Да ви се оплача: отивам сутринта да ударя втора ръка боя и гледам и не вярвам: на едната стена боята "цъфнала". Взимам ножчето и цък-цък-цък и какво мислите: под боята няма шпакловка (гипсокартон е). Цък-цък-цък на другите стени има, обаче на тая - няма... *********************************** (това го разбирайте както искате, мисля, че е доста красноречиво). Та, купих една торба гипс и я шпакловах....**********************нямам думи просто... май всеки се пише майстор ама... по-добре сам да си свършиш работата, в много случай по-добре от ’майсторите’....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
*** Майсторите....
Collapse
X
-
Когато се поставя гипскартон се шпаклова само по ъглите и на съединителните фуги в които има лента. Също така и дупките на винтовете. Всичко останало не се шпаклова! Това, че не сте избърасли прахта от гипскартона не означава, че майстора не си е свършил работата. Освен това задължително се полага грунд преди боята. С този грунд трябва да се внимава, не става всеки.Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:Когато се поставя гипскартон се шпаклова само по ъглите и на съединителните фуги в които има лента. Също така и дупките на винтовете. Всичко останало не се шпаклова! Това, че не сте избърасли прахта от гипскартона не означава, че майстора не си е свършил работата. Освен това задължително се полага грунд преди боята. С този грунд трябва да се внимава, не става всеки.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
tomazo написа:това женски спомени за добрите шпакловчици ли е или .... строителна тема някакваВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:То добре, че не се шпаклова, ама що другите 3 стени са? Да, не са си свършили работата, защото освен гипсокартона боядисваха - добре свършена работа ли е да боядисваш без да си изчистил повърхостта????Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:ele написа:То добре, че не се шпаклова, ама що другите 3 стени са? Да, не са си свършили работата, защото освен гипсокартона боядисваха - добре свършена работа ли е да боядисваш без да си изчистил повърхостта????Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ко искате ще лепна някоя снимка на външната стълба :D Аз съм я правила с малко помощ за по-тежките части и нагласянето. Ако искате и на вътрешната, дето ми струваше 4000, ще лепна някоя снимка да направите разликата.... то просто няма такава....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар