Колко от вас са минали през претърпялата неуспех Сендовска система?? И понеже аз съм минал през нея да ви запозная с няколко факта:- Започнахме да се учим на ръкописно писане 5 клас (до тогава беше само печатно)- имахме часове "Чета книга" -носиш си една книга и си я четеш (това ми беше любимото)- имахме часове от рода на "Език и Математика" -в един час присъстват и двете учителки и 20 мин. преподава едната после другата- с Българският език започнахме и Руският- Учебниците ни бяха 30 на 20 см.- Учеха ни да не пренасяме на следващият ред сричка, а докадето сме стигнали на думата И такива подобни...............................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко от вас са били "Сендовчета" ?????
Collapse
X
-
Това коя година ще да е било? Не ви ли учиха направо да пишете на чатица?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Re: Колко от вас са били "Сендовчета" ?????
MOYA написа:Колко от вас са минали през претърпялата неуспех Сендовска система?? И понеже аз съм минал през нея да ви запозная с няколко факта:- Започнахме да се учим на ръкописно писане 5 клас (до тогава беше само печатно)- имахме часове "Чета книга" -носиш си една книга и си я четеш (това ми беше любимото)- имахме часове от рода на "Език и Математика" -в един час присъстват и двете учителки и 20 мин. преподава едната после другата- с Българският език започнахме и Руският- Учебниците ни бяха 30 на 20 см.- Учеха ни да не пренасяме на следващият ред сричка, а докадето сме стигнали на думата И такива подобни...............................She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
MOYA написа:jenshen73 написа:Това коя година ще да е било? Не ви ли учиха направо да пишете на чатица?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
bubachko
Абе не помня много добре, но в София не беше ли 119-то по тази система? Със сигурност помня, че му викахме Сендовото училище... Имах една съученичка от него, странна птица беше...
Коментар
-
Абе и аз съм 1976, ама не съм бил по тази система...За сметка на това учителя ми по Български език и Литература в 5 клас в последствие стана един от местните мошеници - в зората на капиталъзЪма...Смятайте колко добре поставям запетайки - те нали в 5 клас се учеха...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз пък не съм и чувал ,че е имало такова нещо, ама това е защото съм малък, а иначе детска градина и първи клас учих в Русия и после ми беше трудно да свикна с БГ. И каква е тази система до 4-ти клас са ви учили да изписвате буквите технически, така ли?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Аз пък не съм и чувал ,че е имало такова нещо, ама това е защото съм малък, а иначе детска градина и първи клас учих в Русия и после ми беше трудно да свикна с БГ. И каква е тази система до 4-ти клас са ви учили да изписвате буквите технически, така ли?"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
MOYA написа:Леле Майко- само аз съм....................Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
MOYA написа:jenshen73 написа:Това коя година ще да е било? Не ви ли учиха направо да пишете на чатица?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:MOYA написа:jenshen73 написа:Това коя година ще да е било? Не ви ли учиха направо да пишете на чатица?"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар