Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече съм втори курс

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вече съм втори курс

Да ви се похваля - взех си изпита по Висша математика 2 и вече съм студент втори курс.Голям зор беше тази математика и сега ми ужасно много кеф че я взех.Чак в 8 вечерта днес доцентката ми писа 4-ката след половин ден пот. За всички по
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Re: Вече съм втори курс

infineon написа:
    Да ви се похваля - взех си изпита по Висша математика 2 и вече съм студент втори курс.Голям зор беше тази математика и сега ми ужасно много кеф че я взех.Чак в 8 вечерта днес доцентката ми писа 4 -ката след половин ден пот. За всички по
    Дозта си я измъчил доцентката.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Какво следваш,колега?

Коментар

Телекомуникационни технологии КТТ
        FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

а кво стана със Симеоново? Нали няма да лишиш полицейското съсловие от такъв ценен кадър

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

infineon написа:
            Да ви се похваля - взех си изпита по Висша математика 2 и вече съм студент втори курс.Голям зор беше тази математика и сега ми ужасно много кеф че я взех.Чак в 8 вечерта днес доцентката ми писа 4 -ката след половин ден пот. За всички по
            Хех, математиката била зор . Най-лесната, ясна и точна дисциплина, фасулска работа. По всички видове математики, анализи, ЛААГ и всичко свързано повече или по-малко с математиката, включително и всички предмети, свързани с програмиране, имам 6.00 . Виж никога не разбрах защо някакви си транзистори се запушват, други не и изобщо всичко, свързано с тоците, си остана тъмна Индия за мен.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              infineon написа:
              Хех, математиката била зор . Най-лесната, ясна и точна дисциплина, фасулска работа. По всички видове математики, анализи, ЛААГ и всичко свързано повече или по-малко с математиката, включително и всички предмети, свързани с програмиране, имам 6.00 . Виж никога не разбрах защо някакви си транзистори се запушват, други не и изобщо всичко, свързано с тоците, си остана тъмна Индия за мен.
              Стига се фука де! Не на всеки му се отдава смятането, то е като поезията и рисуването трябва дарба. Колкото до броя на взетите математикаи, ако някой друг е завършил тази специялност "математика" знае колко броя изпити сме полагали мисля че бяха около 36 бр. различни математики, но вече не се пиша за математик з/о отдавна зарязах тази професия. Всичко това без зла умисъл към когото и да било.А иначе ГОЛЯМО БРАВО на infineon.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

BolgAryan написа:
                а кво стана със Симеоново? Нали няма да лишиш полицейското съсловие от такъв ценен кадър
                Няма не се бой не съм се отказал от Симеоново , там даже ми е много по голям мерак да го завърша, ама искам да имам и техническа специалност
                snake написа:
                infineon написа:
                Snake на мен пък транзисторите и всичките електроники са ми много по елементарни, рпграмирането също но математиката много ме мъчи,на някой колеги като теб тя им е по лесна а тоците са им по трудни ама те са учили в мат гимназия, а аз съм учил в техническа
                FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Браво ,колега!И аз съм вече втори курс ,взех си изпитите по Физика и Програмиране и си записах семестъра!!!Страшно много се радвам!!!Браво още веднъж ,колега!!!
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Честито, пожелавам ти да нямаш проблеми с взимането на по-нататъчни изпити... С висша математика не съм се занимавал, но "нисша"-та ( :D ) и на мен ми е лесна, даже повече ... ще видим тази година с висшата как ще се справя ти предполагам си в ТУ София ? в ТУ Варна във факултета, в който уча се учат само Електроника (моята) и КТТ

Коментар

Working...
                    X