Днес, батко ви Феникс успешно си защити дипломната работа и вече е Инж. Пенчев !!! Няма да му казвам оценките да не се възгордява Пихме вече по една биричка от щастие Ай да си ни жив и здрав!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито на един Инж.
Collapse
X
-
ха ха ха, много си бърз бре.Ама кък да не се похвали човек. След 7 годишна борба с ТУ-Варна и смяна на 3 специалности вече съм инж. Пенчев.Дипломната работа ми беше проектиране на 5т. кран с дистанционно управление. Смело мога да кажа, че благодаря на няколко колеги от форума за получения резултат на защитата и на самата дипломна работа. Оценките са две 6-ци ,а двамата колеги които помогнаха невероятно много са Имортал (Дидо и жена му) и Типо1960 (Валентин), без тях щеше да е мнооооооооооого по-трудно. Надявам се скоро да мога и да се видя с тях и да го полеем. Въпреки че са ми доста надалече.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Айде Фениксе, честито и от мен, а като дойда следващия път в офиса - да имаш и ледена бира, може и леденика, но поне да е студенаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
phoenix написа:Оценките са две 6-ци ,Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Хах! Бе ние не станахме ли множко инженерите в тоз форум, а? Днес само като го видях и си викам - бе тоя нямаше ли днес дипломна защита, ко търси тука? Ама после като му видях щастливата усмивка и вдянах!Честито дипломиране Емо - желая ти от тука нататък само хубави моменти!Ай наздравичката
Коментар
-
Честито колега. Дано натам всичко да ти върви както трябва и много пари да зимаш.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
още веднъж, мерси на всички.днес ще продължа си пиянството, че вчера ми беше много нереален деня.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар