Двете колежки са поели пътя към предупреждения....май...Ай да спрете да се дърлите ако обичате.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благодаря на инспектор Добрев от КАТ - Пловдив с Фиат Купе !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Airfan написа:Bella написа:Благодаря ви Колеги,Благодаря на всички от които получих подкрепа!На останалите само ще пожелая никога да не им се случва това,но да не забравят че застрахован от подобни ситуации НЕ Е никой!!!Ще съм още по-благодарна ако някой ми даде идея от къде мога да намеря ламарини за Алфата...пред това да сложа турски или китайски предпочитам да закупя части от ударена отзад кола на която предницата е здрава примерно?!?Дали има някъде в БГ авто морга за италиански коли?П.П. Дали мога да ползвам ламарини от 156-ца която е седан,а не комби?Надявам се да няма разлика...
Коментар
-
ele написа:Yavor написа:Двете колежки са поели пътя към предупреждения....май...Ай да спрете да се дърлите ако обичате.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
u_bo
я колежката да каже ,На кое точно кръгово в Пд стана белята?Тя от къде идваше влизайки в кръговото?айде и се обичайте наколко полезни съвета1. около Пд има поне 6 - 8 морги с налични италиански коли2. има една специализирана САМО за италиянки,НО цените там са 30 - 80% нагоре от другите морги3. Пък ти си виж и в моргите в Ст. З.
Коментар
-
jenshen73 написа:Абе в общия случай, ако беше толкоз добра шоферка, колкото се изказва - щеше да види и другите кандидати за влизане в кръговото и да спре и/или да намали вместо да ги удари. Ама нали е добра само на клавиатурната газ - настъпала истинската и не видяла какво става, щото вероятно е зяпала в огледалото за задно виждане, дали червилото и е ОК. Вярно, че тия дето са се натресли на пътя и са също виновни (т.е. са най-виновни), но какво пък - Пловдив винаги си е било едно голямо полигончеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Че не е тотална щета, не е. Но работата е малко относителна. Познат с подобни щети "убеди" застрахователя да му пише, чи всичко под капака е неизползваемо, изтекли са всички видове масла и други течности и му изплатиха пълната сума на застраховката. За тази сума той никога не би могъл да си продаде колата. Друг е въпроса как точно е убедил застрахователя и как му е благодарил после. След това взема и доста пари и от продажбата на джантите, гумите, салона, задното окачване, фаровете. Не знам как стават тези работи, хем ти пишат тотална щета, хем после остатъците от колата остават при теб и ги разпродаваш. Оправяй алфата и я продавай, едва ли би могла после да я караш, като знаеш на какво е приличала. Още повече щом при този удар не са се отворили еърбеците, вероятно и друг път на колата са й се случвали подобни премеждия и еърбег централата просто не работи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Че не е тотална щета, не е. Но работата е малко относителна. Познат с подобни щети "убеди" застрахователя да му пише, чи всичко под капака е неизползваемо, изтекли са всички видове масла и други течности и му изплатиха пълната сума на застраховката. За тази сума той никога не би могъл да си продаде колата. Друг е въпроса как точно е убедил застрахователя и как му е благодарил после. След това взема и доста пари и от продажбата на джантите, гумите, салона, задното окачване, фаровете. Не знам как стават тези работи, хем ти пишат тотална щета, хем после остатъците от колата остават при теб и ги разпродаваш. Оправяй алфата и я продавай, едва ли би могла после да я караш, като знаеш на какво е приличала. Още повече щом при този удар не са се отворили еърбеците, вероятно и друг път на колата са й се случвали подобни премеждия и еърбег централата просто не работи.
Коментар
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...начално публикувано от Bella Не ремонта,а само частите до сега са около 5 000 лв.Не мога да спя,снощи не съм спала и днес няма да мога да заспя ... за малко да убия човека седящ до шофьора в Самарата ...Защо да не би да е ранен някой. BellaЗапален алфист Аватарът на Bella Регистриран от: Jun 2008Мнения: 115Rep Power: 1 Bella is on a distinguished roadAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW ’01 + Chip TuningВ колата която размазах е имало човек който от удара най-вероятно е седнал в шофьора защото неговото място беше размазано и вратата вдлъбната почити до скоростният лост... С 30км.ч?????BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Да,наясно съм че не е тотална щетата,но точно и аз мисля да се опитам да убедя застрахователят да ми я пише като такава!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Да,наясно съм че не е тотална щетата,но точно и аз мисля да се опитам да убедя застрахователят да ми я пише като такава!!!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
vsd написа:Bella, извинявай ама си толкова заблудена за живота, че почваш да дразниш. Ква тотална щета, какви китайски части бе ... Ти тотални щети виждала ли си? 1200 за радятор "Няма да карам кола с неоригинални части" Половината коли в БГ са удряни яко и дори и няма да успееш да разбереш. Някои неща могат да се взимат и втора употреба, а и това че официалния вносител си слага 500% надценка, не прави частитите най-хубавите на света, а тея по магазините най-гадните на света. Ти да не мислиш че по алфата всичко е оригинално. И честно да ти кажа много дразниш с мнението си за бравото дето си имала. "Ако бях в него нямаше да съм жива" Слез на земята - и децата знаят че колата нарочно се гъне за да поеме удара в ламарините а не в теб. Гледам че и във алфа форума плюеш против бравото - преживей че си се преебала с най-тъпата кола на света и отиди и на алфата да ти изчистят клапана дето "пуска турбината" и да ти сложат дебитомер от ауди. Може да тръгне и повече да върви. Преебала си ладичката на човека, дето нито ще може да си я оправи с "оригинални части" нито ще може да си купи друга, ама не ти пука, а? Аман от такива като тебе в тая държава, дето хем сте заблудени хем сте нагли.Нервирах се **************************
Коментар
-
Ама вие сте много лоши Ясно е, че колежката има нужда от силни емоции. Също както и от публика. А вие сега какво? Излязохте една такава публика дето замерва артистката с яйца и и обяснява, че онова всъщност не било оргазъм, а просто спазъм..like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар