преди да пишеш ... а не просто сейрджииската да повтаряш това което е нереално и ти като много "опитен" шофьор би трябвало да знаеш!
                        Споко, те ладите са с дебела ламарина - лесно не се огъват.Иначе - не вярвам удърът да е бил с 60-70... с 40 макс.http://www.youtube.com/watch?v=1MsqJFoWSjIкраш тест с 80 (макар че всяка кола е различна в този показател) ... а ей това е страшно:http://www.youtube.com/watch?v=g8-Cj...eature=related
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

айде искам женски бой !!!

Коментар

Bella написа:
                            jenshen73 написа:
                            Мацка, аз съм се блъскал в дърво с 80км/ч - странично ... колата се беше сгънала до неузнаваемост, но на мен ми няма нищо - като не броим една микроскопична дупка на лявата ми китка. А това, че си изхакала лада с 40км/ч (което си е стресиращо) и в нея хората са се разминали само със стрес - си е чисто твой късмет, а ... и техен. Ладата е много по-корава кола от предницата на която и да е 7 годишна кола. Все пак предниците се проектират да поемат силата на удара. Странично обаче всички коли са достатъчно корави... Виж сега, не знам колко дълго си карала в кръговото, но 60-70км като скорост се вдигат за няма и 4-5 секунди, особено на втора А това, че имаш хендсфрийта в колата - не те спасява от евентуалното разсейване на разговор по телефона. Къде по-опасен е самият разговор от това да караш с 1 ръка...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Много от хората в този форум са по-скоро дървени глави...Спомням си случая, когато споделих че група цигани ме удариха отзад и бях моментално обвинен в това, че не съм пуснал авараийни светлини, допълнителни светлини, не съм запалил запалката си и не съм звъннал по телефона на циганите преди да натисна спирачката, разбираш ли...Сега тука е същото - такъв задълбочен анализ, на помощ е извикан тори Гугъл Ърт, измерени са разстоянията и имаме няколко версии и интерпретации за случилото се... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Целта е да се докаже, че "пиклата е виновна", говорила е по телефона, пускала си е музика, вероятно се е гримирала и още по-вероятно е да е мърсувала с гаджето, докато вдига 70-100 километра в час с единствената цел да блъсне и съсипе горката Лада на още по-горките братя Краси и незнам кой...От цялата работа трябва да сме наясно, че когато стане катастрофа по презумпция си виновен, задължително си направил умишлен опит за убийство и това е неоспорим факт, за което заслужаваш да отидеш в затвора и да гниеш там до края на дните си!Защото това не е просто катастрофа...няма никакво значение, че си се уплашил, че искаш да споделиш мъката и уплахата си, че добре би дошло мъничко съчувствие...мъничко - ей тоцинко... или пък, че вътрешно съжаляваш и след случилото се ти се иска да не бе тръгвал точно 10 и 20 например...Важното е, че си съсипал някаква Лада! Една много важна Лада!Една шибана Лада!Абе вие луди ли сте!???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

PASSARELLA написа:
                                Много от хората в този форум са по-скоро дървени глави...Спомням си случая, когато споделих че група цигани ме удариха отзад и бях моментално обвинен в това, че не съм пуснал авараийни светлини, допълнителни светлини, не съм запалил запалката си и не съм звъннал по телефона на циганите преди да натисна спирачката, разбираш ли...Сега тука е същото - такъв задълбочен анализ, на помощ е извикан тори Гугъл Ърт, измерени са разстоянията и имаме няколко версии и интерпретации за случилото се... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Целта е да се докаже, че "пиклата е виновна", говорила е по телефона, пускала си е музика, вероятно се е гримирала и още по-вероятно е да е мърсувала с гаджето, докато вдига 70-100 километра в час с единствената цел да блъсне и съсипе горката Лада на още по-горките братя Краси и незнам кой...От цялата работа трябва да сме наясно, че когато стане катастрофа по презумпция си виновен, задължително си направил умишлен опит за убийство и това е неоспорим факт, за което заслужаваш да отидеш в затвора и да гниеш там до края на дните си!Защото това не е просто катастрофа...няма никакво значение, че си се уплашил, че искаш да споделиш мъката и уплахата си, че добре би дошло мъничко съчувствие...мъничко - ей тоцинко... или пък, че вътрешно съжаляваш и след случилото се ти се иска да не бе тръгвал точно 10 и 20 например...Важното е, че си съсипал някаква Лада! Една много важна Лада!Една шибана Лада!Абе вие луди ли сте!???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                                БЛАГОДАРЯ ти за това което написа!И не защото аз съм главната обвиняема,а защото в подобна ситуация бих реагирала като теб!Жалко е,но явно тук е пълно с дървени глави ... които вероятно биха раздавали и такова правосъдие ... но никой,нито един от тях не има смелостта да сподели нещо което му се е случило и на него,ПТП в което е бил дори само от части виновен.След това което написа просто нямам какво да добавя ... а за братята Краси и незнам кой си ... ми просто кофти мал шанс,утре може да се случи и на мен ... такъв е живота!

Коментар

Working...
                                X