Да ви се похваля - взех си изпита по Висша математика 2 и вече съм студент втори курс.Голям зор беше тази математика и сега ми ужасно много кеф че я взех.Чак в 8 вечерта днес доцентката ми писа 4-ката след половин ден пот. За всички по
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вече съм втори курс
Collapse
X
-
Вече съм втори курс
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Re: Вече съм втори курс
infineon написа:Да ви се похваля - взех си изпита по Висша математика 2 и вече съм студент втори курс.Голям зор беше тази математика и сега ми ужасно много кеф че я взех.Чак в 8 вечерта днес доцентката ми писа 4 -ката след половин ден пот. За всички поFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Телекомуникационни технологии КТТhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Да ви се похваля - взех си изпита по Висша математика 2 и вече съм студент втори курс.Голям зор беше тази математика и сега ми ужасно много кеф че я взех.Чак в 8 вечерта днес доцентката ми писа 4 -ката след половин ден пот. За всички поTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:infineon написа:Да ви се похваля - взех си изпита по Висша математика 2 и вече съм студент втори курс.Голям зор беше тази математика и сега ми ужасно много кеф че я взех.Чак в 8 вечерта днес доцентката ми писа 4 -ката след половин ден пот. За всички поFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
BolgAryan написа:а кво стана със Симеоново? Нали няма да лишиш полицейското съсловие от такъв ценен кадърsnake написа:infineon написа:Да ви се похваля - взех си изпита по Висша математика 2 и вече съм студент втори курс.Голям зор беше тази математика и сега ми ужасно много кеф че я взех.Чак в 8 вечерта днес доцентката ми писа 4 -ката след половин ден пот. За всички поhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Браво ,колега!И аз съм вече втори курс ,взех си изпитите по Физика и Програмиране и си записах семестъра!!!Страшно много се радвам!!!Браво още веднъж ,колега!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Честито, пожелавам ти да нямаш проблеми с взимането на по-нататъчни изпити... С висша математика не съм се занимавал, но "нисша"-та ( :D ) и на мен ми е лесна, даже повече ... ще видим тази година с висшата как ще се справя ти предполагам си в ТУ София ? в ТУ Варна във факултета, в който уча се учат само Електроника (моята) и КТТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар