Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благодаря на инспектор Добрев от КАТ - Пловдив с Фиат Купе !

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Bella написа:
    ...Надявам се да е за тотална щета,колкото и да ме боли и да ми е тъжно така е по-добре за всички
    Тотална щета? За 2 калника и 1 капак? Ха.Знаеш ли кога една кола я пишат тотална щета? Когато е изгоряла Щото като е така потрошена - застрахователя я праща на доверен сервиз и след максимум седмица е като нова...
    Ще поживеем и ще видим ... имам свобода да я дам за ремонт там където преценя и нямам ограничение в това какви части ще се ползват ... надявам се всичко да се нареди по най-добър за мен начин.
    НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Ако мислиш че си застраховам от грешки явно си наивен!Да , сгреших!И ДА,имам смелостта да си го призная!И НЕ,не се правих на шут пред КАТ и не се чудех какво да кажа за да изляза невинна от тази ситуация ... казах че нямам спомени какво точно е станало , но това което знам е кога и как съм тръгнала да навлизам в кръговото!И Да,аз ще си понеса последствията , но НЕ аз нямам нужда от критики ... повярвай ми достатъчно зле се чувствам та да не мога да спя от вчера.И Моля те не съди ... Да,останалите са стресирани също като мен , но техните щети възлизат на не повече от 2 000 лева взети заедно .... така че за щети не мисля че е необходимо да се говори.Баси и аз се ядосах на онези Идиоти които навлязоха в кръговото прибързано и Баси бясна съм че те не са съобразили че зад камиона има още една лента на която е твърде вероятно да има и друго МПС ... и какво да правя ... ами те си платиха за бързането , аз за невниманието !Те са с поломени коли и аз ... какъв ти е проблема не виждам .... за жалост никой не е защитен от подобни ситуации.Пожелавам ти да не ти се случва подобно нещо!

Коментар

Ееееее, тука някви плевенски трагедии се разиграват... тотал щета? 11к няма да стигнат за ремонт? ако беше с бравото си щяла да си мъртва? ако си била с "фалшива" броня също? Ясно е, че си стресната и в лек шок от всичко... нормално, и аз съм преживявал удар с подобна скорост в дърво при това с почти аналогични последици... с Браво при това... и аз бях в шок, и аз треперих после от нерви, но съм жив все още. Тва за оригиналните части и не оригиналните въобще не искам да го коментирам, както и това за дребните проблеми, които щели да останат под капака и да ти тровят живота. Пълни глупости на търкалета. Ударих се с колата Декември 2006... вече повече от година и половина си карам колата без никакви проблеми. Та щетата ти е 90% тъпи ламарини да му се невиди. Стига кахъри. Стегни си и както някой беше казал пий едно голямо да те пусне нервата и мисли как ще си оправиш количката. Пък ако толкова ти е зор да я продаваш, късмет, но не обвинявай удара за това ти желание, защото би било жалко.П.П. А относно застрахователите... надявам се наистина не мислиш, че който и да е застраховател ще те обезщети по цени за части на официалния представител.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Лошо, удара не е бил силен, но е страничен в предната част на коша, което значи че вероятно роговете са се изкривили.Това значи махане на мотора, рязане на старите и заваряване на новите рогове, ако с разпъване няма как да се оправят.А носачите пък от какво са се изкривили?
          sigpic
          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
          475HP 11,5/1,9/191
          YouTube

Коментар

Момичето е катастрофирало, след грешка - колкото нейна, толкова и н а останалите. Всеки прави грешки - къде от разсейване, къде от 1500 мисли в главата...не може да се вадят генерални изводи - крайно н еприятно е, и затова аз искрено и съчувствам за станалото - сега ще го сънуваш един месец, но това е положението.Алфи има под път и над път - ще се оправи. Най-хубавата част е с липсата на пострадали. Успех, Бела!

Коментар

миналата година се хакнах с пунтьо фронтално и последствията бяха същите.... не е било с 20 - 30 км. в час! със сигурност!!!за разлика от написаното от теб Bella за здравината на Брава-та в сравнение с твойта Алфа, ще ти кажа, че при моя удар - беше с около 50-60-70 - ба ли маа му колко беше, пунтьо се държа много добре и предницата понесе всичко. да не забравяме, че БЯХ С КОЛАН!!!
              вероятно роговете са се изкривили. Това значи махане на мотора, рязане на старите и заваряване на новите рогове, ако с разпъване няма как да се оправят.
              много правилно казано.... фаровете изглеждат здрави, ама и моите тъй изглеждаха... общо взето ходи пали свещ в някоя църква и бъди доволна, че си се отървала с ламарини... не знам на алфата радиатора на климата къде е... моя е пред водния... и двата се пробиха... а радиатора на климата си е цифра и той...п.п. ся чакам нови драми с избора на нова кола
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Драма по нова кола няма да има ... ако не задържа тази ( предполагам че след нескопосаното ремонтиране ще я продам )ще търся отново точно същата като параметри Кола ... не мисля че мога да подкарам каквото и да било друго след точно тази Алфа ... просто много си я харесвах и нямах оплаквания от нея никакви.

Коментар

мен ако питаш, цвета на тази ме дразни...

Коментар

donnna написа:
                    мен ако питаш, цвета на тази ме дразни...
                    И аз трудно я възприех,но в последствие много си я харесах ... освен това както всички знаем " Боя кола не кара."

Коментар

Бела ,не се шашкай за колата ,нищо и няма така са проктирани тия коли ,че да се гънат и мачкат и прочие .Щом не се е отворил еърбега ,леко е било ,освен ,ако преди не е имало същата гимнастика с колата .1/3 от шофьорите в Бг карат такива бивши помачкани гробници ,че и те не знаят .Колата съвесем не изглежда толкова зле смачкана .А това ,че 11К лева няма да стигнат за ремонт са пълни глупости и смешки .И ако си мислиш ,че на ауто италия частите са най оригиналните и ще ти сложат такива в сервиза като я оставиш за ремонт жестоко се лъжеш .Ще си стане пак кола като нова и споко на всеки се случва да сгреши .p.s.ако имаш познат със сервиз сега е момента да изкараш пари за още една Алфа
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

donnna написа:
                        требвало е чичето от ладата да ти обърше един шамар, заслужаваш си го, дрисла такава.
                        тъй, тъй...как ще имат хората вина, че си им отнела предимството бе моме??? все едно аз да те настъпя и ти да си виновна, че си си сложила крака под моя...
                        Още вчера предположих ,че темата ще добие такъв характер ама се въздържах да го спомена.Е днес вече няма как познах ,че ще започнат нападки и обиди.Кой какво правил и.т.н важното е ,че инцидента няма лош завършек и пострадали човеци.Оставете колежката на мира и престанете да давате оценка кой какъв шофер е и дали е виновен.Ако продължавате в същия дух темата ще заприлича на онази с проблемните валове и ремонт за 2000 лв.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Подкрепям Торнадо .Като стане белята е лесно ,да се обвинява , да се дават мнения и препоръки ,а това са неща от които никой не е застрахован ,дали 30 год.без катастрофа или 50 все тая Просто всички като седнем зад волана трябва да сме на 100% концентрирани ,и ако бяха такива и пострадалите в случая нямаше да я има тая тема .А и е нормално колежката да е афектирана и разстроена ,къде другаде да сподели дайте го малко по-зряло ,шамара ,обиди и квалификации всеки може да раздава .
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Благодаря ви Колеги,Благодаря на всички от които получих подкрепа!На останалите само ще пожелая никога да не им се случва това,но да не забравят че застрахован от подобни ситуации НЕ Е никой!!!Ще съм още по-благодарна ако някой ми даде идея от къде мога да намеря ламарини за Алфата...пред това да сложа турски или китайски предпочитам да закупя части от ударена отзад кола на която предницата е здрава примерно?!?Дали има някъде в БГ авто морга за италиански коли?П.П. Дали мога да ползвам ламарини от 156-ца която е седан,а не комби?Надявам се да няма разлика...

Коментар

Bella написа:
                              Благодаря ви Колеги,Благодаря на всички от които получих подкрепа!На останалите само ще пожелая никога да не им се случва това,но да не забравят че застрахован от подобни ситуации НЕ Е никой!!!Ще съм още по-благодарна ако някой ми даде идея от къде мога да намеря ламарини за Алфата...пред това да сложа турски или китайски предпочитам да закупя части от ударена отзад кола на която предницата е здрава примерно?!?Дали има някъде в БГ авто морга за италиански коли?П.П. Дали мога да ползвам ламарини от 156-ца която е седан,а не комби?Надявам се да няма разлика...
                              Ако ще я правиш в Пловдив, пиши едно ЛС, имам приятел, който е добър майстор тенекиджия и бояджия, а баща му е като Чирков в присаждането на части от други автомобили-донори.Поздрави.

Коментар

offfffff... Bella, трудно се намират алфи ударени отзад, ако ме разбираш какво искам да кажа п.п. tomazo, тя колежката Bella си е по принцип афектирана, разстроена и е от типа хора "уфффф, кафето ми е пак студено"... п.п. 2 ей ся вече ме баннаха

Коментар

Working...
                                X