Турците ли я заслужават? Да напускаме и да им я освобождаваме? Знам, че нямаш това в предвид.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ПРОТЕСТНА ПОДПИСКА СРЕЩУ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!
Collapse
X
-
ls1 написа:Абсолютен мит е че ние сме бедна страна. Колко държави могат да се похвалят едновременно с море, планина и навсякъде извори и чешми?! Това е богатство за което други държави мечтаят, а ние даже не забелязваме. Само ние сме си виновни, че сме бедни. Изобщо не заслужаваме тая страхотна земя.
Коментар
-
Може би по целия свят има такива далавери и сделки, но тук те са навсякъде. Няма една приватизация или крупна сделка, за която да няма някаква договорка, от която някой хора ще вземат много милиони - а тези пари не идват от нищото, а от всеки от нас. Не може всеки ден да гледам 18-20 годишни пикльовци и пикли да карат коли за над 200-300 хиляди. Не само, че крадат безочливо, но и са нагли всичките тези хорица, но как да е като знаят, че никой не им диша във врата. Всичко е безсмислено тука, всички знаем за какво става въпрос, място за патриотизъм няма, защото ценностите отдавна са други, и истината всеки от нас знае, е, че единственото спасение е вън от помията.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
В интерес на истината за да бъдем обективни трябва да признаем,че когато БТК беше продадена тя беше с някакви си 10% цифровизация(по спомени,може да не съм съвсем прав) и беше безнадежно изостанала технологично.Когато я продадоха за втори път цифровизацията беше 100% имаха ГСМ лиценз и държат монопол над уличните автомати като изкупиха мобика...Но това само поражда нови въпроси-защо беше оставена БТК до това технологично състояние?Ясно е че по целия свят има корупция и престъпления...но спомнете си какво се случва когато се разкрие някоя далавера?Спомнете си Енрон,Пармалат,Футболното първенство в Италия ако щете-там където имаше грандиозни скандали имаше и грандиозни последствия,а в България?Аз никога няма обаче да промея защо 1878 година със създаването си България върви нагоре,чак до сакралната 1945,а от 1989 след като отново се освободихме вървим само надолу?Явно не се оказахме достойни за паметта на предците си.Нито сме малка държава,нито сме принудени да сме бедни.За всичко сме си виновни преди всичко ние...
Коментар
-
SHB написа:В интерес на истината за да бъдем обективни трябва да признаем,че когато БТК беше продадена тя беше с някакви си 10% цифровизация(по спомени,може да не съм съвсем прав) и беше безнадежно изостанала технологично.Когато я продадоха за втори път цифровизацията беше 100% имаха ГСМ лиценз и държат монопол над уличните автомати като изкупиха мобика...Но това само поражда нови въпроси-защо беше оставена БТК до това технологично състояние?Аз никога няма обаче да промея защо 1878 година със създаването си България върви нагоре,чак до сакралната 1945,а от 1989 след като отново се освободихме вървим само надолу?Явно не се оказахме достойни за паметта на предците си.Нито сме малка държава,нито сме принудени да сме бедни.За всичко сме си виновни преди всичко ние...Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
SHB написа:Няма за какво да те извинявам,колега.Че сделката с БТК беше ограбване е ясно на всички.Просто вкарах още една страна на въпроса за обективност.Така или инче по мое му една инвестиция в БТК би се изплатила неколкократно,но вместо това се наливаха пари в загубени каузи...Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар