u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благодаря на инспектор Добрев от КАТ - Пловдив с Фиат Купе !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Че тя и моята беше оценена за 4700 евро, пък я застраховах за 7200 лева...брокера ми е добър приятел, той пък има добри приятели в застрахователите и си правят някакви шмекерии там. Що трябва да плащам по 1000 кинта за каско!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 И освен всичко друго, добивам странното усещане, че около 50 човека пишещи във форума са станали преки свидетели на произшествието, имали са поне 20 идентични ситуации и в момента осъждат Бела за неправилното и поведение...тъпо, по-тъпо...най-тъпо! Защо говорите по този начин!?Естествено, че няма да и пука за останалите коли. И на мен не ми пукаше за циганина, който ме удари пролетта, и в момента не ми пука, че мърлата дето ми ожули предният капак и реши да си тръгне, ще стои 1 година без книжка - НЕ МИ ПУКА. Интересуват ме моите щети - мене някой да не ме попита, как си ги оправям случайно!?Ми хайде съберете парички и помогнете на нарочно блъснатите от нея коли, като сте толкова състрадателни и назидателни!
Коментар
-
Абе,...четох, четох и реших да си кажа скромното мнение.Първо...що плюете колежката? Да...виновна е...и си носи кръста. Я един от плюещите тук да каже " Аз съм безпогрешен"?Ами...искала "оригинални" части...ми да иска...като й е толкоз акъла...Нищо лично към колежкта, обаче жена и кола са несъвместими понятия.Нооооооо...болшинството "майстори", които срещам всеки ден по пътищата са мъже!И питам пак плюещите - един да каже " Безпогрешен съм"?!!??Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Jimy написа:u_bo написа:...На кое точно кръгово в Пд стана белята?Тя от къде идваше влизайки в кръговото?...
Коментар
-
Изпуснал съм тази тема...Първо - жалко за прекрасната колица, щото съм се возил в нея и знам каква кола е. Колежке Bella, тъй като гледам по снимките, колата изобщо не е тотална щета, както казва един колега по-горе, има-няма работа за 3-4 дни по нея и ще е като нова. Второ - написала си абсолютна глупост ето тук:Да не пропусна да отбележа че няма да карам кола ремонтирана с части различни от оригиналните!!! Ако това се случи просто ще я продам на части и до там с нея. Като знам на колко километра е колата ти, съм абсолютно сигурен, че много от частите й може и да са сменяни, бог знае с какви.Аз доколкото знам, оригинални части, т.е. същите като тези, които монтират в колата в завода производител - НЯМА.Много фабрики са лицензирани да произвеждат резервни части за автомобилите, и те си ги произвеждат.Бъди сигурна, че 90% от частите на Алфата оригинално са произведени в Турция, Полша, България, и къде ли не...И стига с тези високи цени - давам ти само един пример - Официалният вносител на една марка коли продава една част за 1200 лева, същата част идва по частно лице от държавата производител, закупена от магазин за сумата от 260 лева с транспорта. Цифрите не са примерни, става въпрос за конкретна част на конкретен наш колега.В момента Делтата е с картер от 156 и го закупих от колега от АЛФА форума за 250 лв. нов в магазина в Ямбол струваше 600 лв, а колко би струвал при офоциалния вносител мога само да гадая.
Коментар
-
Тцтцтцтцтт а ако се беше случило това на вас ? Не давай съвет щом не си патил ! Ele не вярвам да си застрахована че никога няма да си виновна като участник в ПТП ! Най-малкото колкото и да е внимателен човек винаги стават съкътлъци ! Не оправдавам Белла ! Но трябва ли да я съдим ? Тя си е понесла последствията от тази случка ! Достатъчно е да изпита човек стреса от такава случка ! По въпроса за колата виж разходи се по моргите тука в Стара Загора,също и на съботниа пазар ! Няма начин да не откриеш нещо ! И няма смисъл да дадеш 1-2 бона за ремонт на кола като можеш да дадеш само 700-800 лева ... П.П . Не защитавам Белла,вината може да е неина може и да не е неина,не сме били свидетели ! И все пак мисля че не е нормално да изсипвате толкова нападки ... още повече че това може да се случи на васAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Здравей!Първо да ти Благодаря за помощта при покупката на колата ... знаеш колко скептично настроена бях,а каква хубава кола излезе от нея ... дори се чудя дали да не е свържа с този човек отново и да го помоля да ми внесе друга такава ?!?В понеделник ще се разбере какво ще става с колата ... за жалост в Ст.З няма никой навит да я ремонтира за 3-4 дена ... А дали изобщо ще се стигне до ремонт не е ясно ... тези дни я е гледал някакъв майстор при хората при които я оставих на съхранение до като намеря превоз и казал че е посукана според него ... до това заключение стигнал след като видял единият калник който е според него странно крив ... със сигурност аз нищо не мога да кажа ... само в едно съм сигурна че колата преди този удар НЕ Е била удряна толкова жестоко ...
Коментар
-
Princo написа:Тцтцтцтцтт а ако се беше случило това на вас ? Не давай съвет щом не си патил ! Ele не вярвам да си застрахована че никога няма да си виновна като участник в ПТП ! Най-малкото колкото и да е внимателен човек винаги стават съкътлъци ! Не оправдавам Белла ! Но трябва ли да я съдим ? Тя си е понесла последствията от тази случка ! Достатъчно е да изпита човек стреса от такава случка ! По въпроса за колата виж разходи се по моргите тука в Стара Загора,също и на съботниа пазар ! Няма начин да не откриеш нещо ! И няма смисъл да дадеш 1-2 бона за ремонт на кола като можеш да дадеш само 700-800 лева ... П.П . Не защитавам Белла,вината може да е неина може и да не е неина,не сме били свидетели ! И все пак мисля че не е нормално да изсипвате толкова нападки ... още повече че това може да се случи на вас
Коментар
-
Neosi написа:Абе,...четох, четох и реших да си кажа скромното мнение.Първо...що плюете колежката? Да...виновна е...и си носи кръста. Я един от плюещите тук да каже " Аз съм безпогрешен"?Ами...искала "оригинални" части...ми да иска...като й е толкоз акъла...Нищо лично към колежкта, обаче жена и кола са несъвместими понятия.Нооооооо...болшинството "майстори", които срещам всеки ден по пътищата са мъже!И питам пак плюещите - един да каже " Безпогрешен съм"?!!??Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Може би доста от вас са имали пътни произшествия ... дано не е така,но факт е виновни или не няма застраховани.Та така: преди шест години в студенстки град пред 36 блок един Форд се заби в Пежо 309 1.9D ... моето Пежо. Юнака с 30-40 км/ч се удари почти челно в паркираният ми автомобил. Равносметката е повече от 1300лв/преди 6години/ за изчукване на калник;боядисване и всичко друго счупено беше подменено с такова здраво, но от автоморгите. Тази Алфа е доста поломена и със сигурност,като погледнем и днешните цени...ремонта ще излезне доста солен. Искам да кажа,че тези оптимистични прогнози за 1500-2000лв са ... малко несериозни.Към колежката само искам да я посъветвам: неразчитай на този мАстор,който само с поглед и то на калник дава диагноза:Bella написа:... и казал че е посукана според него ... до това заключение стигнал след като видял единият калник който е според него странно крив ...Bella написа:... а не да тръгвам без видимост мислейки че сега е нашият ред ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
!
Колеги, това е единствения форум в който сигурно всяка 5-та тема се превръща с спор и се пълни с нападки. Колежката Bella може и да е виновна, но не мисля че това е причина да я храните толкова. Всеки се плаши от катастофа и човек когато е ядосан казва много глупости. Повечето от вас се запалиха толкова сякаш е блъснала и убила човек. В темата за Максим Ставийски не се запалихте толкоз бе!!!Всеки прави грешки... Важното е да си ги признаваш и да продължаваш напред...EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Явор Митев
А аз пък си задавам откровенният и безобиден въпрос - защо почти всички / да не кажа "всички" / теми на колежката Bella придобиват настоящият в тази тема характер...
Коментар
-
Същото кръгово го минавам поне 2 пъти на ден и в двете посоки. Почти винаги лява лента е закрита от камион, даже по някой път 2-3 един след друг. Ако тръгнеш да чакаш видимост - ще откараш цял ден. Все пак целият трафик Брезовска-Изгрев, Брезовска-Тракия минава оттам... Винаги си ползвам камион за параван, ОБАЧЕ като ползваш параван не трябва нито предницата ти да излиза по-напред, нито задницата да изостава! Караш абсолютно плътно зад паравана! Ако е малко камиончето, по-добре си го изчакай да мине и се лепни до големия камион зад него... Не успееш ли да тръгнеш навреме - по-добре не тръгвай! На това кръстовище е кофти дясна лента за напред, щото след кръстовището десната лента след няколко метра се влива в средната, а и обикновено там има спрели коли и тарикати идващи от дясната ти страна и излезли по средата на кръговото...Колко пъргав е бил тоя камион че е надбягал алфата, направо не мога да си обясня... Успял е да се изнесе от кръстовището, дошли са колите отляво и ти чак тогава си тръгнала, щом си ударила ладата странично... Би трябвало да спреш да търсиш вината в другите шофьори и да си признаеш че е напълно и изцяло твоя. Камиона е преценил ситуацията и е преминал, а другите с нищо не са виновни за закъснялата ти реакция и прекалено късното ти тръгване.За колегите които казват че няма проблеми, ударът бил с малка скорост... С 20-30км/ч не можеш да отместиш лада и да я праснеш в друга кола! Ами ако не беше лада ами моторист? Или ако в ладата имаше малко дете или бременна жена?Вината е нещо много обширно като понятие .... дали Камиона по който се подведох е преминал неправилно през кръговото или другите участници са навлезнали преждевременно в него НЕ Е ясно!В по-голяма степен вината си е моя ...Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
u_bo
Bella написа:...Вината е нещо много обширно като понятие .... дали Камиона по който се подведох е преминал неправилно през кръговото или другите участници са навлезнали преждевременно в него НЕ Е ясно!....
Коментар
-
Тук ли става цялата патаклама? Дори на снимката се виждат камионите, но кръговото изобщо не е сложно ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар