Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малки дискретни флагчета за антена "Фиат Форум"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малки дискретни флагчета за антена "Фиат Форум"

Здравейте колеги, Преди няколко дена в една от темита пуснах следният коментар:"Много ви се радвам , като ви чета Smile но до момента и един стикер не съм видял Май ще трябва да проектираме едно дискретно флагче ,като кръглото лого и да си го закачиме на антените да се вижда от далече и в задръствания"А днес си помислих да се допитам и до вашето мнение. Какво мислите и бихте ли си сложили флагче на антената??? Анкетата я пуснах поради причината ,че в темата" Видях те, ти ли беше ?" често се случва две страници да са написани от двама колеги Да видим реално как е. п.с. Знам ,че на Yavor му е само до Флагчета
    "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Това с флагчетата е малко сватбарска история... По-скоро стикерът трябва е по-голям и да се лепи поне на две стъкла за да се забелязва. Освен това според мен е правилно мястото за залепяне да се унифицира, а не всеки да си го лепи, където му е кеф. Откакто имам залепени стикер и надпис (надписа от една година, стикера от половин) никой не ме е разпознавал, а и аз движейки се всеки ден из София не засичам никого! Ходейки до морето се надявах да срещна някой колега, но уви! Всички фиати, които видях бяха без стикери, което ме навежда на мисълта, че или много хора не са сложили стикери, или че форумът ни е посещаем само от малък процен собственици на фиати.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз съм "За" малки дискретни флагчета, но бих искал всичко да е на фона на българския трикольор, за да се различаваме и в чужбина. Малко национална гордост, така да се каже.Ако имах флагче с трикольор, сега като тръгвам за Гърция бих го сложил.

Коментар

Фиати със стикери на форума съм виждал само два пъти: единия път на срещата на "Ливадите" миналата година и втория път на една от фиатските срещи в Пазарджик - типото на колегата Predatorsi. В началото, когато и аз си сложих стикер на палиото, ми беше любопитно, гледах другите фиати за стикер, особено по морето. Макар че честно казано не знам точно какво бих казал на непознат човек, ако го видя във фиат със стикер - "Здрасти, аз съм snake от форума, а ти кой си ?" - едва ли бих го казал. В тази връзка пак се сещам за идеята, някъде под стикера да стои залепен и никнейма от форума. Та стикерът ми си замина с палиото и макар, че съм от активните писачи във форума, на мареата нямам стикер. И отдавна вече не се заглеждам по фиатите дали имат стикер.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Имам стикер, смятам, че е достатъчен. Аз не бих си сложил флагче. Виж, ако предложите някакви по-шикозни перденца ...
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

А па ся и вие - флагчета...Сори MOYA - ама аз съм против.А за стикерите - над 400стикера са раздадени откакто се правят - ама това из цяла България, та затова е трудно да се срещне човек.Например в Хасково освен на моите 2 коли и на бившето ми Типо - на други няма. Просто никой друг не е поискал Виж навремето в Черноморец, Веско (fire8v) ми беше познал колата заради стикера....
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Флагчета ? Negative ! Стикерите са достатъчни ... вече и флагчета на антените и става цигания ... нищо лично тфа е моето мнение
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

.... и аз не бих се "престрашил" да си сложа флагче !
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Зашо не си направите шини за номерата отдолу като тия дето слагат по автокъщите , само че да пише "фиат- бг. орг. " или нещо такова. В клуба на мерседес , бмв и ситроен са такива и се забелязват лесно.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                    Зашо не си направите шини за номерата отдолу като тия дето слагат по автокъщите , само че да пише "фиат- бг. орг. " или нещо такова. В клуба на мерседес , бмв и ситроен са такива и се забелязват лесно.
                    абсолютно същото си мислех и аз. седи дискретно и се забелязва почти толкова колкото и малък стикер.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Не, аз няма да си сложа флагче ще стане кат циганска мечта по мое скромно мнение.А иначе за стикерите тези кръглите ми се струват прекалено малки и затова не се забелязват от далече а чак ако се доближиш на 1-2 метра, но този по големият такъв като моя е супер и ви препоръчвам да си сложите такива по лесно се забелязват.
                      Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

westdogg написа:
                        Точно това ще е най-добрия вариант, просто да се направи лепенка, която да пасва на шината около номера, а шина доста от колите имат, а тези дето нямат могат да си намерят лесно. Пък смятам, че може да се добави и ник нейма много лесно, просто трява да се измисли един унифициран вариант на лепенката и да се използва електронен вариант и всеки да си добавя ника и да си разпечатва лепенката сам, в повечето градове има рекламни къщи и книжарници, които се занимават с тази работа.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Всеки го разбира различно. В САЩ, например, кубинците си карат колите с кубинския флаг обгърнал предния капак и защипан отдолу. Верно, грозно е, ама е проява на национализъм, който на нас определено ни липсва.

Коментар

А аз какво ще правя като нямам антена Това е дискриминация към собствениците на Купета НЕ съм съгласен Иначе това с лайсната под номера е супер идея
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                            X