loop написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благодаря на инспектор Добрев от КАТ - Пловдив с Фиат Купе !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
loop написа:Малко оффтопик да вкарам, но ако така се смачква колата при удар с 20-30км/ч, какво ще стане при удар ( недай си Боже ) с 100 км... не ми се вярва да е бил удара с толкова км...Възможно е да съм карала и по-бързо....но колко бързо можеш да караш след като преди 2-3 сек си навлязъл в кръгово
Коментар
-
Важното е че няма пострадали. Колата е съвременна и е съвсем нормално да изглежда размазана, защото целта е ламарините да погълнат и омекотят удара, особено при ниска скорост. С малко късмет, колата ти ще стане отново кукла. Ако двигателя не е засегнат, определено няма да надминеш 11хил.Air bag-ове не са се отворили нали?
Коментар
-
Punto_S написа:1) много се радвам, че няма жертви.2) като чувам к’ви са цените, добре че не карам алфа.3) надявам се да не разбирам к’ви са цените на тия чаркалаци за мойта колица. :D
Отново ще взема Алфа,просто не виждам каква др кола би ми харесала след Алфата
Коментар
-
Bella написа:loop написа:Малко оффтопик да вкарам, но ако така се смачква колата при удар с 20-30км/ч, какво ще стане при удар ( недай си Боже ) с 100 км... не ми се вярва да е бил удара с толкова км...Възможно е да съм карала и по-бързо....но колко бързо можеш да караш след като преди 2-3 сек си навлязъл в кръгово
Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
vital написа:Важното е че няма пострадали. Колата е съвременна и е съвсем нормално да изглежда размазана, защото целта е ламарините да погълнат и омекотят удара, особено при ниска скорост. С малко късмет, колата ти ще стане отново кукла. Ако двигателя не е засегнат, определено няма да надминеш 11хил.Air bag-ове не са се отворили нали?
Коментар
-
GTipo написа:Ценататук е около 100-150лв на детайл, което ще рече че за 2 калника, броня, капак...600лв. Тези от аутоиталия ако ми дадат тея пари си купувам нова кола, но такива пари на тях не бих дал.
Коментар
-
Bella написа:...Възможно е да съм карала и по-бързо....но колко бързо можеш да караш след като преди 2-3 сек си навлязъл в кръговоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Нали това е идеята! Има деформируема и недеформируема част на купето!Деформируемата затова е такава, за да абсорбира удара в себе си! А недеформируемата - за да те предпази! Неслучйано се шегувам, че предния капак на фиата не става за секс, защото лесно поддава, но такава му е финкцията в крайна сметка!
Коментар
-
stenli написа:Един съвет - не я ремонтирай тази кола - вземай каското и я давай в някоя автоморга. След таквиа ударчета остават много скрити неща които по късно ще ти съсипят нервите. Удари няколко водки или каквото предпочиташ и дано повече да не те спохождат подобни главоболия
Коментар
-
Bella написа:...Надявам се да е за тотална щета,колкото и да ме боли и да ми е тъжно така е по-добре за всичкиЩото като е така потрошена - застрахователя я праща на доверен сервиз и след максимум седмица е като нова...
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар