ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо сме такива безотговорни щофьори
Collapse
X
-
bubachko
-
phoenix, нали значеш по закон кой е виновен в такава ситуация - винаги задния. Макар и на практика да не е точно така, но то ва е положението - не спазваш дистанция. Аз пък много мразя някой мухльо да ми се лепне на 20 сантиметра отзад на цариградско, а да карам със 100. Ей откачам. Колко тъп трябва да си, за да караш така? Само да пусна газта и е влязъл при мене тоя.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
тояно и аз се нервирам много, като ми се залепи някой на 20 санта. Винаги натискам леко спирачките по няколко пъти съвсемлеко, само да светнат стоповете, и ако не се разкара намалям съвсем умишлено, за да ме изпревари... аман от идиоти. А всичките катастрофи станаха със скороста на едно задръстване.... с не повечо от 20-30км/ч......абе то че всички са за бой, много ясно. Просто ми прави впечатление, колко по-агресивни и глупави са станали всички. И вместо да си карат спокойно и на нужната дистанция рискуват и правят катастрофи и трошат в пъти повече нерви, от колкото ако си караха спокойно и мааааалко по-внимателно.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
То и аз тук в една малка уличка като си карах - пред мен една кола... гледам срещу нея в далечината се задава голям джип (в последствие видях, че е много странно бмв, което не бях виждал - X6) . Джипа идва от отбивката и до него има 2-3 места, на които може да отбие (на всичко отгоре минава покрай други 2-3 такива места), ама не - газ срещу нас... спираме двете коли и срещу нас джипа... Чакаме го да мръдне, ама той мърда само към нас ... шофьора отпред не смее да натисне клаксона, беше кола от рода на лада самара или нещо от сорта... докато тръгнем и двамата назад, зад нас още 2 коли... и така 4 коли дадохме назад и едвам сме се провряли в разни тесни места, само и само да мине тоя с БМВ-то ... Той не беше много едър - да знаех - щях да пробвам номера с крана ... определено ще го пробвам срещу някоя жена ако направи така :Dphoenix написа:тояно и аз се нервирам много, като ми се залепи някой на 20 санта. Винаги натискам леко спирачките по няколко пъти съвсемлеко, само да светнат стоповете, и ако не се разкара намалям съвсем умишлено, за да ме изпревари... аман от идиоти. А всичките катастрофи станаха със скороста на едно задръстване.... с не повечо от 20-30км/ч......абе то че всички са за бой, много ясно. Просто ми прави впечатление, колко по-агресивни и глупави са станали всички. И вместо да си карат спокойно и на нужната дистанция рискуват и правят катастрофи и трошат в пъти повече нерви, от колкото ако си караха спокойно и мааааалко по-внимателно.
Коментар
-
style34 написа:Аз пък много мразя някой мухльо да ми се лепне на 20 сантиметра отзад на цариградско, а да карам със 100. Ей откачам. Колко тъп трябва да си, за да караш така? Само да пусна газта и е влязъл при мене тоя.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар