Колеги дочух че в форумите на рено бмв и vw се раздават карти за 2ст отстъпка в еко, а в нашия няма. каква е историята на тези карти? какво трябва да се направи че и тук да имаме такива карти? май въпроса е повече към модераторите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карта за отстъпка в ЕКО? Защо нямаме и ние
Collapse
X
-
Re: Карта за отстъпка в ЕКО? Защо нямаме и ние
miro2177 написа:Колеги дочух че в форумите на рено бмв и vw се раздават карти за 2ст отстъпка в еко, а в нашия няма. каква е историята на тези карти? какво трябва да се направи че и тук да имаме такива карти? май въпроса е повече към модераторитеBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
-
Re: Карта за отстъпка в ЕКО? Защо нямаме и ние
miro2177 написа:Колеги дочух че в форумите на рено бмв и vw се раздават карти за 2ст отстъпка в еко, а в нашия няма. каква е историята на тези карти? какво трябва да се направи че и тук да имаме такива карти? май въпроса е повече към модераторите
Коментар
-
A дано! Между другото сега чух по новините, че петрола поевтинял рекордно. 101 долара за барел е сега, а беше 147, близо 50% ама Лукойл май го увеличават адекватно, ама като дойде време да го намалят и нещо се бавят или пък направо забравят.http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=118043The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:A дано! Между другото сега чух по новините, че петрола поевтинял рекордно. 101 долара за барел е сега, а беше 147, близо 50% ама Лукойл май го увеличават адекватно, ама като дойде време да го намалят и нещо се бавят или пък направо забравят.http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=118043Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:style34 написа:A дано! Между другото сега чух по новините, че петрола поевтинял рекордно. 101 долара за барел е сега, а беше 147, близо 50% ама Лукойл май го увеличават адекватно, ама като дойде време да го намалят и нещо се бавят или пък направо забравят.http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=118043The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Чувал съм за тези карти. По едно време и на случайни хора ги раздаваха, Лукойл това лято също раздадоха някакви карти за 2 ст. отстъпка на литър. Я да пресметнем: 10 000 км. на година = 900 л. бензин x 0.02лв. = 18 лв. "отстъпка" на година. Нищо работа.Днес на Шел заредих А95 за 2,17 лв. литъра. Пак някаква промоция, дръпнаха ми точки от Шел картата, която никога за нищо не съм използвал. Така че съм доволен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Чувал съм за тези карти. По едно време и на случайни хора ги раздаваха, Лукойл това лято също раздадоха някакви карти за 2 ст. отстъпка на литър. Я да пресметнем: 10 000 км. на година = 900 л. бензин x 0.02лв. = 18 лв. "отстъпка" на година. Нищо работа.Днес на Шел заредих А95 за 1.17 литъра. Пак някаква промоция, дръпнаха ми точки от Шел картата, която никога за нищо не съм използвал. Така че съм доволен.
Коментар
-
snake написа:Чувал съм за тези карти. По едно време и на случайни хора ги раздаваха, Лукойл това лято също раздадоха някакви карти за 2 ст. отстъпка на литър. Я да пресметнем: 10 000 км. на година = 900 л. бензин x 0.02лв. = 18 лв. "отстъпка" на година. Нищо работа.Днес на Шел заредих А95 за 1.17 литъра. Пак някаква промоция, дръпнаха ми точки от Шел картата, която никога за нищо не съм използвал. Така че съм доволен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар