Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛНА ПРОТЕСТНА ПОДПИСКА СРЕЩУ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз се подписах, въпреки, че не вижам кой може да ни "оправи" Ама при всички случай не са и тия маймуни Някъде четох, че ако Бойко спечели и не спечели с пълно мнозинство, т.е. не може да състави сам правителство ще се коалира с атака. Бойко министър, БОЛЕН министър на вътрешните работи. Въобще ще стане една прекрасна държава. Тогава може и да се замисля да се изнасям от тук.

Коментар

Уволнение!Просто няма теоретично възможно по-лоша комбинация от комунист Руснак,монархист със "сложно родословие и един обикновен рязан турчин за разкош.Ако ще и без правителство да останем,ако ще Болен Лидеров да ни е премиер пак ще сме по-добре.

Коментар

Много ми се ще да разпиша и Заповед за издаване на смъртна присъда на "тримата от запаса", но за съжаление - само ги уволнявам!

Коментар

infineon написа:
          Колеги нека да не политизираме форума.Като сте тръгнали да ги уволнявате каква им е алтернативата?Има ли кой да ги замести и да е по добър от тях??Цялата тая интрига с "уволняването" я правят от някой партии за да се докопат до власта не че ги е гриза за България.Не че ги харесвам но и дори да успеетова начинание няма да е по добре само ще се хвърлят куп пари на новоза избори и лепене на милиони плакати.Като дойдат избори мислете за кого гласувате а не после да се вайкате и да ги уволнявате.Като доидат други догодина ще видите че пак ще минат 2 години и ще тръгнат такива подписки и глупости.На българина все някой друг му е виновен ту че храната е скъпа, че заплатите били ниски, че катажиите много дебнели, че не се спазвал правилника за движение.Който и да е на власт пак ще е същотоНамерете си по добре платена работа, работете повече ще имате повече пари и няма да чакате да дойде незнам си кой на власт за да ви дигне заплатите и пенсиите.От държавата очаквам да не ми създава пречки на бизнеса , другото и сам мога да си го постигна.
          Извини ме колега, но все едно чета изявленията на Сергей Дмитриевич.Само искам да попитам - освен, че очакваш от държавата да не ти създава пречки пред бизнеса, не очакваш ли?:1. Нормално и адекватно здравеопазване.2. Нормално и адекватно образование.3. Нормална и адекватна съдебна система, в т.ч. полиция.4. Равностойно положение на България като член на ЕС.Или всичко това в България функционира перфектно, благодарение на Доган, Симеончо и Сергей Дмитриевич?
          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
          Punto М2 1.2 SX 2000г.
          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
            Извини ме колега, но все едно чета изявленията на Сергей Дмитриевич.Само искам да попитам - освен, че очакваш от държавата да не ти създава пречки пред бизнеса, не очакваш ли?:1. Нормално и адекватно здравеопазване.2. Нормално и адекватно образование.3. Нормална и адекватна съдебна система, в т.ч. полиция.4. Равностойно положение на България като член на ЕС.Или всичко това в България функционира перфектно, благодарение на Доган, Симеончо и Сергей Дмитриевич?
            Не хващам нищо и ми е без разлика кой ще ни управлява. Винаги гласувам. Ще помогнеш много на мен и останалите като ни кажеш кой ще управлява най-добреили по-добре от тия сега- виждаш че предприеха доста сигурни действия за по-нататъшно управляние, без значение дали ми/ни харесва или не, но го сториха, или поне го заявяват, нищо че заплати, обещани още от началото на годината още не са платени на калдараша...
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

О, едва ли мога да ти отговоря на въпроса "Кой ще управлява най-добре или по-добре от тия сега".Обаче държавата ни, която се управлява от бивш руснак (Сергей Дмитриевич до 1996г. е с руско гражданство), Бивш цар - испанец (Симеончо е Българин, колкото аз съм ескимос) и етнически турчин (Нямам нищо против турците - напротив) е провалена благодарение на тях.Що се отнася до това, че са предприели нещо - дълбоко се заблуждаваш. Доклада на ЕС го доказа категорично.Наистина спирам с коментарите си, за да не политизираме излишно форума. :D
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Plastex написа:
                Neosi написа:
                Не хващам нищо и ми е без разлика кой ще ни управлява. Винаги гласувам. Ще помогнеш много на мен и останалите като ни кажеш кой ще управлява най-добреили по-добре от тия сега- виждаш че предприеха доста сигурни действия за по-нататъшно управляние, без значение дали ми/ни харесва или не, но го сториха, или поне го заявяват, нищо че заплати, обещани още от началото на годината още не са платени на калдараша...
                За тва че винаги гласуваш евала Обаче има голяма разлика кой ни управлява.Ние сме в незавидното положение да избираме по-малкото зло,и моето убеждение е ,че И костов и Сакскобурга навредиха много по-малко отколкото Жан и Сергей(какви хубави български имена).А нах-не мога да преживея ,че вече 8 година ДПС е във властта...тва е национален позор.@ Infineon Ти хубаво казваш всеки да си търси по-хубава работа и да бачка повече.И аз така мисля че е редно,но при условия,че правилата важат за всички.А в българия просто не е така,връзки корупция.И все пак трябва да има и някакъв социялен елемент.Не може горно на надолнище да няма работа и да гладуват,а в Мокрен да взимат повече от колокото учителите в столицата.Трябва да има известна справедливост-тоест да получаваш толкова за колкото работиш и за колкото си учил.

Коментар

ilkor написа:
                  Ще цъфнем и вържем със следващите трима - генерал, командир и фюрер
                  Е то за това сега с руснак - комунист, бивш цар - испанец и рязан чатлак сме върха на сладоледа!! :D :D :D П.С. Кво стана с биропиенето???? :D
                  Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                  Punto М2 1.2 SX 2000г.
                  МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

И аз ги уволних тия смотаняци,даже ми се искаше и нещо повече да ги направя ама както и да е.Подкрепям подписката и крайно време е да се събудим вече и по-малко да ни е страх.

Коментар

Уволнени! Ама дали ще си тръгнат
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

А Доган е толкоз турчин колко аз съм Принца на Монако. Тоя си е най-обикновен циганин.

Коментар

Съгласен съм с теб.Абсолютен циганин.

Коментар

Следващия път вместо през 3 месеца да има вот на недоверие, и да се чудите какви ли не подписки да подписвате, лежейки на фотьойла, отделете 5 минути и отидете да гласувате! ТИ, който четеш това, гласува ли на последните парламентарни избори Аз гласувах. Който не е гласувал, няма право да има претенции и да се оплаква!

Коментар

Гласувах - но аз съм на възраст между 25 и 30 и моите връстници рядко гласуват, а пенсионерите са неубоздаема сила. Бабите си го харесват Серьожа, а сега като отидат на море още повече ще си го заобичат. Спор няма, че всичките са намесници - от "Готски" "по-готски" ... истината е, че и едните и другите са маскари, а тея дето не са маскари малко се натискат да са в политиката щото там са големи лайна ... имаше едно време разни малко по-свестни зелени партии, земеделски и граждански, но нямат явно такова солидно финансиране по време на кампания. Като как съм си виновен сам за нивото на заплатата ми при положение, че тези са определили максимални осигурителни прагове, тавани на заплатите и не знам си още кво ... и колко отнема процедурата да си направиш фирма на запад, и колко отнема тук - който не знае, там е въпрос на 30-40 ЕВРО и половин час, а тука е над петорно можеби и се виси с дни ... и за кво - за да им пълним гушите. Тука и да си дадеш парите трябва да се молиш и да чакаш на опашки, а те гледа административния служител сякъш е богоизбран и си му длъжник и почива през 2 часа за по четвъртинка или половинка час - абе от 8 часа едвам връзва 5-6 да е работил и то бавничко - все пак не е на норма, а на заплата ... нали сте регистрирали кола и знаете за кво иде реч, БУЛГАРИСТАН ... ориент, дива простотия - това е тука - никъде почти не срещам човек, който да си разбира от работата и да не гледа да те изклати ами да останеш доволен и пак да отидеш, че и да го препоръчаш ... манталитета на отбиване на номера - продължава практиката да се лъжем, че се работи и да се лъжем, че се заплаща (а като имат стимула нашенци - правят чудеса в чужбина, и знаят защо се напъват - защото им се плаща), а ДПС-то продължават да ни третират като рая - намалете им едните данъци, пък вдигнете другите ... защо вобще я отворих тази тема ... изнервих се само. Искам ДДС-то да е 10% за да го усетят всички и без да ги пратиш на море, искам като отида на аптеката да плащам стотинки, а не десетки левове, като съм платил вече пътен данък да не плащам освен него и винетка, че и такса за преминаване по съоръжението, да не минавам по дупки и да не отделям толкова пари за ремонти на колата, и да не плащам най-скъпо от цаля европа за мобилни разговори или за ток и вода, понеже намесническите фирмички трябвало да си накупуват лъскави служебни возила ... искам с половината от заплатите си за една година и аз да съм в състояние да събера пари за нова кола от по-евтините, както е в Европата. Нямам ли право да ги изисквам тези неща от моите народни представители? Ами като не са в състояние да ми ги осигурят, следва уволнение естествено. И защо трабва пак да избирам измежду партийни листи, а не например да посоча някой свестен безпартиен и той да ми е представител? Риторичен е въпроса - просто такава ни е системата.
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

ogi28b написа:
                                Следващия път вместо през 3 месеца да има вот на недоверие, и да се чудите какви ли не подписки да подписвате, лежейки на фотьойла, отделете 5 минути и отидете да гласувате! ТИ, който четеш това, гласува ли на последните парламентарни избори Аз гласувах. Който не е гласувал, няма право да има претенции и да се оплаква!
                                Абсолютно вярно!
                                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Working...
                                X