gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карта за отстъпка в ЕКО? Защо нямаме и ние
Collapse
X
-
Виж сега колега, аз карта имам, но почти не я ползвам, макар да зареждам от ЕКО. Но в цената ти трябва да има някаква икономическа логика, а не да калкулираш емоции. Аз може да си пазя партенките с които съм се ужолнил от казармата, ама мислиш ли, че някой би ми дал 20 кинта за тах?Другия вариант е да изчакаш 70-80 години и да я шитнеш като колекционерска рядкост.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Днеска заредих в Еко и случайно попитах как се получава карта за отстъпка и бам моми4ето ми даде карта ей така. аз седя и мигам. поисках още 2 за бащами и за едно приятелче и тя ми даде. изобщо не очаквах. заредих за 25лв газ и 2 ментоса и отстъпката ми е 40ст но кой ти ги дава хахамомичето то касата спомена че има периоди с 10ст отстъпка на продуктите (сигурно само на коледа когато вс са си вкъщи) и тогава вече май ще е офертаBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
ogi28b написа:miro2177 написа:Днеска заредих в Еко и случайно попитах как се получава карта за отстъпка и бам моми4ето ми даде карта ей така.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Ами всеки може да си зарежда откъдето си поиска никой не е задължен никъде . Замисълът на тези карти е да подпомогне самия клуб . Както по горе колегата е казал голямото количество ..... идва и добрата пара . Ще дам пример .. имам карта на еко от VW клуба . Дава се на който си поиска и може да се ползва от всеки нее задължително да си платил членски внос и така нататък . Клубът получава определена отстъпка за ползваното гориво ... например за месеца са 10 000 литра в касата на клуба влизат х0.02 ст на литър . Над 15000 х0.03 ст. ма литър . Или нещо такова се получава , общата отстъпка значи става 0.04-0.05 ст . Колкото повече се ползва толкова повече се печели . Това са пари които клуба може да използва за мероприятия , събори , дарения .....каквото се реши . В края на месеца модераторите пускат един отчет на ексел коя карта с номер в колко часа колко гориво е заредила и се сумират . И най - долу се пише например 14000 литра и сумата която се получава няма скрито покрито. Едно на ръка че и от горивата съм доволен , зареждам на месец минимум по 500-600 литра газ и дизел .Поне от русенския отдел не мога да се оплача .За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.
13.12.1881 проф. Константин Иречек
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар