Благодаря за съдействието и добрите думи на инспектор Добрев имащи за цел да ме успокоят след ПТП - то което направих вчера в Пловдив!Надявам се един ден да мога да отида на една от Фиат срещите в Пловдив на която ме покани той и да съм с така желаната Алфа Ромео 159 2,4 ЖТД комби ... защото с колата от подписа скоро никъде няма да може да се ходи и е под въпрос дали някога отново ще стане кола от нея
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благодаря на инспектор Добрев от КАТ - Пловдив с Фиат Купе !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Благодаря на инспектор Добрев от КАТ - Пловдив с Фиат Ку
Bella написа:Благодаря за съдействието и добрите думи на инспектор Добрев имащи за цел да ме успокоят след ПТП - то което направих вчера в Пловдив!Надявам се един ден да мога да отида на една от Фиат срещите в Пловдив на която ме покани той и да съм с така желаната Алфа Ромео 159 2,4 ЖТД комби ... защото с колата от подписа скоро никъде няма да може да се ходи и е под въпрос дали някога отново ще стане кола от неяВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Здрава кола ще излезе тази Алфа.Забележете само ,че и бронята и двете стъкла на фаровете са здрави.Какво стана колежке на спирачки ли разчиташе или отклони вниманието си за малко.Задължително нов капак и два калника както и гредата отпред която държи фаровете.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ele написа:Bella написа:Благодаря за съдействието и добрите думи на инспектор Добрев имащи за цел да ме успокоят след ПТП - то което направих вчера в Пловдив!Надявам се един ден да мога да отида на една от Фиат срещите в Пловдив на която ме покани той и да съм с така желаната Алфа Ромео 159 2,4 ЖТД комби ... защото с колата от подписа скоро никъде няма да може да се ходи и е под въпрос дали някога отново ще стане кола от нея
Коментар
-
Bella написа:ele написа:Bella написа:Благодаря за съдействието и добрите думи на инспектор Добрев имащи за цел да ме успокоят след ПТП - то което направих вчера в Пловдив!Надявам се един ден да мога да отида на една от Фиат срещите в Пловдив на която ме покани той и да съм с така желаната Алфа Ромео 159 2,4 ЖТД комби ... защото с колата от подписа скоро никъде няма да може да се ходи и е под въпрос дали някога отново ще стане кола от неяFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Здрава кола ще излезе тази Алфа.Забележете само ,че и бронята и двете стъкла на фаровете са здрави.Какво стана колежке на спирачки ли разчиташе или отклони вниманието си за малко.Задължително нов капак и два калника както и гредата отпред която държи фаровете.
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Тва пък ако е голям удар, аз съм трамвай... Ремонта на колата е точно 3 дена с боядисване максимум 10 дена... Калниците мисля, че бяха около 200-250лв. Жалко че не си по-близо, бързо щяхме да я оправим, и недей да се плашиш толкова
Коментар
-
Ефекта е ще бъди един и същи. Няма значение дали ще караш с италиански, турски или китайски или квито кажеш. Дебелината на ламарината е една и съща. Разликата е там че на не оригиналните части матриците не удрят както трябва и впоследствие тва се вижда - някоя фуга няма да води или линия. От оригинални части няма смисъл. Оригални също са и тези примерно които ще вземеш от морга ако има такава на части.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар