Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ПРОТЕСТНА ПОДПИСКА СРЕЩУ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

КИМИ написа:
    K.Р за скапания Европейски съюз, дето иска да ни изсмуче националните блага. Да го д.хат под вода да се не дига пепел!
    Кажи ми само кои са ни националните блага и защо са им на ЕС?Едва ли са им притрябвали на босия цървулите...

Коментар

Националните блага са ни природните дадености като потенциални курорти и във втора степен- интелигентните български инженерчета, които масово отиват на запад да гледат лозя, кокоши ферми и в техните софтуерни фирми да им работят като роби по 12 часа на ден- те това е- ПИЙ сиромашка кръв ЕС- края на всяка империя е неизбежен!К.Р за ЕС и 1000К.РА за NATO!
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Кими, айде да погледнеш ’благата’ които си изброил и да ми кажеш кое от тях са ’източили’ лошите ЕС и НАТО. Мен ако питаш все българи са бетонирали курортите и унищожават де що зеленинка има. Освен това никой не е дошъл да каже ’Уважаеми български специалисти, елате, ние ще ви плащаме повече отколкото вадите в България!’. Напротив, нашите специалисти отиват навън и казват ’Вземете ни! Плащайте ни по-малко отколкото е нормално според вас, ние пак ще сме доволни!’.Моля те, бъди конкретен и кажи ’ЕС ни взеха това и това. НАТО ни взеха това и това’.

Коментар

Ти живееш в паралелен свят.ЕС не ми изглежда да са много бедни и да са опрели до това да ни крадат "невероятните" курорти.Пък и не виждам как ще стане.Ето позволиха купуването на земя пък те не се юрнаха да я заграбват.А нашите мозъци като изтекат на запад хич не искат да се връщат.Познай защо.От всичките ми познати които ходиха в чужбина никой ама никой не каза че не му харесва.И всички искат да избягат за постоянно.Защото тука работната ми седмица е 42 часа ,докато в ЕС средно 36 и взимам толкова колкото там за един ден взимат...Така че незнам защо вярваш в тези митологични 12 часа...И плочата за империализма е изтъркана вече...

Коментар

Ние сме като на система от ЕС ,и цоцкаме парите на техните данъкоплатци,само че сме толкова застреляни че и когато ни дават подаяния незнаем да ги вземем.Я си представи ти да си някой западняк-германец примерно или испанец.Та значи ти си бачкаш здраво-от твоите данъци дават помощи на некви неандерталци на балканите и същите те идват и ти вземат работата щото са по-добри и са толкова скъсани че са готови да бачкат и за по-малко и накрая те обвиняват че си кръвопиец и искаш да им откраднеш неземните богатства,като учитиво ти предлагат да го духаш...Това нащо е безочие,в унисон с властта бих казал даже тапигьозлък...

Коментар

ДА, ама инженери от България им мият кенефите и и чинийте в заведенията, само защото дават повече на час и им дишат смрадта в курниците за кокошки, защото там са се уредили. Достойно ли е- НЕ! ...Дано ЕС да ври в небитието, ДАНО!
              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Това е чисто и просто история без давност.Имаме роднини в щатите ,а аз имам лично много приятели(над 10) които ходиха на бригада.И мога да ти кажа че шанса да работиш по специялността си в чужбина е доста по-голям от този да работиш същото тук.А тези хова които работят неквалифициран труд ,като домашни помощници или детегледачки,по Гърция и Италия примерно ще работят същото и в тук само че за 10 пъти по-малко пари.Майка ми работи почти 25 години в главпроект,а се пенсионира като шивачка....в България,имаше колеги които станаха таксиметрови шофьори,други лепяха тапети...Раздавай си ги тея К.Р-ове на ЕС ,тях едва ли ги брига какво мислиш за тях.Докато твоето и моето утре зависят от тях....

Коментар

SHB написа:
                  Поетапно в индийска нишка кой към летището,кой към гарите и да ни няма.Луди ли сме да седим в потъващия кораб?Това че потъваме дълго не означава,че имаме шанс да изплуваме-пред нас е само дъното!!!
                  Eдин виц:Пуснали бъгарите в една тъмница с лопати, да им гледат сеира и когато вече всички си мислели, че българите са "стигнали до дъното" тогава българите продължили да копаят.Притеснява ме, че ако аз също напусна за постоянно, то поробителите ще се възползват и ще изкупят на безценица от родителите ни всичко: и земеделска земя и апартаменти и какво ли не и накрая официално ще им станем роби по икономически път. За това си мисля, че е добре с пари от чужбина тука да се прави бизнес, а не там да се стискаш заради ипотеката на едната къща на колкото и права алея да е построена.
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

КИМИ, достойно или не, никой не е накарал нашите инженери да мият кенефи там насила.Ако БГ беше в ЕС не от 2007, а от 1987,и ако през трагичната 1945 България беше оставена в западния блок, а не в източния, бъди сигурен, че сега нашите тоалетни щяха да ги мият разни гърци, сърби, турци и други.Аз лично щях да си наемам само сърби да ми мият тоалетната... и щях да оаквам и тавана, само и само на сърбина да му е гадно Ама...друго са решили чичковците Джугашвили, Чърчил и Рузвелт в Съветския тогава курорт Ялта... мамка им.

Коментар

Immortal написа:
                      КИМИ, достойно или не, никой не е накарал нашите инженери да мият кенефи там насила.Ако БГ беше в ЕС не от 2007, а от 1987,и ако през трагичната 1945 България беше оставена в западния блок, а не в източния, бъди сигурен, че сега нашите тоалетни щяха да ги мият разни гърци, сърби, турци и други.Аз лично щях да си наемам само сърби да ми мият тоалетната... и щях да оаквам и тавана, само и само на сърбина да му е гадно Ама...друго са решили чичковците Джугашвили, Чърчил и Рузвелт в Съветския тогава курорт Ялта... мамка им.
                      Това в черно щеше да е особенно яко...Но иначе-я виж Полша,Чехия ,Унгария, те и те бяха на изток от желязната завеса,пък как бързо драснаха напред...В Българи чисто и просто 45 властта беше дадена в ръцете на простака,на селянина а интелигенцията беше смазана.3 500 души убити...Лагери в Ловеч,Белене и т.н.Кое е признанието за труда на човека-отплатата.Тя става с пари.Колкото повече ти плащат -толкова повече уважават труда ти.Какво е престижното да си учител в българия след като не уважават труда ти?(примерно)А по белия свят го уважават,за това ти плащат каквото и да вършиш.Пак казавам не само аз,повечето българи сигурно познават поне един човек ходил на някакъв вид гурбет-и от моите познати никой не се е оплакал каквото ще да е правил.Ама тея дето ходеха по нашето море да работят в сезона се връщаха разочаровни.Оти?Ми защото няма смисъл в това да блъскаш в България.Разлика в гърбенето тук и на гурбет няма-има разлика в заплащанетои в отношението!тук като работиш за някой той все едно ти е господар...айде нема нужда.Предпочитам да съм прост и сит "негър в алабама", отколкото инженер,кандидат на техническите науки ,академик ,оносител на орден Кирил и методий във ...Меричлери...

Коментар

ЕС не е приел нито една нова членка ако не е имал полза от това. Износ на българска селскостопанска продукция към ЕС вече няма - от каквото имат нужда си изнасят дори без да плащат митнически налози, а от каквото ги е страх да не им подбием пазара го пре*бават като го лишават от субсидиране. Аз съм от Русе и знам как идва Румънския камион и товари зърно директно от комбайните и заминава през Дунав мост ... и защо спряхме функциониращи блоково на АЕЦ които имаха още живот? - елементарно - защото Френски компании са инвестирали много пари в Румънската централа Червена вода и сега тоя ток трябва да може да се продава за да се избие инвестицията, а България е перфектно трасе с готова далекопроводна мрежа за препродаване към гърция и турция, бам и тука конкуренцията се елиминира - ако не можеш някой политик да го подкупиш с пари - можеш да го подкупиш с ужасно много пари ... не знам дали сте чували но БТК се продаде с всички съоръжения за около 1 милион, а сега само на телевизионната кула в Русе от вивател и търсят купувач и ще почват преговорите от 11 милиона нагоре за парцела с постройките - защото Вие ако това не го наричате национално предателство - да имат с какво да Ви промиват мозъците и да Ви следят комуникациите, тогава сте блажени във Вашето невежество и аз Ви завиждам. Аец Белене само по телевизията се подновява като проект ... и това го чувам за трети път през последните години - ако не Ви е ясно - похвата се нарича пропаганда ... ще повярвам когато тока у нас стане евтин като бензина в Щатите отнесен към нашите заплати.

Коментар

Днес по едно радио чух, че някои от правителството били казали относно подписката за тяхното уволнение, че това била смешна инициатива подкрепена от няколко хиляди послушни партийни активисти от някои партии и малка част отчаяни българи, но тази инициатива щяла да буди съжаление у милиони други български граждани ... що за отношение е това, и после да не гласуваме за крайни партии? Алооо - там горе! Аз съм независим и тука има свобода на словото и ще си подкрепям каквито искам идеали, колкото и неудобно да Ви е това!Кучетат си лаят, а кервана си въврви.

Коментар

Черна вода,не червена....Само няколко мноооого маловажни момента забрави-падането на митата е двупосочно,тоест важи за вноса.България внася повече отколкото изнася,тоест чисто аритметически по от твоите думи зилиза,че сме на печалба...Черна вода е обент на частни интереси,това че ние сме дупедавци си е наш проблем и не засяга евросъюза.Те какво ни казаха?Вие имате една стара сурка централа.Трябва да докажете,че е е безопасна.Ние казахме"аааа ше я затворим направо вместо да доказваме обратното".После естествено се доказа че няма проблеми,ама късно е либе за китка.Я виж АЕЦ Темелин.На границата Австрия.Много по-голям проблем беше.Що не я затвориха.Щото си имат глави на раменете.Абсолютен факт е ,че ние имаме много повече полза от ЕС отколкото ЕС има от нас.В противен случай ЕС би приел всички ошушкани държави като нас-Молдова,Беларус Украйна и прочее,защото те произвеждат много повече от скъпоценното зърно,дето го товартят в Русе.Дайте да си говорим сериозно и го оставете болния национализъм за пред чужди хора.ЕС ни прие защото ни смяташе за европейци и защото иска да стане свръх сила подобно на САЩ за което и трябва потенциял от хора обединени от обща култура.Те мислеха нас за такива.Ясно е че не сме....

Коментар

Уважавам това, в което ме е поправил и доуточнил SНB, но изгодата е взаимна. Още нещо относно НАТО и ЕС. България е твърде малка за да си позволи да е независима. Нито имаме чак толково много ресурси като русия, нито сме такова техническо чудо като япония и ако не сме част от нещо по-голямо като ЕС, ние сме нищо ... ако на нас ни се отдава да произвеждаме вкусни домати, а на италианците бързи коли, то във взаимен интерес е да произвеждаме доматки и за тях, а те да правят колици и за нас. Уважавам мнения подкрепени с доводи.

Коментар

Абсолютен мит е че ние сме бедна страна. Колко държави могат да се похвалят едновременно с море, планина и навсякъде извори и чешми?! Това е богатство за което други държави мечтаят, а ние даже не забелязваме. Само ние сме си виновни, че сме бедни. Изобщо не заслужаваме тая страхотна земя.

Коментар

Working...
                                X