Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ПРОТЕСТНА ПОДПИСКА СРЕЩУ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заповед за уволнение на Правителство се подписва на Избори.Във фиатов форум да се говори за политика и футбол е липса на култура... защо ли не съм учуден че тези не за тоя форум дискусий се повдигат периодично от едни и същи незадоволени в нещо си някакви си форумци...Ще те замоля да го даваш по-спокойно.Това тук е Общи приказки и могат да се разискват всякакви теми,стига те да не противоречат на Правилата за писане във форума.До момента само ти си ги нарушил,като изказваш не особенно мили думи към съфорумци.При следваща подобна проява предупреждението ще е официялно.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

!

И мен ме е срам! За всичко си прав Immortal. НИКОГА няма да станем бяла държава. Истината, поне за мен е навън. Бил съм в Америка за 4 месеца, както съм казвал и друг път и видях как живеят хората. Още съжалявам, че се върнах в помията. Осъзнах грешката си пътувайки първите минути от летището на София към центъра. Американците били тъпи - искам и аз да съм тъп, ама да си мога да си позволя да изплащам луксозна къща, няколко нови коли, а лятото да ходя на почивка с ремарке, на което си нося двата джета. А това за там е нещо съвсем нормално. Онзи ден една приятелка ми прати снимка от улицата където живее в САЩ. Прилагам я да я видите. Еми и аз искам да съм тъп, само и само да живея на такова място.
      Прикачени файлове
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ееееееееееееех.....
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ако сте чели в "автотуризъм" сигурно знаете, че ходих в Цариград да посрещам един приятел на летището, който от 1993 година живее в Лондон.В момента работи неквалифицирана работа (иначе е завършил физика в Лондон), и получава по около 200 паунда на ден, демек по близо 500 лв/ден.За това става въпрос.

Коментар

Да, за това става въпрос. Предпочитам неквалифицирана работа ама да мога да си позволя всичко, отколкото престижна и да мизерствам, каквото е положението в България.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Immortal написа:
              Ако сте чели в "автотуризъм" сигурно знаете, че ходих в Цариград да посрещам един приятел на летището, който от 1993 година живее в Лондон.В момента работи неквалифицирана работа (иначе е завършил физика в Лондон), и получава по около 200 паунда на ден, демек по близо 500 лв/ден.За това става въпрос.
              Де да беше само това (парите).Там, а и не само там имат работещи държави, които правят всичко въможно за гражданите си.А ние оцеляваме въпреки държавата ни!!!!
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                Immortal написа:
                Де да беше само това (парите).Там, а и не само там имат работещи държави, които правят всичко въможно за гражданите си.А ние оцеляваме въпреки държавата ни!!!!
                Което е чудо щото се полагат големи усилия да ни загробят.В белите държави не само плащат подобаващо.Там уважават труда и човека!!!!Тук не уважаваме престижните професии пък какво остава за неквалифицирания труд.

Коментар

Точно така - въпроса не е само в парите. Въпроса е в условията, в хората, в отношенията и т.н. Не може да отивам аз да си купувам дюнер и тая да ми тръшка и да ми блъска все едно съм й изял десерта. Ей тези дребните неща са от голяма значение, дори и да не го осъзнаваме, но това си е до манталитета ни, който никога няма да се промени. Всеки гледа да прецака другия и да докаже колко е велик, а всъщност сме жалки. Пак изместихме темата ама то кое е наред в тая държава?

Коментар

style34 написа:
                    Точно така - въпроса не е само в парите. Въпроса е в условията, в хората, в отношенията и т.н. Не може да отивам аз да си купувам дюнер и тая да ми тръшка и да ми блъска все едно съм й изял десерта. Ей тези дребните неща са от голяма значение, дори и да не го осъзнаваме, но това си е до манталитета ни, който никога няма да се промени. Всеки гледа да прецака другия и да докаже колко е велик, а всъщност сме жалки. Пак изместихме темата ама то кое е наред в тая държава?
                    Точно де..ама много си прав колега!!!Я да видим едно единствено нещо, което в тази държава е наред? Едно единствено?! Аз не се сещам!
                    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                    Punto М2 1.2 SX 2000г.
                    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                      ...Я да видим едно единствено нещо, което в тази държава е наред? Едно единствено?! Аз не се сещам!
                      Финансирането на говедата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Yellow_Flash_Colorz_PDT_15

Коментар

Абе по нягоре колегата го написа-всеки народ си заслужава съдбата.Наще политици не са ни ги пуснали с парашут.Заслужаваме си ги - и те са част от същия народ,при това би трябвало да са представителна извадка.Ето какво си е написала една позната на аватара ,сега е на бригада в США(авно е позабравила български)"Even though i’ve got another monht left i already miss it!. The best summer ever!"А пуснете я още веднъж там да видим как ше се върне,и само бога да спусне от небето не може да я завлече обратно.Поетапно в индийска нишка кой към летището,кой към гарите и да ни няма.Луди ли сме да седим в потъващия кораб?Това че потъваме дълго не означава,че имаме шанс да изплуваме-пред нас е само дъното!!!

Коментар

Абе...все още си мисля, че имаме шанс...и то не благодарение на нас, а на ЕС - ама само така си мисля...и се надявам.
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                            Абе...все още си мисля, че имаме шанс...и то не благодарение на нас, а на ЕС - ама само така си мисля...и се надявам.
                            Е те хората правят квото могат,дават си зор-еврофондове,олаф ала бала...ама трябва да са истински вълшебници че да ни изкарат от блатото.Ние сме си издържливи диви балкански субекти и не се даваме така лесно на цивилизацията!

Коментар

SHB написа:
                              Neosi написа:
                              Е те хората правят квото могат,дават си зор-еврофондове,олаф ала бала...ама трябва да са истински вълшебници че да ни изкарат от блатото.Ние сме си издържливи диви балкански субекти и не се даваме така лесно на цивилизацията!
                              Да...а нашия "елит" си мисли, че дъжд го вали...абе...з..би...умрели сме си от всякъде за съжаление.
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

K.Р за скапания Европейски съюз, дето иска да ни изсмуче националните блага. Да го д.хат под вода да се не дига пепел!

Коментар

Working...
                                X