"Колко пъргав е бил тоя камион че е надбягал алфата, направо не мога да си обясня... Успял е да се изнесе от кръстовището, дошли са колите отляво и ти чак тогава си тръгнала, щом си ударила ладата странично" Според мен колежката е видяла, че камионът тръгва, тръгнала е и тя, изпреварвайки камиона и е налетяла на ладата, която шофьора на камиона е изчаквал, движейки се леко, така камиона минава и заминава невредим, а колежката удря ладата с натисната газ. Всички знаем как "не вървят" тези алфи, това обяснява и по-големите щети при по-ниска скорост.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благодаря на инспектор Добрев от КАТ - Пловдив с Фиат Купе !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
max-2 написа:"Колко пъргав е бил тоя камион че е надбягал алфата, направо не мога да си обясня... Успял е да се изнесе от кръстовището, дошли са колите отляво и ти чак тогава си тръгнала, щом си ударила ладата странично" Според мен колежката е видяла, че камионът тръгва, тръгнала е и тя, изпреварвайки камиона и е налетяла на ладата, която шофьора на камиона е изчаквал, движейки се леко, така камиона минава и заминава невредим, а колежката удря ладата с натисната газ. Всички знаем как "не вървят" тези алфи, това обяснява и по-големите щети при по-ниска скорост.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
u_bo
jenshen73 написа:Ъъъ? Последно в Пловдив бях през 1997 - хайде дай и ти картинка - maps.google.com Интересно ми е що за кръгово ще да е?
Коментар
-
Много интересна интерпретация на ситуацията,със сблъсъка но положението със катастрофата е друго удъра е със около 60-70 км /ч ,а ударените хора са ми много добри познати казват се Ангел и Краси,колежката ще потвърди това двама братя са и просто ги помете,нещо което може да се случи навсеки ,но имам един вапрос към колежката от колко време има книжка честно?
Коментар
-
60-70km/h? В града? На това му се вика АКТ! И отнемане на шоферска книжка.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Колата е била на втора скорост надали още на 20 е превключила на 2 ра след катое бързла да се изнесе и Белла мисля че се казваш Милена с някаква немска фамилия ГОВОРИ ЛИ ПО GSM-а ДОКАТО СЕ ИЗНАСЯШЕ ОТ Крастовището,аз ти сачуствам за случилото си както и на хората които са били в ладата защото ги виждам всеки ден.
Коментар
-
u_bo
Re:
Scar_face написа:Много интересна интерпретация на ситуацията,със сблъсъка но положението със катастрофата е друго удъра е със около 60-70 км /ч ,а ударените хора са ми много добри познати казват се Ангел и Краси,колежката ще потвърди това двама братя са и просто ги помете,нещо което може да се случи навсеки ,но имам един вапрос към колежката от колко време има книжка честно?
Коментар
-
Re:
Scar_face написа:Много интересна интерпретация на ситуацията,със сблъсъка но положението със катастрофата е друго удъра е със около 60-70 км /ч ,а ударените хора са ми много добри познати казват се Ангел и Краси,колежката ще потвърди това двама братя са и просто ги помете,нещо което може да се случи навсеки ,но имам един вапрос към колежката от колко време има книжка честно?
Коментар
-
jenshen73 написа:60-70km/h? В града? На това му се вика АКТ! И отнемане на шоферска книжка.
Коментар
-
Bella написа:jenshen73 написа:60-70km/h? В града? На това му се вика АКТ! И отнемане на шоферска книжка.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
u_bo
-
Bella написа:jenshen73 написа:60-70km/h? В града? На това му се вика АКТ! И отнемане на шоферска книжка.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Много от хората в този форум са по-скоро дървени глави...Спомням си случая, когато споделих че група цигани ме удариха отзад и бях моментално обвинен в това, че не съм пуснал авараийни светлини, допълнителни светлини, не съм запалил запалката си и не съм звъннал по телефона на циганите преди да натисна спирачката, разбираш ли...Сега тука е същото - такъв задълбочен анализ, на помощ е извикан тори Гугъл Ърт, измерени са разстоянията и имаме няколко версии и интерпретации за случилото се... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Целта е да се докаже, че "пиклата е виновна", говорила е по телефона, пускала си е музика, вероятно се е гримирала и още по-вероятно е да е мърсувала с гаджето, докато вдига 70-100 километра в час с единствената цел да блъсне и съсипе горката Лада на още по-горките братя Краси и незнам кой...От цялата работа трябва да сме наясно, че когато стане катастрофа по презумпция си виновен, задължително си направил умишлен опит за убийство и това е неоспорим факт, за което заслужаваш да отидеш в затвора и да гниеш там до края на дните си!Защото това не е просто катастрофа...няма никакво значение, че си се уплашил, че искаш да споделиш мъката и уплахата си, че добре би дошло мъничко съчувствие...мъничко - ей тоцинко... или пък, че вътрешно съжаляваш и след случилото се ти се иска да не бе тръгвал точно 10 и 20 например...Важното е, че си съсипал някаква Лада! Една много важна Лада!Една шибана Лада!Абе вие луди ли сте!???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар
-
PASSARELLA написа:Много от хората в този форум са по-скоро дървени глави...Спомням си случая, когато споделих че група цигани ме удариха отзад и бях моментално обвинен в това, че не съм пуснал авараийни светлини, допълнителни светлини, не съм запалил запалката си и не съм звъннал по телефона на циганите преди да натисна спирачката, разбираш ли...Сега тука е същото - такъв задълбочен анализ, на помощ е извикан тори Гугъл Ърт, измерени са разстоянията и имаме няколко версии и интерпретации за случилото се... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Целта е да се докаже, че "пиклата е виновна", говорила е по телефона, пускала си е музика, вероятно се е гримирала и още по-вероятно е да е мърсувала с гаджето, докато вдига 70-100 километра в час с единствената цел да блъсне и съсипе горката Лада на още по-горките братя Краси и незнам кой...От цялата работа трябва да сме наясно, че когато стане катастрофа по презумпция си виновен, задължително си направил умишлен опит за убийство и това е неоспорим факт, за което заслужаваш да отидеш в затвора и да гниеш там до края на дните си!Защото това не е просто катастрофа...няма никакво значение, че си се уплашил, че искаш да споделиш мъката и уплахата си, че добре би дошло мъничко съчувствие...мъничко - ей тоцинко... или пък, че вътрешно съжаляваш и след случилото се ти се иска да не бе тръгвал точно 10 и 20 например...Важното е, че си съсипал някаква Лада! Една много важна Лада!Една шибана Лада!Абе вие луди ли сте!???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар