Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ПРОТЕСТНА ПОДПИСКА СРЕЩУ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така е! Прав си!Но никой не може да ме убеди, че понеже няма кой друг, трябва Сергей Дмитриевич, Ахмед Демир и Симеон Сакскобургготски да продължат с геноцида спрямо народа.
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
      1000....10 000 % съм съгласен с всичко, което казваш и просто няма какво да кажа, с едно малко "но".Всичко това е абсолютно вярно, НО нека дадем шанс на новото...разбирай ГЕРБ - не щото са върха, а защото няма кой друг, защото благодарение на сегашните боклуци ни наложиха безпрецедетни санкции за ЕС, защото същите тъпанари ме направиха 3-та ръка човек в ЕС...и ако пак стане така - наистина трябва да си бием камшиците!
      Абсолютно безрезервно те подкрепям!Всичко което каза го мисля и аз!И да не е вярно,че 90% от политиците ни управляват в годините на прехода.Много са старите кримки,но 90 е просто нереално.Някой вижда ли в голямата политика Желю Желев или Петър МЛаденов,или недай си Боже Жоржи Ганчев или Жан Виденов?От динозаврите можеш да чуеш гласа на Гиньо Ганев примерно или на Филип Димитров.Къде беше Симеон преди 20 години?Сегрей Станишев,Георги Първанов ,Волен сидеров,иБате Бойки,изобщо не бяха големи фигури в политиката не преди 20 ами и преди 10 години.А сега от тях ни зависи утрето.Така,че проблема не ни е в лицата.Проблемите са ни комплексни!Още 90 година трябваше да има лустрация,да се отворят досиетата и куп други неща...Сега е късно...Сега турците гласуват за ДПС ,пенсионерите за БСП,а активните хора понеже не гласуват г*л го б*арат.И Бойко и Волен и който се сетите още не е кой знае какво,но всяка алтернатива,абсолютно всяка алтернатива на това правителство е за предпочитане.Другото е еничарство.Като знам че турците има министри и хора изобщо в държавния апарат ми се повдига...Бих гласувал за всеки който просто няма нищо общо с ДПС и се обявява открито с/у тях.Престъпленията на тоя триумвират са неизброими.Ето последно се разбра,че делата с/у имотите на царя са прекратени!!!Преди 4 години червените пищяха с всичка сила с/у връщането им!.Станишев се подписа за създаването на комисия за разследването на връщането на имотите.Ами Първаное?Той 99 пишеше отворени писма до Слободан Милошевич имаше ги в Дума!!!Обявяваше се против НАТО отркито.След 10 години това е забравено!Също и прекратеното разследване по случая тракия и изобщо прекратяването на изграждането.С тоя бюджетен излишък ,който го имаме всяка година 3 пъти да са я построили.Списъка е безкраен.Нашият народ във времето на промяна е късопаметен!Забрави че 500 години рязаните го мачкаха и вече 8 години те пак го мачкат,в собствената ни страна ни наричат гяури,а който се опълчи с/у тях го наричат ксенофоб и шовинист.Забрави също така че 45 години комунистите също така го мачкаха и позволиха 3 правителства техни след промените.Забрави,че царя се е кълнял пред Кеворкян(записа го даваха наскоро) ,че няма имотни претенции към ст5раната си ,а само след 15 години я ошушка.Но в същото време нашата нация не разреши да се отворят доситата,викаше с/у ударите с/у най-големите българомразци ,заля с помия малкото реформатори на прехода,Оплюва и сега незаслужено тези които имат потенциял да вземат властта.Ние сме мазохисти.Едно единствено умно нещо направи това правителство-признаването на Косово ан блок! С исторически традиционните ни съюзници(изобщо с малкото ни съзюзници) и народа пак си плю сам в сурата и каза,не не бива....Емиграция до дупка,мили братя!!!

Коментар

К.Р за сдс и останалите фашаги.
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Емиграцията - може, да...Но защо не опитаме да си оправим държавата - за последно? а?
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
            Емиграцията - може, да...Но защо не опитаме да си оправим държавата - за последно? а?
            и аз сьм на сьщото мнение. по добре да се опитаме да оправим нещата отколкото да бягяме
            FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Не всички могат да избягат обаче....за съжаление...
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

То секи път е за последно.97 пак беше за последно.Твърде е късно .Икономическата власт отдавна е в олигарсите...Народа периодично избира най-големите си душмани-червните и вика
                К.Р за сдс и останалите фашаги.
                И после реве,ама късно...Дигаме си чукалата тея дето сме здрави и прави,бачкаме по широкия свят,издържаме си родителите тука до като са живи(дай боже повече време) и после продаваме земята на японци англичани и който иска пенсионери.На власт идват турците и циганите(обаче ние вече сме духнали) и остават да се оправят горките английски и тем подобни хора в 3 възраст.Я как хитро съм ги измисли а?

Коментар

То...турците и цигните от 8 г. са си на власт...англичани надойдоха, ама и те не издаяниха и вече бегат...така че....
                  Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                  Punto М2 1.2 SX 2000г.
                  МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                    То...турците и цигните от 8 г. са си на власт...англичани надойдоха, ама и те не издаяниха и вече бегат...така че....
                    Хм имаш право...и аз чух че бягали поднниците на кралицата.Ревизия -рома people ги измислих (14/88 ) :D ,ма за анадолците нямам решение още

Коментар

Neno Er написа:
                      И аз ги "уволних".Момчета, Явно ви е накипяло щом е такава активността.На Neosi искам да кажа. С част от данъците които плащаш се осигуряват пенсиите на родители, баби и дядовци. Ние осигурявахме нашите родители, сега вие осигурявате нас.Staile34, Можеш да мразиш държавата, но страната си не.чичо НеноП.П. А изборите наближават, редовни или извънредни.Трябва да се гласува. Да не оствяме други да решават съдбата ни.А ако и този път не улучиме, май ще трябва "да ловиме гората".
                      Именно това е порочно в системата. И го правим не с част от данъците, а с пълния размер на всичко постъпващо в НОИ. И това е генетично неправилно - в целия цивилизован свят хората имат ИНДИВИДУАЛНИ осигурителни сметки. Затова, ако мога, ще крия данъци и соц. осигуровки до дупка - щото си хвърлям парите в общото море и в момента ми вземат повче соц. осигуровки то максималната пенсия, която бих иал право да получа, ако се пенсионирам в този момент!!!
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Колеги, а като се заговорихте за здравни осигуровки и пенсии, се сетих - колко от вас са осигурявани на Пълния размер на заплатите си? Когато ви осигуряват на 220 лева, вие ставате част от сивата икономика, и част от порочната система срещу която имате претенции. Защото Укривате Данъци. За съжаление и аз укривам данъци, въпреки това което пиша. Колата ми се води 48 киловата - данък 13 лева. Но поне осигуровките ми са на пълната заплата. Аз съм малко от този тип хора които доброволно ще спазват наложените закони, но веднага след всички останали. Демек ще си регистрирам колата като 77 киловатова, веднага след като мутрите, например, си регистрират майбахите и бентлейтата в софия, а не в Баденбилденхузенбюргеншвауцхил, или някой подобен неизвестен немско-австрийски град (село), където плаща едва 1000 евро данък, а тук трябва да плати 2-3-4 хиляди...

Коментар

ogi28b написа:
                          Колеги, а като се заговорихте за здравни осигуровки и пенсии, се сетих - колко от вас са осигурявани на Пълния размер на заплатите си? Когато ви осигуряват на 220 лева, вие ставате част от сивата икономика, и част от порочната система срещу която имате претенции. Защото Укривате Данъци. За съжаление и аз укривам данъци, въпреки това което пиша. Колата ми се води 48 киловата - данък 13 лева. Но поне осигуровките ми са на пълната заплата. Аз съм малко от този тип хора които доброволно ще спазват наложените закони, но веднага след всички останали. Демек ще си регистрирам колата като 77 киловатова, веднага след като мутрите, например, си регистрират майбахите и бентлейтата в софия, а не в Баденбилденхузенбюргеншвауцхил, или някой подобен неизвестен немско-австрийски град (село), където плаща едва 1000 евро данък, а тук трябва да плати 2-3-4 хиляди...
                          Отдавна мина времето в което мнозинството се осигуряваше на минимална.Имам чуството ,че след влизането в ЕС ги погнаха работодателите.Иначе наистина така беше.Майка ми до пенсионирането си я осигуряваха на минимална.Но аз съм работил на 3 места с договор като на 2 от тях ме осигуряваха в пълен размер,а в едно на 2/3 от парите които реално получавах .Всичките ми познато също ги осигуряват на реалния размер на заплата та.Даже някои ги осигуряват на различна база, в зависимост дали са имали бонуси,премиялни или там каквото взимат.

Коментар

Моето мнение (гледам и на други) е че в момента е важно всеки българин да иде да гласува, а вече за кого...кой който му е на душа.За мое огромно съжаление в момента няма политик на който да кажа ’Аз ти вярвам’.

Коментар

ls1 написа:
                              Моето мнение (гледам и на други) е че в момента е важно всеки българин да иде да гласува, а вече за кого...кой който му е на душа.За мое огромно съжаление в момента няма политик на който да кажа ’Аз ти вярвам’.
                              Подкрепям. За здравните осигуровки- тях трябва да ги поеме държавата, което и ще стане, ще сме в ЕС с околомилион потенциални мъртъвци по улиците? Кой ще го допусне, нали ЕС е хуманно общество... Не мое манго да мре неусигурен, както и съм против моите здравни осигуровки да се ползват вечно за да церят безкрайното нашествие от мангали из болниците - пребити, пияни, надрусани и знам ли какво още, въдят се като плъхове и пак възсядат осигурителната система!
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

ogi28b написа:
                                Аз пък съм точно обратното - искам да укривам, защото не желая моите пари да се раздават за социални помощи на мангалите а да са си в индивидуалната ми осигурителна сметка. Но не мога, за съжаление и плащам за да има с какво циганите да се напиват, а децата им да живеят в неистова мизерия и да подхранват криминалния контингент. И всичко плащам - и данъци и осигуровки, които потъват в общото море
                                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                                X