Така е! Прав си!Но никой не може да ме убеди, че понеже няма кой друг, трябва Сергей Дмитриевич, Ахмед Демир и Симеон Сакскобургготски да продължат с геноцида спрямо народа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ПРОТЕСТНА ПОДПИСКА СРЕЩУ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!
Collapse
X
-
Neosi написа:1000....10 000 % съм съгласен с всичко, което казваш и просто няма какво да кажа, с едно малко "но".Всичко това е абсолютно вярно, НО нека дадем шанс на новото...разбирай ГЕРБ - не щото са върха, а защото няма кой друг, защото благодарение на сегашните боклуци ни наложиха безпрецедетни санкции за ЕС, защото същите тъпанари ме направиха 3-та ръка човек в ЕС...и ако пак стане така - наистина трябва да си бием камшиците!
Коментар
-
То секи път е за последно.97 пак беше за последно.Твърде е късно .Икономическата власт отдавна е в олигарсите...Народа периодично избира най-големите си душмани-червните и викаК.Р за сдс и останалите фашаги.
Коментар
-
Neno Er написа:И аз ги "уволних".Момчета, Явно ви е накипяло щом е такава активността.На Neosi искам да кажа. С част от данъците които плащаш се осигуряват пенсиите на родители, баби и дядовци. Ние осигурявахме нашите родители, сега вие осигурявате нас.Staile34, Можеш да мразиш държавата, но страната си не.чичо НеноП.П. А изборите наближават, редовни или извънредни.Трябва да се гласува. Да не оствяме други да решават съдбата ни.А ако и този път не улучиме, май ще трябва "да ловиме гората".She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Колеги, а като се заговорихте за здравни осигуровки и пенсии, се сетих - колко от вас са осигурявани на Пълния размер на заплатите си? Когато ви осигуряват на 220 лева, вие ставате част от сивата икономика, и част от порочната система срещу която имате претенции. Защото Укривате Данъци. За съжаление и аз укривам данъци, въпреки това което пиша. Колата ми се води 48 киловата - данък 13 лева. Но поне осигуровките ми са на пълната заплата. Аз съм малко от този тип хора които доброволно ще спазват наложените закони, но веднага след всички останали. Демек ще си регистрирам колата като 77 киловатова, веднага след като мутрите, например, си регистрират майбахите и бентлейтата в софия, а не в Баденбилденхузенбюргеншвауцхил, или някой подобен неизвестен немско-австрийски град (село), където плаща едва 1000 евро данък, а тук трябва да плати 2-3-4 хиляди...
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги, а като се заговорихте за здравни осигуровки и пенсии, се сетих - колко от вас са осигурявани на Пълния размер на заплатите си? Когато ви осигуряват на 220 лева, вие ставате част от сивата икономика, и част от порочната система срещу която имате претенции. Защото Укривате Данъци. За съжаление и аз укривам данъци, въпреки това което пиша. Колата ми се води 48 киловата - данък 13 лева. Но поне осигуровките ми са на пълната заплата. Аз съм малко от този тип хора които доброволно ще спазват наложените закони, но веднага след всички останали. Демек ще си регистрирам колата като 77 киловатова, веднага след като мутрите, например, си регистрират майбахите и бентлейтата в софия, а не в Баденбилденхузенбюргеншвауцхил, или някой подобен неизвестен немско-австрийски град (село), където плаща едва 1000 евро данък, а тук трябва да плати 2-3-4 хиляди...
Коментар
-
ls1 написа:Моето мнение (гледам и на други) е че в момента е важно всеки българин да иде да гласува, а вече за кого...кой който му е на душа.За мое огромно съжаление в момента няма политик на който да кажа ’Аз ти вярвам’.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги, а като се заговорихте за здравни осигуровки и пенсии, се сетих - колко от вас са осигурявани на Пълния размер на заплатите си? Когато ви осигуряват на 220 лева, вие ставате част от сивата икономика, и част от порочната система срещу която имате претенции. Защото Укривате Данъци. За съжаление и аз укривам данъци, въпреки това което пиша. Колата ми се води 48 киловата - данък 13 лева. Но поне осигуровките ми са на пълната заплата. Аз съм малко от този тип хора които доброволно ще спазват наложените закони, но веднага след всички останали. Демек ще си регистрирам колата като 77 киловатова, веднага след като мутрите, например, си регистрират майбахите и бентлейтата в софия, а не в Баденбилденхузенбюргеншвауцхил, или някой подобен неизвестен немско-австрийски град (село), където плаща едва 1000 евро данък, а тук трябва да плати 2-3-4 хиляди...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар