Тия или шмекеруват с въпросните гуми или самия вносител шмекерува.Та загледах се в събота във въпросните евтини гуми и що да видя до печата с DOT На който си личи седмицата 42** още един такъв и на него пише 4207 или 4206.Дали това не е правено в България с цел да се изтъргуват гумите заличаване на оригиналния печат с годината на производство/примерно 4202/ и подновяване с нов печат/4207/?Питам аз ако наистина е така и се случи най-лошото какво правим?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми Trial в Баумакс съмнение за измама.
Collapse
X
-
Re: Гуми Trial в Баумакс.
Tornado написа:Тия или шмекеруват с въпросните гуми или самия вносител шмекерува.Та загледах се в събота във въпросните евтини гуми и що да видя до печата с DOT На който си личи седмицата 42** още един такъв и на него пише 4207 или 4206.Дали това не е правено в България с цел да се изтъргуват гумите заличаване на оригиналния печат с годината на производство/примерно 4202/ и подновяване с нов печат/4207/?Питам аз ако наистина е така и се случи най-лошото какво правим?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Atanas71 написа:Tornado написа:Тия или шмекеруват с въпросните гуми или самия вносител шмекерува.Та загледах се в събота във въпросните евтини гуми и що да видя до печата с DOT На който си личи седмицата 42** още един такъв и на него пише 4207 или 4206.Дали това не е правено в България с цел да се изтъргуват гумите заличаване на оригиналния печат с годината на производство/примерно 4202/ и подновяване с нов печат/4207/?Питам аз ако наистина е така и се случи най-лошото какво правим?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Atanas71 написа:Tornado написа:Тия или шмекеруват с въпросните гуми или самия вносител шмекерува.Та загледах се в събота във въпросните евтини гуми и що да видя до печата с DOT На който си личи седмицата 42** още един такъв и на него пише 4207 или 4206.Дали това не е правено в България с цел да се изтъргуват гумите заличаване на оригиналния печат с годината на производство/примерно 4202/ и подновяване с нов печат/4207/?Питам аз ако наистина е така и се случи най-лошото какво правим?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Tornado написа:Забравих да спомена ,че за покупка над 50 лв.даваха безплатно жълта кофа с надпис Баумакс пълна с червени чушки.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Колега, работя в Баумакс. Това с заличаването не е от нас, предполагам че така идват от пройзводителя или още в Австрия се заличава. Трябва да разпитам колегите. А за гумите, че са боклуци е вярно.... Колега Торнадо, да не съм те обслужвал на 6-ти, че и аз бая чушки раздадохLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
pakumba написа:малко офф, ама миналата зима с летни гуми и вериги минах там, където доста джипове бмв и мергели седяха и въртяха на едно място--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Най-гот беше с шиповете ама пусто ги забраниха, на Регатата бях сложил Семперитки с шипове и грайфер около 20 мм абсолютни бяха.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Най-гот беше с шиповете ама пусто ги забраниха, на Регатата бях сложил Семперитки с шипове и грайфер около 20 мм абсолютни бяха.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:малко офф, ама миналата зима с летни гуми и вериги минах там, където доста джипове бмв и мергели седяха и въртяха на едно мястоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
standox_ написа:Колега, работя в Баумакс. Това с заличаването не е от нас, предполагам че така идват от пройзводителя или още в Австрия се заличава. Трябва да разпитам колегите. А за гумите, че са боклуци е вярно.... Колега Торнадо, да не съм те обслужвал на 6-ти, че и аз бая чушки раздадохFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар