Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карта за отстъпка в ЕКО? Защо нямаме и ние

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    trace написа:
    blagun написа:
    Днес ми дадоха една листовка с промоция на ЕКО" Зареди за 10лв. в ЕКО и вземи Lion /шоколадче/ за повече мощ на пътя"**предложението важи само за бензиностанции ЕКО в ж.к. Фондови жилища, на ул. Сребърна и ул. Каменоделска в гр.София и в обектите в Севлиево и Перник Хайде на шоколадааа
    Екстра,до оня ден сипвах на Петрол за Кока-кола, сега е време за шоколад
    Другата седмица на ОМВ за бира и мезе
    хахаха представяш ли си ’’зареди 20литра и получаваш бутилка каменица’’ и гледаш всеки който се включва от бензиностанцията в пътя надигнал бутилката и кърка
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Airfan написа:
      Tornado написа:
      Airfan написа:
      Проблемът е, че тук клуб като юридическо лице няма. Или поне аз не знам за съществуването му.
      Има я.
      Къде пише бре да му се невиди. Близо година вече чета и не съм видял, че съществува. Къде му е устава, кои са членовете на УС, има ли членски внос?
      Явно си го пропуснал ...Ето тук има инфо за СТАРТА на клуба.Това което мога да допълня е че такова събрание беше проведено и цялата процедура е приключила.

Коментар

В Софията винаги хващате промоциите тука във ВТ кучета на яли, в петък ходих до СФ и на тръгване заредих на петрол газ за 1,28 на връщане спрях да зареждам в СФ на петрол и останах изненадан като видях, че блу форс газ е на 1,28, мамка му и мошенници търновски.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Да внеса малко яснота.Доколкото знам клубните карти за отстъпка издавани от Еко бензиностанциите са малко по-особенни. ( има договори ала бала.)Примерно VW клуб имат договорена 5 ст./л. отстъпка общо.И когато зареждате с карта получавате 2 ст. отстъпка за вас а 3 ст. отива в клубната каса.Така на всяко зареждане спонсорирате и вашият клуб. Хем за вас далаверка, хем за клуба , а и бензинаджиите намазват.
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

ilkor написа:
            Явно си го пропуснал ...Ето тук има инфо за СТАРТА на клуба.Това което мога да допълня е че такова събрание беше проведено и цялата процедура е приключила.
            Това добре, хубаво е да има сдружение и да съществуваме в правния мир, но...Знам, че не е за тук, но модераторите ще обособят тема. На тях трябва да се падне тази чест.Имам няколко въпроса:1. Кога е проведено учредително събрание? 2. Как е свикано?3. Какви решения са били взети?Не искам да ме разбирате погрешно, но когато нещо се прави в условия на информационна затъмненост винаги остава едно неприятно усещане...Да, администраторите и модераторите са тези които изнасят огромната тежест по поддръжката на форума, но мисля, че би било добре ние, обикновените "графомани" да бъдем уведомени. Илюзията за демокрация е най-великото нещо, не ни лишавайте от него
            ilkor написа:
            tyson написа:
            Обявете резултатите после от това събрание.Всичко добро !
            Всичко ще се обявява иняма да има нищо скрито.Въпроса е дали ще бъде на тази или на следващата сбирка ...
            Знам, че трудно се прави нещо със 200-300 души и всеки да си дава идеите, но ако сте започнали нещо, поне сложете една голяма, ВАЖНА тема в този раздел, той е най посещаван, и от време на време пускайте по някоя информация.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

не знам за карти с отстъпка, ама тея бензинаджии ще е хубаво поне да спрат да лъжат в литрите.... по навик зареждам празно - пълно до горе / тва е газ /... и все прехвърля обема на бутилката... тук в Бургас почти не остана газстанция дето да не го правят тоя номер... Няма Лукойл, няма ОМВ, няма Шел.... само на Опет дето е добре и на Еко-то, ама са ми далечко дагое....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Нищо няма учредено, според мен.

Коментар

loop написа:
                  snake написа:
                  Грешка, 2.17 , т.е. 10 ст. отстъпка. Чувствах, че нещо съм сбъркал :D .
                  Като каза 1,17 се сетих за времето преди около 10 години сигурно, като бензина беше по толкова. Поздрави.
                  ЕЕЕЕЕ, готино беше тогава, да си помечтаем малко

Коментар

Lane Staley написа:
                    ilkor написа:
                    Това добре, хубаво е да има сдружение и да съществуваме в правния мир, но...Знам, че не е за тук, но модераторите ще обособят тема. На тях трябва да се падне тази чест.Имам няколко въпроса:1. Кога е проведено учредително събрание? 2. Как е свикано?3. Какви решения са били взети?Не искам да ме разбирате погрешно, но когато нещо се прави в условия на информационна затъмненост винаги остава едно неприятно усещане...Да, администраторите и модераторите са тези които изнасят огромната тежест по поддръжката на форума, но мисля, че би било добре ние, обикновените "графомани" да бъдем уведомени. Илюзията за демокрация е най-великото нещо, не ни лишавайте от него
                    ilkor написа:
                    tyson написа:
                    Обявете резултатите после от това събрание.Всичко добро !
                    Всичко ще се обявява иняма да има нищо скрито.Въпроса е дали ще бъде на тази или на следващата сбирка ...
                    Знам, че трудно се прави нещо със 200-300 души и всеки да си дава идеите, но ако сте започнали нещо, поне сложете една голяма, ВАЖНА тема в този раздел, той е най посещаван, и от време на време пускайте по някоя информация.
                    Понеже по това време се занимавах с организацията ще поясня:Нищо не е правено "на тъмно". В ето тази ТЕМА пусната на 24 март съм обявил какво сме решили на събранието във Велико Търново. И понеже бяхме на ясно че освен хората които са присъствали там може да има и други желаещи отправих покана към всички желаещи да се присъединят и да станат учредители на сдружението. Писаха ми доста хора на които съм изпратил информация и някои от тях наистина се присъединиха.Така че който е имал желание - се е включил. Аз лично не се сещам за по официално обявяване на това от направеното в съответния радел на форума.По късно се проведе и учредителното събрание и в момента обявяването на сдружението е въпрос само на решение на неговия УС. Понеже аз не съм част от него не искам да го правя ...

Коментар

Секция ЗА КЛУБА Тази секция с всичките теми вътре общо е разглеждана по-малко пъти от поне 10-15 теми само от първите 2 страници на ОБЩИ?!?!?!?И такава справка може да се направи за минута. Защо информацията по учредяването не я сложихте като банер в началото, като важна тема тук, като нещо което ще се вижда?Ами извинявайте, ама така Сдружението ще си остане с по-малко членове от клуб на МЕНСА в Столипиново.Да му се невиди, не се учредява тайна организация, нали? Няма да вършим антиконституционна дейност. Популяризирайте го. Аз имам над 1000 поста тук и не знам за това, а колко от хората с 50 -100 поста са разбрали?

Коментар

Първо искам да те помоля да се успокоиш, а после ще отговоря на всички въпроси, които зададеш, но само без нерви!Информация няма да липсва на никого и за нищо, и това го гарантирам лично, но има неща, които трябва да бъдат направени, преди да се изнесе публично информацията, за да няма недоразумения, препирни, сръдни и прочие!Пак повтарям, успокой се и попитай, каквото те интересува

Коментар

Напълно спокоен съм ( ако не броим притесненията от ускорителя на частици, но те го изключиха за днес )Ще попитам само две неща:1. Каква е идеята за издръжка на сдружението?2. Каква представителност може да има Учредителното събрание при положение, че болшинството заинтересовани нямат и идея за свикването на такова?Организационно е това. Имам и други въпроси - в секцията ЗА КЛУБА има тема за водене на преговори. Много добра идея, но ... на базата на какво евентуално ще се водят тези преговори? Членска маса? Данни за членуващите?Защо някой не пусне анкети - възрастов профил ( хайде, да речем това се взема от регистрацията ), доходи, колко често се ползва автомобила, какви разходи се правят за поддръжка, разпределение по региони...Защо да не върви една дискусия как да се действа? Тук има доста хора с добри идеи. Не мисля, че мястото на всичко това е в дъното на сайта.

Коментар

Колега, ако аз проявявам интерес към клуб свързан с този форум, то най логичното място в което бих погледнал е именно в раздел озаглавен "За клуба"Това че ти не си погледнал и не си се информирал не може да ми вмени никаква вина. Съжалявам но вината че не си се информирал си е твоя.Аз съм обявил половин година преди реалното учредяване че всеки желаещ може да стане учредител стига да желае.Въпреки че всички адвокати с които се консултирахме препоръчваха учредителите да са най много трима души (това е минималното изискване по закон) ние решихме да дадем възможност на всеки който има желание да участва. А и няма никаква връзка между броя на учредителите и броя на членовете на сдружението. Каква е разликата ако учредителите не са 20 човека (колкото са) а примерно 200. Освен много организационни разправии ... С 20 човека ни отне половин година - представям си с 200 колко щеше да се проточи всичко. В замяна след учредяването самите учредители си остават със статут на обикновени членове. Е то например аз още като се заех да участвам в организацията около създаването клуба декларирах че не искам да участвамв неговото ръководство и да бъда обикновен член на клуба. Когато започне набирането на нови членове няма да има никаква разлика между мен и теб ако решиш да станеш и ти член.По добре е нещата да се вършат па макар и с леки, кусури които после винаги могат да се поправят, отколкото просто да си чешем езиците.Така сме го решили навремето ние от администраторския екип - така сме го направили. Може да сме сбъркали някъде но не приемам обвинението че сме го направили "на тъмно" ...Това е истината около учредяването на "Фиат Форум България". Понеже се отклонихме от темата за картите, ако имаш още въпроси то най добре тази дискусия да продължи в съответния раздел ... че може да ни санкционират вече

Коментар

На мен пък ми е любопитно дали картите за отстъпна на всички вериги бензиностанции работят само ако се плаща в кеш?Аз имам карта на Лукойл от Мерцедес Клуба но почти винаги плащам на ПОС терминал и тази отстъпка до сега не съм я ползвал.А и освен това отстъпката е толкова символична, че в никакъв не би ме накарала да плащам в кеш, само за да я ползвам.
                              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
                                На мен пък ми е любопитно дали картите за отстъпна на всички вериги бензиностанции работят само ако се плаща в кеш?Аз имам карта на Лукойл от Мерцедес Клуба но почти винаги плащам на ПОС терминал и тази отстъпка до сега не съм я ползвал.А и освен това отстъпката е толкова символична, че в никакъв не би ме накарала да плащам в кеш, само за да я ползвам.
                                В Еко отстъпката важи и при плащане с карта, няма проблем.

Коментар

Working...
                                X