Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карта за отстъпка в ЕКО? Защо нямаме и ние

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Секция ЗА КЛУБА Тази секция с всичките теми вътре общо е разглеждана по-малко пъти от поне 10-15 теми само от първите 2 страници на ОБЩИ?!?!?!?И такава справка може да се направи за минута. Защо информацията по учредяването не я сложихте като банер в началото, като важна тема тук, като нещо което ще се вижда?Ами извинявайте, ама така Сдружението ще си остане с по-малко членове от клуб на МЕНСА в Столипиново.Да му се невиди, не се учредява тайна организация, нали? Няма да вършим антиконституционна дейност. Популяризирайте го. Аз имам над 1000 поста тук и не знам за това, а колко от хората с 50 -100 поста са разбрали?
    До колкото ми е езвестно, двамата с Airfan не сте били на събранието и на официалната среща. Как така 20 човека разбраха, че даже и дойдоха, а ти не си? Не си спомням да сме пращали лични покани.Да кажеш че са само от софия, да сме си звъняли по телефоните, то от цялата страна има хора записани, и цяла тема...вместо да измъкваш изпод вола телето, от нова година ще се приемат членове на клуба. В момента kilar действа доста активно, другите помагаме с каквото можем за да се издействат някакви отстъпки. Според мен трябва да действаме в тази насока, а не да се питаме кой е свършил някаква работа и защо.Ако можеш да допринесеш за това, да кажем имаш познат в някоя голяма фирма, помагай, ще е не само за общото благо но и за твоето.Иначеза тези които не са разбрали:ИМА "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" - сдружение с нестопанска цел.От нова година ще приема членове, когато ще обявим и докъде сме стигнали с договорките с различни организации, сеирвизи и тн.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
      Иначеза тези които не са разбрали:ИМА "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" - сдружение с нестопанска цел.От нова година ще приема членове, когато ще обявим и докъде сме стигнали с договорките с различни организации, сеирвизи и тн.
      Ехееееееееееее, разгеле - аз съм от неразбралите, благодаря. И м/у другото, търсачката не намери тема за учредяване на каквото и да е!
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

1. Официално - членски внос, спонсорство, дарения.... Не официално - добавям, търговия и реклама.2. Нужната представителност я има, щом в съда са одобрили учредителния протокол, а това, че не са се информирали заинтересованите може само да покаже, че не са се интересували достатъчно. Информацията за учредяването е поставена в правилния раздел и всеки е видял индикацията за нова тема - защо заинтересованите не са проявили самоинициатива, не мога да знам!Все още не сме стигнали до това, за което говориш, имай търпение, както и всички колеги - работим по тези въпроси - всичко с времето си

Коментар

nikki_sixx написа:
          Ехееееееееееее, разгеле - аз съм от неразбралите, благодаря. И м/у другото, търсачката не намери тема за учредяване на каквото и да е!
          Ами защото не ползваш правилната ТЪРСАЧКА Ето линк към целия раздел в който се обсъжда клубът : За клуба

Коментар

Аз имам такава карта от SDI, ама рядко я ползвам, за 2 ст. не си струва Трябва да го направат поне 20
            НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

И аз имам на Лукойл с 5ст. ,но не съм полицай както беше писал един колега ,а съм от обикновените хора .Получих я от някаква томбола на Лукойл.
              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Отидох на една бензиностанция и питах. Томболата или промоцията е свършила защото картите са били до изчерпване на количествата, и в момента единствения начин да ти издадат такава карта е да си прехвърлиш партидата с вноските за пенсии в тяхния фонд лукойл гарант, и като се има предвид, че всяко местене ти намалява пенсията* - отстъпката не го оправдава. По-лесно е да се изчака догодина и да се надяваме, че пак ще има такава пормоция.*(предходния фонд си задържа такса за това, че те губи и я взема от насъбраните ти вноски за пенсия)
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

аз от близо година имам 2 ст. отстъпка в ЕКО... бяха ми дали временно една за 5ст., но беше някаква промоция ... Просто ме видяха, че съм редовен клиент (аз само там зареждам) и ми дадоха...ако са 5ст. на литър - бива, но само за 2 стотинки даже не си правя труда да давам картата...

Коментар

То и за 5 не си струва-на цял резервоар спестяваш 2.50 сиреч още един литър (грубо)Слаба ракия....

Коментар

За теб може и да няма голяма далавера.Ама ако клуба раздаде 500 карти и дори и само половината да се ползват редовно- за всеки литър зареден с тези 250 карти по 3 ст. в касата на клуба.Ако го сметнеш ще излезе че клуба може да бъде захранен с хиляди инфлационни левчета.
                      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

То не голяма ами никаква полза няма за обикновенния шофьор,ерго едва ли и 250 биха го ползвали редовно.Дори и форума няма да спечели много-250 души по един резервоар на месец по 3 стотинки на литър-450 лева,2 резервоара-900 лева.Едва ли ще хваната мохамеда за шлифера с тези пари,още повече че не се знае дали точно по 3 ст.на литър ще получава форума.Извода за мен от цялата работа-рекламен трик!

Коментар

Добре да ги сложим 400 лева на месец за 12 месеца колко излиза 5 бона.Случайно да имаш идея колко члена има Клуба и колко си докарва от членски внос - ами цифрата е в пъти по-малко .
                          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

SHB написа:
                            още повече че не се знае дали точно по 3 ст.на литър ще получава форума.Извода за мен от цялата работа-рекламен трик!
                            Под въпрос е дали въобще форума ще изкяри от тази работа, но другото е вярно (като раздават такива карти бинзиностанциите само привлича клиенти - не си делят разликата с тоя който им ги е довел), рекламен трик е, та за какво са ми тези 2 стотинки, като мога да заредя на цена с 2 ст. по-ниска от конкурентната верига примерно ... като коледните намаления - те имали 300 % надценка и сега ги пускат на половин цена същите работи ... "айде мерси, довиждане лека нощ" както казваше гацо бацов ... две стотинки на резервоар от 50 л са левче, значи кафето или минералната вода ми идват спестени от гориво и естествено, че ако мисля да заредя само за 5 лева - няма значение от къде ще ги заредя защото 2 литра са само 4 стотинки и пътя до другото място може да не си заслужава... аз инъче нямам нищо против форума да предпочита или препоръчва еди си коя верига, но нека си платят за реклама на банерите горе и да видим дали им е интересна промоцията...
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

аз имам карта за отстъпка в ЕКО ако някой я иска я давам за 30 лв
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ти па вземи я подари...
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X