Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карта за отстъпка в ЕКО? Защо нямаме и ние
Collapse
X
-
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
GTipo написа:Иначеза тези които не са разбрали:ИМА "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" - сдружение с нестопанска цел.От нова година ще приема членове, когато ще обявим и докъде сме стигнали с договорките с различни организации, сеирвизи и тн.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
1. Официално - членски внос, спонсорство, дарения.... Не официално - добавям, търговия и реклама.2. Нужната представителност я има, щом в съда са одобрили учредителния протокол, а това, че не са се информирали заинтересованите може само да покаже, че не са се интересували достатъчно. Информацията за учредяването е поставена в правилния раздел и всеки е видял индикацията за нова тема - защо заинтересованите не са проявили самоинициатива, не мога да знам!Все още не сме стигнали до това, за което говориш, имай търпение, както и всички колеги - работим по тези въпроси - всичко с времето си
Коментар
-
Отидох на една бензиностанция и питах. Томболата или промоцията е свършила защото картите са били до изчерпване на количествата, и в момента единствения начин да ти издадат такава карта е да си прехвърлиш партидата с вноските за пенсии в тяхния фонд лукойл гарант, и като се има предвид, че всяко местене ти намалява пенсията* - отстъпката не го оправдава. По-лесно е да се изчака догодина и да се надяваме, че пак ще има такава пормоция.*(предходния фонд си задържа такса за това, че те губи и я взема от насъбраните ти вноски за пенсия)
Коментар
-
То не голяма ами никаква полза няма за обикновенния шофьор,ерго едва ли и 250 биха го ползвали редовно.Дори и форума няма да спечели много-250 души по един резервоар на месец по 3 стотинки на литър-450 лева,2 резервоара-900 лева.Едва ли ще хваната мохамеда за шлифера с тези пари,още повече че не се знае дали точно по 3 ст.на литър ще получава форума.Извода за мен от цялата работа-рекламен трик!
Коментар
-
SHB написа:още повече че не се знае дали точно по 3 ст.на литър ще получава форума.Извода за мен от цялата работа-рекламен трик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар