Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карта за отстъпка в ЕКО? Защо нямаме и ние

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде дано.... :D
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

SHB написа:
      Още малко офф,в тоя ред на мисли да направят фиатите да харчат 1 л на 100 ,па нека направят бензина и 5 лева.
      Е не издържах ........
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Проблемът е, че тук клуб като юридическо лице няма. Или поне аз не знам за съществуването му.

Коментар

Airfan написа:
          Проблемът е, че тук клуб като юридическо лице няма. Или поне аз не знам за съществуването му.
          Има има ...
          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Airfan написа:
            Има я.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колеги тези 2 ст нищо не са.Аз имам карта за лукоил за 5 ст на литър отстъпка но ги дават само на служители на МВР.Доколкото бях чул лятото имало няква промоция дето ги раздавали на някой бензиностанции и на обикновени хора.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Е добре де, какво толкова драпате за тия карти..... Е аз имам такава - издадоха ми я при поредната инициатива за събиране на точки и дрън-дрън... Като мина офанзивата с точките, с картата се ползва отстъпка от горивото....Е и какво.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Извинявай обаче зареждаш 30-40 литра, плащаш 80-100 лв и получаваш ОТСТЪПКА - 60 стотинки Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Това си е жива подигравка... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46

Коментар

infineon написа:
                  Колеги тези 2 ст нищо не са.Аз имам карта за лукоил за 5 ст на литър отстъпка но ги дават само на служители на МВР.Доколкото бях чул лятото имало няква промоция дето ги раздавали на някой бензиностанции и на обикновени хора.
                  И аз имам такава карта
                  Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                  Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Дадоха ми няколко такива карти самоче за Ромпетрол и промоцията им е до 20ти Ноември, за по нататък не знам дали остава отстъпката, но, който е заредил над 100 литра с картата си дотогава участва в томбола с награта 1000 литра гориво за първо място , няколко награди по 500 л и по 200 л и по 100 л. А на 50 литров резервоар кажи речи 1 левче е отстъпката, ако някой зарежда от там и има смисъл да му пратя за негова сметка или да му дам на срещите в Русе, а инъче то и на бензиностанцията ако си поискаш сигурно ще ти дадат - само не трябва да забравяш да си напишеш имената и да си пуснеш е-майл адреса в урната за да могат да те уведомят ако те изтеглят от томболата. Не знам дали важат за LPG - май не.
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Tornado написа:
                      Airfan написа:
                      Има я.
                      Къде пише бре да му се невиди. Близо година вече чета и не съм видял, че съществува. Къде му е устава, кои са членовете на УС, има ли членски внос?

Коментар

snake написа:
                        Днес на Шел заредих А95 за 2,17 лв. литъра. Пак някаква промоция, дръпнаха ми точки от Шел картата, която никога за нищо не съм използвал. Така че съм доволен.
                        Аз днес заредих на 2,18 лв. литъра и то в Гърция, че и на Тасос. Без промоции и тем подобни.Просто тия тука да вземат да свалят цените, че се излагат.
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

infineon написа:
                          Тюх да му се невиди и на разделението - Случители на МВР - Обикновени хора Първите са Необикновени ли? Иначе и аз имам такава карта - по друга, обикновена линия. 2 ст/л нищо не оправят.Дори и при газта не се усещат, а какво остава за бензина или дизела.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Днес ми дадоха една листовка с промоция на ЕКО" Зареди за 10лв. в ЕКО и вземи Lion /шоколадче/ за повече мощ на пътя"**предложението важи само за бензиностанции ЕКО в ж.к. Фондови жилища, на ул. Сребърна и ул. Каменоделска в гр.София и в обектите в Севлиево и Перник Хайде на шоколадааа
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                              Днес ми дадоха една листовка с промоция на ЕКО" Зареди за 10лв. в ЕКО и вземи Lion /шоколадче/ за повече мощ на пътя"**предложението важи само за бензиностанции ЕКО в ж.к. Фондови жилища, на ул. Сребърна и ул. Каменоделска в гр.София и в обектите в Севлиево и Перник Хайде на шоколадааа
                              Екстра,до оня ден сипвах на Петрол за Кока-кола, сега е време за шоколад
                              Ex Fiat 126P
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS
                              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                                blagun написа:
                                Екстра,до оня ден сипвах на Петрол за Кока-кола, сега е време за шоколад
                                Другата седмица на ОМВ за бира и мезе
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X