blagun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малки дискретни флагчета за антена "Фиат Форум"
Collapse
X
-
-
westdogg написа:Зашо не си направите шини за номерата отдолу като тия дето слагат по автокъщите , само че да пише "фиат- бг. орг. " или нещо такова. В клуба на мерседес , бмв и ситроен са такива и се забелязват лесно."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ами аз като карам изобщо не гледам ни за стикери, ни за колеги! От достатъчно "бунаци" трябва да си опазя колата, че и тях да пазя, и нервните пешеходци... Познавам колите на почти всички от Варна, а и не само! А Живка всички я знаят! Ника си ми е на стъклото! Съвсем скоро ще си сложа и антикрилото на покрива с голям стикер на форума!С една дума съм против таз цигания на антената ’щото така или иначе познавам колите на колегите, ’щото ходя по срещите!Ей на ника ми на стъклото:
Коментар
-
Аз пък имам 2 антени(и жълта на цвят,приликите с такси са поразителни) ама не бих си сложил флагче,просто некак си ...не ми харесва.На шините ще седи добре,ама идеята каква е всъщност на стикерите?Да се виждаме на пътя или просто ей така да си имаме,щото и под номера няма да се вижда.И аз не съм виждал хора със стикер,просто смятам че хората които пишат във форума са мноооооого малка част от фиатаджиите.Може би за това спомага и разцеплението на форумите -незнам.Но факт е че други форуми са с много повече потребители ,а фиатаджиите хич не са малко.Може би трябва попупляризиране на форума.Аз имам приятели с брава и с браво ,но незнам защо не проявяват интерес към подобни занимания.Ама като видят стикера "от къде го имаш"
Коментар
-
westdogg написа:Зашо не си направите шини за номерата отдолу като тия дето слагат по автокъщите , само че да пише "фиат- бг. орг. " или нещо такова. В клуба на мерседес , бмв и ситроен са такива и се забелязват лесно.
Коментар
-
MOYA написа:Абре хора, Става дума за флагче 3 на 3 см. Вие незнам какво си представяте................. И вече ми е банално и обидно да виждам думата ЦИГАНИЯ.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Neosi написа:MOYA написа:Абре хора, Става дума за флагче 3 на 3 см. Вие незнам какво си представяте................. И вече ми е банално и обидно да виждам думата ЦИГАНИЯ."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Princo написа:MOYA написа:Абре хора, Става дума за флагче 3 на 3 см. Вие незнам какво си представяте................. И вече ми е банално и обидно да виждам думата ЦИГАНИЯ."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Е, хубу де! Не виждам аз каква е целта на туй флагче! Да се популяризира форума ли? Или да се забелязваме докат’ караме! Ами, пичове, има си срещи за целта - да се съберем, да се видим, да си побъбрим, да пийнем по нещо! Колко хора сме се записали за Копринка - 14 за хотелите! Айде 20 - с тези на палатки и в колите! От близо 10 000 човека форум!!!Пък и аз като карам съм си усилил ейсидиси и е нулева вероятността да го чуя! Най-много после да пише във форума, че ми бил свирил, а аз съм блял по някое маце!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар